Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Sporting will get 40 mill in 3 installments: 10 now, 15 in 2017 & 15 in 2018. Also, 5 extra mill is linked to bonuses.

Joao Mario is going to make 10 times his wage received at Sporting going from 300 thousand a year to 3 million.

The 29.5 million is broken down into 3 parts: 18 to Santos, 10 to the player and 1.5 between Santos and the intermediaries.

Gabigol will say farewell tomorrow to Santos as the player will be available to play against Pescara after the break.

Gabigol will sign a 5-year deal at 3 mill a year.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Се враќаме ЛШ годинава па што сака нека е. Ајмо оптимизам малце!

П.С. Сега ќе пуштам брада и ќе ја фарбам жута во знак на подршка за суперстар Габивол!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Се враќаме ЛШ годинава па што сака нека е. Ајмо оптимизам малце!

П.С. Сега ќе пуштам брада и ќе ја фарбам жута во знак на подршка за суперстар Габивол!
Само што тој пак ќе биде Габигол, а ти ќе бидеш Азис

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Другару бе даа, ој напиј се јогуртче поосвежи се малце.
P.S. 500 мислења во оваа тема :zver:

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
На МТВ1 на вести моментално Стерјов известува за трансферите на Марио и Барбоса и тоа со видео од пристигањето нивно на аеродром, вест со сите нишани. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ја имитираат Телма на времето како што правеше.

Јас порано копиљ кога бев,немав врска дека постои интернет,доаѓав од фудбал играње специјално само да ги фатам спортските вести на Телма за да видам дали Интер некој довеле за да се курчам во маало.

Па кога се доведе Фиго било драми на улица,Емре и Окан кога се донесоа почнаа турациве кај мене на улица да купуваат знамиња од Интер,да учат италијански,да мафтаат со рацете во италијански стил,абе драми било.

Па Ибра кога дојде два дена немав спиено од возбуда :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Еркин го фатил патот пак накај Турција, овој пат во Бешикташ.

Интер сака да го доведе Сако на позајмица, Клоп се согласил, па најверојатно тој ќе биде одбранбениот играч што ќе дојде

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom