Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Читав на екипа пишат демек Ковачев и Демир нема да играт повредени биле шо значи ни фалат веќе тројца од стартната постава. Утре треба Бујче да го седнат на клупа време муе нека почни бразилчето еднаш. И за 1Х е добар коефициент 2 и нешто е и да не тепаме сигурно нема да изгубиме :icon_lol:

Богами голем коефициент... Вреди да се пушти сингл 1Х на поголема сума.
Ама пак од друга страна ко ќе видиш дека Ковачев го нема, со Бојовиќ назад, богами нема да ме чуди и да не здрват утре. Нападот ние базиран на крилата само а двете крила ни се повредени... И тука огромен пех.
Незнам утре со шо формација ќе излези генијалецот, ама ако излези како некни со Ѓорче нема да ме чуди утре да му биди последен натпревар на клупата на Пелистер.
Реално ако не тепаме утре, треба да го пуштат дома да одмара.
Доста му е нејќиме да ни се деси уште еден "Боче" ова сезона.

Богами голем коефициент... Вреди да се пушти сингл 1Х на поголема сума.
Ама пак од друга страна ко ќе видиш дека Ковачев го нема, со Бојовиќ назад, богами нема да ме чуди и да не здрват утре. Нападот ние базиран на крилата само а двете крила ни се повредени... И тука огромен пех.
Незнам утре со шо формација ќе излези генијалецот, ама ако излези како некни со Ѓорче нема да ме чуди утре да му биди последен натпревар на клупата на Пелистер.
Реално ако не тепаме утре, треба да го пуштат дома да одмара.
Доста му е нејќиме да ни се деси уште еден "Боче" ова сезона.

Vekje go padnaja na 3.10 za pelister pred 1 sat ja pisav
Genijalecot korner kaj sportskata e si mezi birki si mava odi naprajte nekoja taktika haha :P

Рaбoтнички се вo кaрaнтин вo Прилеп.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

0:0 :свиркам:
Без Ковачев, Демир, Петров и Боби.
Бојовиќ назад е трула вишња, ама тоа е нема друг, тој од Скопје шо дојде Мишевски тешко дека би играл пред Раденко ама тоа е....
Се мислам кој би го пуштил прва да игра до у21 :D
Демир играше ама се повреди, сега мора некој да почни од Јоки, Минчето или Недановски, ако не изуми Љамата да почни со сите старци па да си има работа ффм :D
Жива катастрофа се и Работнички, незнам како собраа 3 победи од старт, многу се послаби од минатата сезона, ги следи среќата првите 3 кола, освен на голман каде се подобри од нас, на другите позиции го доминираме во секоја смисла !
Тесна утакмица ќе биди без голови...

Loso e so povredite posebno za odbranata i kovacev no ako prvoto ne primnime gol ke zemime bodovi baska igraat nasite doma a skroz baska vo gosti no strucnjakot me plasi so mozi da odi samo na bod pa da se brani so so ke ja zaebi rabotata a za pod 21 na joki ne mozi ne ispolnuva uslovi star e so znaci 99% ke go igraat popzlatanov na blasko deteto oti i taka se zbora deka na nedanovski mu dadoja dokumenti pa ako si najdi klub mozi da bega koga saka odnosno tie so belasica nitu rezerva ne go zedoja a ne pak sega isto i minceto go zabrkaa ne go treniraat so prv tim do dusa nisto ne sigurno ete bale od nigde nikade go pustija kosovo mu rekele deka ne racunaat na nego :( ne znam so da recam ako ne zemat drug stranec spic nema potreba nikoj da brkaat oti eve uste edna dve ne daj boze povredi pak ke bidime kako lani...
Da ne dojdi deka gi kritikuvam samo blasko i strucniot stab ke kazam deka e stramota za site nasi deca eden kovacev od vtora bg liga ili tosevski od teteks da mu se dve klasi pred niv mora da gi spotnat gazojte i da kornat po terenot mnogu nasi ne pokazaa toa sto znaat ako ne drugo barem da trcaat da se borat oti uste ima sanasa da fatat mesto vo prv tim!
Za kraj daj be recete mu na ljamce da igra so dva spica oti ponazad samo so pepe tesko odi a odbrana neka igra so bliznakot i backata a ne bojovic ili to skopjanceto misevski a pred niv riste itn...

