Последниот пост не го разбра ти воопшто но мораше да одговориш нешто бидејќи те здоболи тоа што го напишав бидејќи е трулата реалност, па се зафати со моето просветлување, што и да ти значи тоа „просветлување“ тебе.
Никаде не реков дека јас сум ти дал било што ниту пак дека некој ти дал на тацна исто така било што...
Туѓа крв за да од тебе направи било што, не бидува и е лага.
Туѓа иницијација, просветлување и знаење не се твои, се сложувам, тоа е самостојна патека по која се оди сам, како и што се умира сам!
Јас не сум следбеник, за среќа не сум дел од стариот еон на умирачките богови.
Ако ти братот Пердурабо(знаеш кој е нели?) го креваш до облаци и мислиш дека има следбеници, тоа е твој проблем за неразбирање кој сум јас и каде припаѓам или пак имаш наум да ме дискредитираш на ваков, не можам да најдам збор, начин?
И да, се разликувам од стадото... извини да не треба да кажам? Неморално е да се разликувам од стадото?
Реков: неморалот нема врска со Илуминати. Не постои неморал. Постојат робови кои не можат понатаму и мора постојано да влечат наназад. Но наназад не може...
Да не се повторувам со прераскажувања:
„Но тоа „неморално“ е слободата што Ви недостасуваше, а која не можете да научите да ја живеете како што треба, како вистински луѓе, туку ја вулгаризирате како робови и од неа правите неморалност!
Сакавте жената да биде слободна, добивте. Се разголи, веднаш со прст покажавте кон неа... кој е крив? Жената или вашето неразбирање на слободата на другиот?“
Сепак слободата има врска со Илуминатите од Баварија.
Сето ова со видеава се New Age документарки кои суптилно ти ја водат мислата да дојдеш до заклучок кој што е во полза на оние кои го креираат документарецот. Немој...
Намали со документраци... секако не мислам да ги гледам.
Ниту сакав да те дискредитирам ниту имам намера. Твој си е изборот, твој си е животот. Јас само кажав ти гледаш 6ка јас 9ка. Секој со својот избор. Ама ако некој каже дека е 9ка ти одма го напаѓаш дека е неук дека само вашето е вистинското.
Тоа што го напиша во претходниот пост неможе да ме заболе, оти за мене тоа не е целата вистина. Туку мал дел од вистината, умешно обликувана за да замачкате вистинските намери.
Видеата не се за тебе, туку за другите членови, човек мора многу работи да прочита и слушне за да може свесно да направи селекција што е логично прифатливо за него.Изборот е личен. Така се созрева.
Јас после неколку години налетав на Кроули и не ми беше јасен, но после случајно дојдов до
Walter Russell (и жена му Lao) кој е паралела на Кроули. само што е дете на светлината
Има добиено разни научни признанија и откритија кои може да му помогнат на човештвото, а и се што напишал е
кристално јасно и едноставно..
Никола Тесла му рекол дека човештвото не е спремно за дел од тие откритија.
И пази сето тоа ЈАВНО го споделувал, а не сокриен како Илуминатите божем некој ги убивал
VIktor Schauberger е наречен водениот магионичар исто има неколку важни откритија а ниту бил Илуминат ниту членувал во некое тајно друштво.
Ако се илуминатите добрите и се трудат да не усовршат кој е нивниот противник?
Штом ги имаат знаењата нека ги дадат јавно или некоја друга намера имаат
Во првото видео има дека Илуминатите сакаат се да уништат само нивната религија и власт да си ја задржат оти таа е вистинската итн итн