Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
pomos mi treba vo vrska sme godina dena se skaravme a sakam da si go vratam nazad

Od maskiot aspekt ti kazuvam deka ke ti se javi sigurnoooo.ne se sekiraj ok??:wink:

Од машки аспект сигурно ќе и се јави, ама не е сигурно со каква намера...
Затоа, дајте му на момето добар совет во зависност од нејзината возраст, греота е:)

Нека разговара со него и нека ги решат проблемите,само така може да биде.Почекај 3 дена и немај гајле ке се јави,а можеби уште вечер.Без нервози:)

А заш мора секогаш да се чека машкото да се јави, шо ти е тебе тешко да се јавиш или пак срам. Нема срам туку јави му се расчистете видете до кај сте што сте и готово. Ако бидете заедно супер, ако не здравје има и други...:toe:

^Па не може се девојчето да моли:toe:Може се плаши да ја одбие,да не се јави или па нешто сосема трето:nesum:
Ако е до нејзе грешката нека се јави и да му објасни ако е до него нека се јави тој.
Некои машки сакаат да ги молат.И со тоа го дигаат егото само.
Има и други на свет секако,безброј пати е тоа кажано но девојчето го одбрала токму него,а можеби покрај друг нема да може да го заборави.

Хахах леле, кога девојче моли кажи ми. Премногу сме горди на себе и не се спуштаме на тоа ниво. За разлика од машките кој знаат што сакаат и без разлика на се се трудат да го добијат тоа...не се преценуваат што е доста добра особина( со чест на иклучоците нели:) )

^ Познавам доста такви личности.Иако има и некои кои не го молат и чекаат на него.
Има исклучоци не велам не.Но некои од страдање од болка,се плашаат да не го загубат и се спремни да го молат.
Ете пример моја другарка...кога се скара со дечкото скапуваше од молење,нормално и велев батали го но таа не слушаше.Исто и друга така правеше.
Има некои горди,ете како јас во последно време,ама некои девојки не знаат што е гордост.

^Реткост веруј ми...али да не бегаме оф топик доста е :smir:

Ako moli tek togas se zaebala zatoa sto posle toa deckovo ke ja mafta kako sto saka.toa ide na negova raka ne na nejzinata.taka da neka razmisli pred da napravi nesto...:nenene:

нема ни да се јави ни ништо завршено е :((((((( не сакам крај :((

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom