LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Тепање и ебање - добитна комбинација т.е. make up sexНе сака тепање, ебање сака...
Тепање и ебање - добитна комбинација т.е. make up sexНе сака тепање, ебање сака...
Како песната од Чиста Околина чинам беше: тепај да те слуша, ебај да те сака...не, јас сум строго против тепање жени...:nesum:Тепање и ебање - добитна комбинација т.е. make up sex
Та од Чиста олд скул сум ја бе.Како песната од Чиста Околина чинам беше: тепај да те слуша, ебај да те сака...не, јас сум строго против тепање жени...:nesum:
Не постојат вистински мажи и жени, сите сме исто срање...е сега тоа тепањето жени, знаеш, некои жени ако не и повеќето сакаат од време на време да добијат воспитна некоја, знаеш, тоа женска некоја психологија чудна е, да бидат покорени, мушка рука и полов орган да осетат...нејасна работа...Та од Чиста олд скул сум ја бе.
Ако вистинскиот маж никогаш не удира жена тогаш вистинската жена никогаш не го вара својот маж/дечко.
I toa zdravo!Но прво да ја натепа.
Best sex ever!Тепање и ебање - добитна комбинација т.е. make up sex
I ja sum old school!Та од Чиста олд скул сум ја бе.
Ако вистинскиот маж никогаш не удира жена тогаш вистинската жена никогаш не го вара својот маж/дечко.
Heheh Ke vidime so ke bidi _А бацувањето во уста го праевте и порано??
А тулето и го протињаше кај неа в чекмеџе? Или само се бацувавте у уста?
Не биѓаа, чутек да и редиш, дур не посака па туленце в чекмеџе, ама твое туленце кај неа в чекмеџе.
Да бидам искрена незнам дали е подобро да ги бришам овие прашања и оние во секс школо или да ги оставам.Од една страна ќе речеш деца па не разбираат се',но од друга страна лошо влијаат на останата младина која се движела меѓу луѓе,а не меѓу никови.ОК, ајде гламстик, не знам на Љандра што и е, ама нешо многу ве толерира.
Ај со среќа...ама Фросе д ане се вика??мили мои кајганаџии и кајганаџики
проблемот шо го имав е решен
правевме муабет и испадна сосема нешто трето
она била љута ама не на мена,и од што ме сакала нејкела да ми каже што ја мачи зашто и јас ке сум се изнервирал
фала на советите и на се
ама сепак било пишано да бидеме заедно
поздрав
Ти реков јас...мили мои кајганаџии и кајганаџики
проблемот шо го имав е решен
правевме муабет и испадна сосема нешто трето
она била љута ама не на мена,и од што ме сакала нејкела да ми каже што ја мачи зашто и јас ке сум се изнервирал
фала на советите и на се
ама сепак било пишано да бидеме заедно
поздрав
знам дека ми речеТи реков јас...