Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Овој Вангиони тешка пропалица,го избушија таму лево.
Сусо,Родриго Ели,Занелато (y)

платава на Бонавентура..

Crl-axQXYAA4eIr.jpg:large

Со новиот договор кој би требало наскоро да му го понудат ќе зема околу 3 мил евра.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Да не има некој заинтересиран за Милан-Интер сеа у ноември?

Ја ќе идам па ако сака некој, ќе праиме договор.

Да не има некој заинтересиран за Милан-Интер сеа у ноември?

Ја ќе идам па ако сака некој, ќе праиме договор.
Тоа бе брат :icon_mrgr:
Ja сум заинтересиран, само да видим каков е планот организација ова она да знам со работата како да напраем да се одслободим неколку дена.... ама еве имај ме у план, не ветуем ништо ама ќе напраем све да идем.... адд ме на фб https://www.facebook.com/el.neshenzy ќе ја терамо таму работата :icon_lol:

The remaining €85M should arrive either on Wednesday or Thursday, but the Chinese ensured it will arrive by the end of the week. [GdS]

The advisors have reassured Fininvest, regarding the €85M, everything is going smoothly. [Corriere della Sera]

Mediaset reports the €85M from the Chinese could arrive today.

Roma are third on €92m, with Milan and Napoli spending €80m and €75m on their squads respectively, according to Gazzetta.

А по квалитет далеку од нив а со плати тука, е сеа ако и ова не е кривица на Галијани тогаш стварно не знам шо да кажам.

Најверојатно тоа е цената на слободните агенти.

CrtgLKNXgAAtL-g.jpg

Види го Плицари за леб ќе умре, со точак иде на тренинг у Миланело сигурно, 40 километри дневно ко нишо :pos::pos::pos:

Последно уредено:
Roma are third on €92m, with Milan and Napoli spending €80m and €75m on their squads respectively, according to Gazzetta.

А по квалитет далеку од нив а со плати тука, е сеа ако и ова не е кривица на Галијани тогаш стварно не знам шо да кажам.

Најверојатно тоа е цената на слободните агенти.

CrtgLKNXgAAtL-g.jpg

Види го Плицари за леб ќе умре, со точак иде на тренинг у Миланело сигурно, 40 километри дневно ко нишо :pos::pos::pos:

да бе, со 100 000 евра годишно точок ќе вози, дај не заебавај, у Италија просечната плата нема ни 1000 евра, па тие 100 илјади евра не се малку Ч)

Флоренци првата година во Рома зимаше 20 000 евра годишно(оној договор како за младинец) и немал кола, па со точок имал доаѓано на тренинг :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom