И
Игнориран член
Гостин
Бујче неможам да го глеам, како со играч помалце да сме во нападот.
Шо не го извај јас незнам...
Шо не го извај јас незнам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно?
Овај редовно ко да коментира на стримојте на Ффм,најчесто утакмиците во Ѓорче. Ми звучи ко еден спикер на Канал 5 шо беше на времето. На муте оди,отров.
Доста му е на Љамче, нека носат нов тренер оти на гости нема победа да видиме.
Ама пак ако го менват ко ќе видиш дека негова замена ќе биди Горазд, тогаш и поарно да не го менват нека го остат овај.
Денес многу неискусно примивме два гола... За вториот веќе срамота е да се коментира. Пашето измесечари вкрај.
Тое ко ќе го нема Ковачев примаме 4 гола... Некни 2 со Беласица и денес со МЃП.
Ако не е повреден, многу голема грешка е шо експериментирал со Бојович.
Ај следно коло одиме на победа со Работнички... Од стално ни се пациенти овие во Битола. И ко сме биле најслаби, во Битола губеле од нас.
Денес ќе не направите г'зе!
За враќање бодови ќе биде многу очигледно да биде сега. На пролет здравје. Една комбинација да се направи и вие да земете пари и нашиве неспособни да земат паричиња нешто ситно бидејќи се ситни души нив тоа ги исполнува...И пред две години со вас ја местевме два пати...Милина!
Денес не одам на стадион. Реков од прво коло. Крај. Додека не се избркаат уличарите на Брацо. Ќе идам ќе ги пцујам додуша ама друго коло. Нервозата да ми излезе малце.
А башка и „другар ми“ механичарот Миленковски ако ни даде гол се откажувам од мак фудбал гледање.. Е тогаш ќе знам дека сезонава нема спас.
![]()
Хахаха ти се на Копчар екипата....ветераниНареден пат оној со клопотарецот да го врзите. Кај коментаторот живците ги кинеше со гласот и со глупостите, па тој со клопотарецот капак беше. Едниот ќе заќути, одма другиот почнува.![]()
Хахаха ти се на Копчар екипата....ветерани.
Тој ќељавиот што тропаше со ѕвонецот сто години на Ѓорче е со тоа и со она апаратчено узбуна што се врти вууууууууууу уууууууууу што прави.
Типот му го украле моторот некои ши*тари и ги дознал кој му го украле, и му рекол на некој од Грчец „Да им кажеш на тие педерите ако ги видам со моторот главата ќе им ја скинам незнаат од кого крадат“. Утре дента моторот му го оставиле пред куќа здрав прав.![]()