На 9ти ќе излезат и 12 почнуваме да се вселуваме,оти 10 и 11 се паѓат викенд и затоа 12Отприлика на која дата треба да излезат разултатите за бруцошите и колку дена пред почетокот на студирањето е вселувањето во студентските ??
Се додека не го прочита ова, може и ќе сака да поседи, после тоа пали патиките и бриши и од населбата [DOUBLEPOST=1473269947][/DOUBLEPOST]Ме интересира нешто друго, барав по законите, но не успеав да најдам:Мало морген дека некој од Гоце ќе сака да се смени
Бате дали поднесе приговор кажими те моламМе нема на никоја листа, сега веројатно единствена шанса е да поднесам жалба/приговор.
Некој има пишувано приговор ?
на каков начин се поднесува приговорДали има некој кој што сака да се замени од Кузман во Пелагонија
Во апликацијата нигде не ми беше одбран Пелагонија, а сум примен таму, како алтернативен студентски.
Дали со помош на приговор би можел да се префрлам во Кузман и кои документи треба да ги однесам?
Писмено, напиши поради што приговараш и однеси го во министерство за образование.на каков начин се поднесува приговор
Ако си платиш имаИнтернет во гоце има???
Таму сум примен
значи само писмено пригово и тоа е тоа да не треба нешто друго ?? и дали можи преку пошта[DOUBLEPOST=1473573256][/DOUBLEPOST]Писмено, напиши поради што приговараш и однеси го во министерство за образование.
значи само писмено пригово и тоа е тоа да не треба нешто друго ?? и дали можи преку поштаПисмено, напиши поради што приговараш и однеси го во министерство за образование.
Па што друго би требало, доколку поднесуваш за да те примат му пишуваш да ги разгледаат твоите податоци повторно поради Х причини, ти податоците за тебе веќе ги имаш доставено, само наведи на приговорот твое Име, Презиме, факултет, Адреса и тел број.значи само писмено пригово и тоа е тоа да не треба нешто друго ?? и дали можи преку пошта[DOUBLEPOST=1473573256][/DOUBLEPOST]
значи само писмено пригово и тоа е тоа да не треба нешто друго ?? и дали можи преку пошта