Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Odobrena prepiska posle vratena na dopolnitelna i se ceka potpis od VP.
Brojce od 2013.
Nikakov dopolnitelen dokument,nikakov predok,nitu potvrdi od bkk.
Stom ova brojce e odobreno togas mislam deka site ke dobijat pozitiven odgovor.
Pozz
Sto zboris ?!? I ti bez nisto pomina? A izjava deka se custvuvas buarin/ka dade, taka?
Bravo, ubavi vesti.:bravobe:

Види види, почнаа да искачаат овие со нови профили, без дополнителни документи.

Кој ве плаќа, а, соросоиди?

Odobrena prepiska posle vratena na dopolnitelna i se ceka potpis od VP.
Brojce od 2013.
Nikakov dopolnitelen dokument,nikakov predok,nitu potvrdi od bkk.
Stom ova brojce e odobreno togas mislam deka site ke dobijat pozitiven odgovor.
Pozz
Druze koe brojce si odprilika, da znaeme do kaj se stignati? Pozdrav

Образувана преписка N:9**/2016/04.02.2016 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
ova sto znaci?

Образувана преписка N:9**/2016/04.02.2016 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
ova sto znaci?
Znachi deka treba da cekas dodeka da se smeni vo finalna proverka pa posle kje se smeni vo odobren ili odbien ili dopolnitelna.

Ve molam nekoj da mi preporaca preveduvac vo Skopje osven Dobrina zosto nema da raboti do sredina na septemvri?

Дали ако би извадил Виза Д би можел да добијам Бугарска Лична Карта? Ми треба за да регистрирам возило и имот во Бугарија. Исто така дали има нкој што ја врши оваа процедура?

Дали ако би извадил Виза Д би можел да добијам Бугарска Лична Карта? Ми треба за да регистрирам возило и имот во Бугарија. Исто така дали има нкој што ја врши оваа процедура?
nemozes kola da registriras ako nemas licna karta.A za imot predpostavuvam apartman stan mozes i so makedonski pasos da kupis bidejci kupuvas vozdusen prostor.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom