- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
немаш направено кајгана лига?
немаш направено кајгана лига?
Нема, да направам со entry fee 5 coins ако сакатенемаш направено кајгана лига?
Еве за Сериа А само направив бидејќи има многу Македонци што ја играат па да се знаеме кои сме од Кајгана повелете кодот 1oXl5YB3NXSWИма ли кајгана лига за ла лига? Кодот што е на првата страна не постои.
Направено, имаш код и за H2Hнемаш направено кајгана лига?
Па имав лани, ама забораив пасворд и не играм. Само премиер.@Џонтра Волта нели правиш балканси тим во фантази Сериа А?
Несторовски, Трајковски, Пандев, Перишиќ итн.[DOUBLEPOST=1471554567][/DOUBLEPOST]
Еве за Сериа А само направив бидејќи има многу Македонци што ја играат па да се знаеме кои сме од Кајгана повелете кодот 1oXl5YB3NXSW
И за H2H кодот fbCJm7MVynKX[DOUBLEPOST=1471555419][/DOUBLEPOST]
Направено, имаш код и за H2H
bonaventura mu ja smena pozicijava montela i go igra nazad, i jas se mislev da go zemam ama ova me premisli,
сеедно е најдобар играч моментално и креира шанси највеќе..лани и даваше голови.bonaventura mu ja smena pozicijava montela i go igra nazad, i jas se mislev da go zemam ama ova me premisli,
кај најде кодови за влез во лиги? јас тек сеа се приклучувамОфицијалната за Француско, официјално ја откажувам сега.
Немaм кoдoви. Игрaм вo Overall и Мaкедoнијa.кај најде кодови за влез во лиги? јас тек сеа се приклучувам