Д
ДаркхарТ
Гостин
А ти си со него ради другите или ради тоа што ти е убаво со него? Гајле ти е дали ќути пред другите, гледај тебе да ти е убаво со него и прекини да мислиш за другите. Додека е он со тебе и те сака нема место за други.Hii! It's me again!...вака..навистина преку глава ми дојде веќе( знам женски дека ќе ми речите блазе си ти што си имаш мирен дечко..ама верувајте некогаш не знам дали ќути од срам или се преправа дека не знае да се исзвади од ситуацијата)..значи во врска сум 1 и пол хеппи сум се сакаме и двајцата и добро ни оди...АМА ми пречи неговата поставеност и однос спрема другите...тој пред се е мирен,фин,наивен ( а понекогаш и срамежлив) кога станува збор воопшто за сите
...1000 пати имаме правено муабет за тоа...но не оди никако...затоа мн негови блиски другарки па дур и една повозрасна комшивка (30 тина години) го нарекуваат нагалено,се случи пред некој ден наша блиска другарка ( како по обично да го гушни силно и бакнеж во лице) почна да го гали низ косата..да му кажува леле од кога го нема видено..многу и недостигал и бил најдобар фриенд во средно( сето тоа пред нејзиниот дечко и пред мене го правеше а мојов си ќути цело време):uvo::uvo:ми смета тоа навистина...не знам дали е ова љубомора или сум премногу строга во мислењето?Позз и благодарам