Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
1 март 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Nov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Не биди глуп да ја враќаш, најди боља и прати и слика од новата на оваа што те откачила. :wink:
Уживањето е поголемо, десеткратно.

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Nov sum na forumov i mi treba sovet.Idev so devojka 2 meseci i se bese ok dur ne dojde da mi raskine bez pricina.pls kazete mi kako da ja vratam?
2 месеци не е некој долг период. Батали ја. Може да е некоја од оние исфрустрирани кои сакаат да трчаш по нив. Кој ја е*е. Ќе си најдеш подобра. Верувај ми.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Најдобар начин да му вратиш на човекот кој ти ја „украл“ девојката е да му ја препушиш :)

Не се раскинува без причина. Или си грешел, или не си бил интересен. Како и да е, насочи се кон наоѓање на нова девојка - не вреди да го губиш времето на пропаднати врски.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Не биди глуп да ја враќаш, најди боља и прати и слика од новата на оваа што те откачила. :wink:
Уживањето е поголемо, десеткратно.
Па дали е поголемо :pipi:
Може да смисли и некои зборови што знае дека ќе ја болат, за да го памети цел живот :шмизл:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Нема враќање, не се замарај, само напред кон нови освојувања !!!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Во која од овие категории спаѓа (сега веќе) бившата? Јас мислам првата.

Како и да е - најди нова.

S

StereoLove

Гостин
Нема да ти кажам батали или заборави и такви фрази зашто знаеме дека не е лесно.Ако толку ја сакаш обиди се да ја најдеш причината за тоа раскинување зашто мислам дека заслужуваш да ја знаеш.Ако не иде епа тогаш брат би ти го кажала она што не сакам.
Да бараш друга:toe:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Нема да ти кажам батали или заборави и такви фрази зашто знаеме дека не е лесно.Ако толку ја сакаш обиди се да ја најдеш причината за тоа раскинување зашто мислам дека заслужуваш да ја знаеш.Ако не иде епа тогаш брат би ти го кажала она што не сакам.
Да бараш друга:toe:
Болдот!
Сосема неточно. Ако ја дознае причина за којашто раскинале,а сигурна сум дека се работи за нешто што подобро ќе биде да не го дознава, ќе се јадосува и нервира уште толку.
Јас ќе речам батали! Некои работи во животот е многу подобро да не ги дознаеш.
Ако батали и проба да не мисли повеќе на неа, нема повеќе да се нервира и вината да си ја бара во себе. Најверојатно на типката или и се досадило или си нашла друг. Така да најди си и ти друга. Клинот со клин се избива.

M

M del Mar

Гостин
што се замараш :icon_lol:
било поминало...батали...life goes on!
желбата да ја вратиш ќе ти испари за кратко и ко ништо да не било :icon_lol:
не можеш некого да присилиш на нешто :/

Kajgana Shop

На врв Bottom