Мислам да,Ne sum primen, sega za vtoriot upisen rok treba istite dokumenti da si gi zemam od fakultetot pa odnovo da se upisuvam?
јас знам дека од факс е без пари ништо не им наплатилеНаправив една грешка при пополнување на индексот , на шалтер ми рекоа дека доколку ми прават проблеми професорите ќе треба да си купам индекс за да ми го заменат, знае некој колку чинат индексите на уким ?
Се е во ред, треба од студентски да си ги ажурираат податоците.Дали добро ми е запишан семестарот, само ги избрав предметите но ме буни што кај платено пишува 0 а во колоната таксени марки ми бара некакви смс кодови и сега не ми е јасно дали треба да плаќам и други таксени марки затоа што во пошта ги платив сите уплатници кои се бараа ?? П.с бруцош сум и не ми се јасни работиве![]()
До коа треба да го внесиме семестарот и да ги запишеме предметите на iknow ? Оти кај сите момнтално не отвара iknow сигурно нешто од таму работат..Дали добро ми е запишан семестарот, само ги избрав предметите но ме буни што кај платено пишува 0 а во колоната таксени марки ми бара некакви смс кодови и сега не ми е јасно дали треба да плаќам и други таксени марки затоа што во пошта ги платив сите уплатници кои се бараа ?? П.с бруцош сум и не ми се јасни работиве![]()
На нас ништо не ни рекоа во врска со оваа,сигурно е поразлично.. Ќе не известат што какоЗа запиши предмети не ми правеше проблем ама на втората слика кога одам внеси ми дава икс и пишува изберете семестар, а кога под тоа соопштенија ќе кликнам на полете изберете семестар пак ми дава иксИначе нам ни рекоа од 29-31 , значи денеска последен ден а за кај вас не знам
![]()
На веб-страната имаа објавено конкурс факултетите за втор уписен рок(ако има место).Каде може да се види каде и колку слободни места има за втор уписен рок?
Link ako moze?На веб-страната имаа објавено конкурс факултетите за втор уписен рок(ако има место).
На кој факс сакаш да се упишеш?Link ako moze?