- Член од
- 26 ноември 2008
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 5
Пази за друг пат
Мариче, не преплаши сите ... си имала среќа а богами и љубов ... друг пат полекичко ... три пати мери еднаш сечисе смирив ви благодарам за советите :love2:
И како се смиривте? Кој попушти прв?се смирив ви благодарам за советите :love2:
Си и досадил или добила подобра понуда ... let it be ...Nov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?
2 месеци не е некој долг период. Батали ја. Може да е некоја од оние исфрустрирани кои сакаат да трчаш по нив. Кој ја е*е. Ќе си најдеш подобра. Верувај ми.Nov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?
Најдобар начин да му вратиш на човекот кој ти ја „украл“ девојката е да му ја препушишNov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?
Па дали е поголемоНе биди глуп да ја враќаш, најди боља и прати и слика од новата на оваа што те откачила. :wink:
Уживањето е поголемо, десеткратно.
Нема враќање, не се замарај, само напред кон нови освојувања !!!Nov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?
Во која од овие категории спаѓа (сега веќе) бившата? Јас мислам првата.Nov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?
Нема да ти кажам батали или заборави и такви фрази зашто знаеме дека не е лесно.Ако толку ја сакаш обиди се да ја најдеш причината за тоа раскинување зашто мислам дека заслужуваш да ја знаеш.Ако не иде епа тогаш брат би ти го кажала она што не сакам.Nov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?
Болдот!Нема да ти кажам батали или заборави и такви фрази зашто знаеме дека не е лесно.Ако толку ја сакаш обиди се да ја најдеш причината за тоа раскинување зашто мислам дека заслужуваш да ја знаеш.Ако не иде епа тогаш брат би ти го кажала она што не сакам.
Да бараш друга
што се замарашNov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?
Игнорирај , да ја тепаш нема да ја боли толку колку што боли игнорирањетоNov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?