Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
дечки имам едно прашање дали знае некој или познава некој што би знаел како може да се покрие стаклото на двокрилна балконска врата без да се вади истото и да дојде како обична врата.
Целта ти е да биде непровидно или нешто друго ? Ако сакаш да е непровидно залепи го со самолеплива фолија за мебел што е и готово

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Целта ти е да биде непровидно или нешто друго ? Ако сакаш да е непровидно залепи го со самолеплива фолија за мебел што е и готово

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
вака друже ако стаам фолија ке остане вдлабнатина е сеа незнам дали има со различна дебелина мислев да се стави нешто да се покрие стаклото и да биде као врата обична без стакло

Здраво и убава вечер на сите :) незнаев каде да го поставам прашањето па реков ај овде ;) ме интересира каде во Македонијава можам да најдам ГПС тракер за мачки и мачори зашто од алиекспрес се чека месец дена.Однапред благодарна за вашите одговори поздрав. Ако случајно некој продава нешто такво нека ме контактира.

Здраво и убава вечер на сите :) незнаев каде да го поставам прашањето па реков ај овде ;) ме интересира каде во Македонијава можам да најдам ГПС тракер за мачки и мачори зашто од алиекспрес се чека месец дена.Однапред благодарна за вашите одговори поздрав. Ако случајно некој продава нешто такво нека ме контактира. Никој ли незнае?

Здраво

Каде може да се најде во Македонија машини за преработка на храна во поголеми количини. Посебно ме интересира за сушење и сечење на зеленчук и овошје.

вака друже ако стаам фолија ке остане вдлабнатина е сеа незнам дали има со различна дебелина мислев да се стави нешто да се покрие стаклото и да биде као врата обична без стакло
За каков вид на врата станува збор, дрвена, алуминиумска или ПВЦ?

дрвена е со стакло у средина
Незнам што толку ти пречи тоа да стои фиксирана и пак да си стои стаклото онакво какво што е, но ти си знаеш. Како што ти кажа @ArHanG3L, можеш да го покриеш стаклото со фолија за мебел/стакло, можеш да викнеш некој сликар да го издекорира стаклото со шарени бои, или пак помалку естетски, да го премачкаш со мрсна боја онаква каква што е и рамката на прозорот.

Здраво и убава вечер на сите :) незнаев каде да го поставам прашањето па реков ај овде ;) ме интересира каде во Македонијава можам да најдам ГПС тракер за мачки и мачори зашто од алиекспрес се чека месец дена.Однапред благодарна за вашите одговори поздрав. Ако случајно некој продава нешто такво нека ме контактира. Никој ли незнае?
Во подобро снабден пет шоп треба да има ја купив од Пријатели во Битола пред некое време.
Здраво

Каде може да се најде во Македонија машини за преработка на храна во поголеми количини. Посебно ме интересира за сушење и сечење на зеленчук и овошје.
Дека некој кај нас произведува чисто се сомнева евентуално да најдеш некои користени или да ги увезеш од странство. Види во златна книга.

Kade ima kaj nas (Skopje) zenski tocak nesto u ovoj stil? Po prifatliva cena...

Graduate-L.jpg

Последно уредено:
Здраво

Сушарите мислам дека се најисплатливи ако користат сончева енергија.
Фирми што ги произведуваат можеш веројатно да најдеш на саеми. Ако те интересира можам во пп да ти дадам контакт од еден познаник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom