Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Бујче неможам да го глеам, како со играч помалце да сме во нападот.
Шо не го извај јас незнам...

Овај коментира ко да се крие од жена додека е со швалерката во визба:eek:,го нема 5 мин, па ќе пушти некој глас,а ко ќе пушти глас:eek:ПОУБО ДА НЕ ГО ПУШТА.:giggle:

Глеам една група од Ѓорче се степаја со нашите, има некој дешавки. И со полицијата се закачкале.

Шо се растрча ЕБР?
Него очајно играме, нека менват нешто. Ристе нека го клат.
Бразилчето од Ибра поефикасен е.:vozbud:

Фереира,шук шук:pistoldz:[DOUBLEPOST=1471794641][/DOUBLEPOST]Хаха,на ПС не се прима ваков гол,дупка ни е одбраната:eek:

Кој кретени ејј...:facepalm:
Не заслужваме победа денес. Вака ако продолжиме и ќе изгубиме.

Сериозно?
Овај редовно ко да коментира на стримојте на Ффм,најчесто утакмиците во Ѓорче. Ми звучи ко еден спикер на Канал 5 шо беше на времето. На муте оди,отров.

Се зезам. Овие се сите на платен список на ФФМ. На она секретарчето од ФФМ другарчиња. Врска нема од фудбал, се изнатреска зелени, да не спомнувам какви.
Играта очај. Шо поставеност е ова јас не знам. Вториот гол што го примивме цела лева страна виновна и Пашето.

Доста му е на Љамче, нека носат нов тренер оти на гости нема победа да видиме.
Ама пак ако го менват ко ќе видиш дека негова замена ќе биди Горазд, тогаш и поарно да не го менват нека го остат овај.
Денес многу неискусно примивме два гола... За вториот веќе срамота е да се коментира. Пашето измесечари вкрај.
Тое ко ќе го нема Ковачев примаме 4 гола... Некни 2 со Беласица и денес со МЃП.
Ако не е повреден, многу голема грешка е шо експериментирал со Бојович.

Ај следно коло одиме на победа со Работнички... Од стално ни се пациенти овие во Битола. И ко сме биле најслаби, во Битола губеле од нас.

Доста му е на Љамче, нека носат нов тренер оти на гости нема победа да видиме.
Ама пак ако го менват ко ќе видиш дека негова замена ќе биди Горазд, тогаш и поарно да не го менват нека го остат овај.
Денес многу неискусно примивме два гола... За вториот веќе срамота е да се коментира. Пашето измесечари вкрај.
Тое ко ќе го нема Ковачев примаме 4 гола... Некни 2 со Беласица и денес со МЃП.
Ако не е повреден, многу голема грешка е шо експериментирал со Бојович.

Ај следно коло одиме на победа со Работнички... Од стално ни се пациенти овие во Битола. И ко сме биле најслаби, во Битола губеле од нас.

Abe zaradi kartoni sa ne ne igrase Kovachev oti druga pricina ne gledam so 2 zolti da ne e pauza

Повреден бил нешто препоните абе резил дај гол одма прими од овие умрените убо не спуштија на земја ѓорче а кој будала бе рекол од 16:30 да се игра сите умревме за дешавката ништо страшно детска градинка тро ебр на влегвање судир ама ништо страшно многу шпоној кладоја и кај нив ...

Двата гола шо ги примивме се преАМАТЕРСКИ,посебно вториот,абе ајде таму ејј,од мртов агол гол ни даде,резили.
Даваме 2 гола на гости и не победваме.:tapp:
Имавме и среќа шо бе го сркнавме на крај,од вториот гол ко го дадовме центаро не го поминавме.

Очекував многу повеќе од вас денеска.
А бе ние сме утепани од Господ срамота беше да не не тепате. Се шетаа на терен вашиве.
Иначе нема „н“ од наместена утакмица.
Овие циганиве мислев ќе прикажат нешто повеќе...беа онака штознам..
Се на се добра утакмица. Малку искри и на терен и на трибини што во секој случај треба и тоа е фудбалски а не ку*ов ми уште телефоните да ги извадиме на стадион и селфиња да маваме остана. :):D
Со добар тренер можете да направите добри резултати годинава.

Денес ќе не направите г'зе!
За враќање бодови ќе биде многу очигледно да биде сега. На пролет здравје. Една комбинација да се направи и вие да земете пари и нашиве неспособни да земат паричиња нешто ситно бидејќи се ситни души нив тоа ги исполнува...И пред две години со вас ја местевме два пати...Милина!:D
Денес не одам на стадион. Реков од прво коло. Крај. Додека не се избркаат уличарите на Брацо. Ќе идам ќе ги пцујам додуша ама друго коло. Нервозата да ми излезе малце :D.
А башка и „другар ми“ механичарот Миленковски ако ни даде гол се откажувам од мак фудбал гледање.:D:pos:. Е тогаш ќе знам дека сезонава нема спас.:D

Нареден пат оној со клопотарецот да го врзите. Кај коментаторот живците ги кинеше со гласот и со глупостите, па тој со клопотарецот капак беше. Едниот ќе заќути, одма другиот почнува. :)

Нареден пат оној со клопотарецот да го врзите. Кај коментаторот живците ги кинеше со гласот и со глупостите, па тој со клопотарецот капак беше. Едниот ќе заќути, одма другиот почнува. :)
Хахаха ти се на Копчар екипата....ветерани :D.
Тој ќељавиот што тропаше со ѕвонецот сто години на Ѓорче е со тоа и со она апаратчено узбуна што се врти вууууууууууу уууууууууу што прави :D.
Типот му го украле моторот некои ши*тари и ги дознал кој му го украле, и му рекол на некој од Грчец „Да им кажеш на тие педерите ако ги видам со моторот главата ќе им ја скинам незнаат од кого крадат“. Утре дента моторот му го оставиле пред куќа здрав прав.:pos:

Хахаха ти се на Копчар екипата....ветерани :D.
Тој ќељавиот што тропаше со ѕвонецот сто години на Ѓорче е со тоа и со она апаратчено узбуна што се врти вууууууууууу уууууууууу што прави :D.
Типот му го украле моторот некои ши*тари и ги дознал кој му го украле, и му рекол на некој од Грчец „Да им кажеш на тие педерите ако ги видам со моторот главата ќе им ја скинам незнаат од кого крадат“. Утре дента моторот му го оставиле пред куќа здрав прав.:pos:

Се познаваше дека е ватрен. Освен шо ѕвонеше и гестикулираше. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom