Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам да,Ne sum primen, sega za vtoriot upisen rok treba istite dokumenti da si gi zemam od fakultetot pa odnovo da se upisuvam?
Направив една грешка при пополнување на индексот , на шалтер ми рекоа дека доколку ми прават проблеми професорите ќе треба да си купам индекс за да ми го заменат, знае некој колку чинат индексите на уким ?
Се е во ред, треба од студентски да си ги ажурираат податоците.Дали добро ми е запишан семестарот, само ги избрав предметите но ме буни што кај платено пишува 0 а во колоната таксени марки ми бара некакви смс кодови и сега не ми е јасно дали треба да плаќам и други таксени марки затоа што во пошта ги платив сите уплатници кои се бараа ?? П.с бруцош сум и не ми се јасни работиве![]()
До коа треба да го внесиме семестарот и да ги запишеме предметите на iknow ? Оти кај сите момнтално не отвара iknow сигурно нешто од таму работат..Дали добро ми е запишан семестарот, само ги избрав предметите но ме буни што кај платено пишува 0 а во колоната таксени марки ми бара некакви смс кодови и сега не ми е јасно дали треба да плаќам и други таксени марки затоа што во пошта ги платив сите уплатници кои се бараа ?? П.с бруцош сум и не ми се јасни работиве![]()
На нас ништо не ни рекоа во врска со оваа,сигурно е поразлично.. Ќе не известат што какоЗа запиши предмети не ми правеше проблем ама на втората слика кога одам внеси ми дава икс и пишува изберете семестар, а кога под тоа соопштенија ќе кликнам на полете изберете семестар пак ми дава иксИначе нам ни рекоа од 29-31 , значи денеска последен ден а за кај вас не знам
![]()
На веб-страната имаа објавено конкурс факултетите за втор уписен рок(ако има место).Каде може да се види каде и колку слободни места има за втор уписен рок?
На веб-страната имаа објавено конкурс факултетите за втор уписен рок(ако има место).
На кој факс сакаш да се упишеш?Link ako moze?