0:0 :свиркам:
Без Ковачев, Демир, Петров и Боби.
Бојовиќ назад е трула вишња, ама тоа е нема друг, тој од Скопје шо дојде Мишевски тешко дека би играл пред Раденко ама тоа е....
Се мислам кој би го пуштил прва да игра до у21 :D
Демир играше ама се повреди, сега мора некој да почни од Јоки, Минчето или Недановски, ако не изуми Љамата да почни со сите старци па да си има работа ффм :D
Жива катастрофа се и Работнички, незнам како собраа 3 победи од старт, многу се послаби од минатата сезона, ги следи среќата првите 3 кола, освен на голман каде се подобри од нас, на другите позиции го доминираме во секоја смисла !
Која среќа не служи бе друже. Со Ѓорче ги растуривме можевме 10 да им дадеме,со Ренова имавме 5 зицери,а и со Шкупи имавме 3-4 шанси во прво полувреме,само последните 30 минути имаа они некоја шанса.. Сега за утакмицата со вас ќе биде тешко повредени ни се Ивановски и Сахити и мое мислење е дека 0:0 Ќе заврши.

Или 1-0 ќе ги чукниме,или 0-0.
Освен ако Пашето не "изненади":pos:
Премногу голој примаме,не смеј бе по 2 гола да се примат на утакмица,и то од кој?
Во Битола играме далеку поцврсто,а и противниците се гледа дека со некој респект и страв ни влегват во Битола,па то треба да го искористиме.
Заебано е шо баш сега се исповредија сите клучни играчи на екипата,тие шо делеа во првите 2 утакмици се надвор од стројот,се виде колку беше значаен Петров по десната страна,со Ѓорче освен голот шо го даде Ѓупакот цело второ центаро не го поминавме.:tapp:
Денес ако оди да се брани мустако лошо ќе поминиме,посебно ако ги пушти пак во иста формација Бацката,Илиев:shook:(овие двата во ниеден случај НЕ СМЕАТ ДА ИГРАТ ЗАЕДНО) ни топки дават НИ ТОПКИ СЕЧАТ:boksix:Љамче и Ристе(кој е ОК играч,ама се гледа дека повредата му прај проблеми и не можи да дај максимум)
Ако не игра Батецо замина креативноста,нема кој да дај топка,ќе се крстиме во некојА рандом грешка на Работнички,или некој центар шут по страни за да дајме гол.
Поарно со Чаки нека почни по крило,висок е,знај да заграда,можи ќе напрај некој индивидуален потег и да го реши мечот.
Работнички е јака екипа,една од најјаките школи во Македонија ја имат,нон стоп нови деца вадат,не се случајно горе,ги чукнаја Шкупи на Чаир шо не е заебанција,мора многу сериозно да се влези во дуелот.
Не смеј по никоја цена да се прими гол,посебно не во прво,ако успејме како шо беше досега,првото да го изиграме мирно,без многу возбудувања па второто да ги потисниме ќе биди ок најверојатно.
Ако ги отвориме,после ќе биди полесно,само да не се прими некој лев гол.
Уште не можам да се помирам како можеше онај од Ѓорче така лесно да ни закачи два гола(секоја чест за батето),ама недозволиво е да се прими онаков гол(за вториот мислам):facepalm:

Genijalecot korner kaj sportskata e si mezi birki si mava odi naprajte nekoja taktika haha :P
Сега ја пишав во Струга во Моцарт... 6 коефициент... 2.4 е за 1х[DOUBLEPOST=1472292094][/DOUBLEPOST]
Сега ја пишав во Струга во Моцарт... 6 коефициент... 2.4 е за 1х

Нема да биди 0-0, ќе има голој на уткамицата. Моја прогноза е 2:1 или 1:1 ...
Ама некако поќе ми оди дека ќе ги добиеме. Ако не, на Љамче нека му ја земат опремата фосфорна и нека си бара нов клуб. :D

жива катастрофа оти не си ги гледал и ги судиш според составот од кој тројца играчи знаеш само. реално токму тие анонимци што не ги знаеш се каде-каде подобри од играчиве што ги имате. па Елмас со 16 години е подобар од цел тим на Пелистер. уствари ќе ги видиш сеа на дело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom