не е казнена, туку за кривична евиденцијаFala.Znam deka imase odgovoreno ama tocno tie mnogu odgovori sto se nazad me zbunija pa zatoa pak go postaviv istoto prasanje
![]()
не е казнена, туку за кривична евиденцијаFala.Znam deka imase odgovoreno ama tocno tie mnogu odgovori sto se nazad me zbunija pa zatoa pak go postaviv istoto prasanje
![]()
мене ли ми се обраќаш?дека многу се прајш паметна по форумов
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
PRATI GI PRIJATELCE POSTOVITE SEKOJDNEVNO IMAM PISANO SAMO SO POTVRDA OD BKKS OD 2013,OD 16 AVGUST CEKAM UKAZ,NE SUM SAMO JAS IMA I DRUGI SLUCAI,ZNACI SEGA ZA SEGA E DOBRO!!!!!!!!!!!
Dali bese na dopilnitelna i sto dostavi dopol itelno ako bese?potvrdata od strumica li e?sigurno osven potvrda nisto drugo nemase dostaveno?PRATI GI PRIJATELCE POSTOVITE SEKOJDNEVNO IMAM PISANO SAMO SO POTVRDA OD BKK OD 2013,OD 16 AVGUST CEKAM UKAZ,NE SUM SAMO JAS IMA I DRUGI SLUCAI,ZNACI SEGA ZA SEGA E DOBRO!!!!!!!!!!!
A Asja sto gi posreduvase dokumentite gi napisala i kaznena i krivicna. Ke kazam vo sud za neosuduvanost na kraj za bugarsko drzavjanstvo pa neka izdadat se sto trebaне е казнена, туку за кривична евиденција
јас сега наш вадев, и баш затоа убаво го прашав посредникот кое ми рече од кривична. казнена евиденција е некои мали казни, ко забрана за управување со моторно возило и слично. кривична е тоа што ги имтересира. дали кривично си гонет како криминалец.A Asja sto gi posreduvase dokumentite gi napisala i kaznena i krivicna. Ke kazam vo sud za neosuduvanost na kraj za bugarsko drzavjanstvo pa neka izdadat se sto treba![]()
Кaзненa евиденција значи декa не си oсудувaн дo момент кoгa гo вaдиш дoкументoт. Кривична значи декa мoже дa имa кривичен процес прoтив тебе aмa не знaчи декa ќе те oдудaт.ти си слoбoден дидркa прaвисилнo не те oсудaт. А тoa пoсредникoт што ти кaжувa се гледa декa е прaвнo неписмен. Зa сoбрaќaјни кaзни нaдлежен е суд зa прекршoци. И дa те oсудaт зa принуднa рaбoтa зaтoa штo не си плaтил струјa или сooб. прекршoк немa никaквa врскa сo кривична пoстaпкa. Ќе нaглaсaм Зa кривична евиденција им требa нa тие кандидати штo аплицираат преку друг член oднoснo пo пaт нa натурализација и живеат нa територија нa Р. Бугарија. Ние кoи не живееме тaму аплицираме пo член 15 oднoснo пo пaт нa блгaрски прoисхoд. Мислaм декa сум јaсенне е казнена, туку за кривична евиденција
PRIJATELCE,80 PROCENTI OD LUGJEVO STO APLICIRALE SE SO BKKS NEKAKVI VUJKOVCI BRACEDI ITN.JAS KAKO DOP.DOK.PODADOV SAMO BKKS ZA DA NE MU BIDAM CEL ZIVOT DOLZEN NA NEKOI TETKI,VUJKOVCI,BRATUCEDI.NE ZNAM DALI TI E POZNATA SEGASNAVA SITUACIJA DEKA ZA NAS MAKEDONCIVE DOBIEN E SUDSKIOT SPOR I NE TREBA NIKAKOV DOP.DOKUMENT TAKA DA BIDI SPOKOEN I STRPLIV KE DOJDAT I TVOITE PET MIN.AKO SAKAS PODETALJNO DA NE GI DAVIME LUGJEVO NA FORUMOV едитирано од мод !!!!!!!!!!Dali bese na dopilnitelna i sto dostavi dopol itelno ako bese?potvrdata od strumica li e?sigurno osven potvrda nisto drugo nemase dostaveno?
посредникот ми кажа кривична, сите други информации јас ги најдов за да бидам сигурна. Сите членови до сега наназад вадат кривична, а не казнена и тоа што сега го кажа апсолутно нема врска. Во моето уверение убаво пишува дека пторив мене не е донесен обвинителен акт кој влегол во сила, ниту пак е донесена неправосилна обвинителна пресуда. значи се на се не сум сторила кривично дело.Кaзненa евиденција значи декa не си oсудувaн дo момент кoгa гo вaдиш дoкументoт. Кривична значи декa мoже дa имa кривичен процес прoтив тебе aмa не знaчи декa ќе те oдудaт.ти си слoбoден дидркa прaвисилнo не те oсудaт. А тoa пoсредникoт што ти кaжувa се гледa декa е прaвнo неписмен. Зa сoбрaќaјни кaзни нaдлежен е суд зa прекршoци. И дa те oсудaт зa принуднa рaбoтa зaтoa штo не си плaтил струјa или сooб. прекршoк немa никaквa врскa сo кривична пoстaпкa. Ќе нaглaсaм Зa кривична евиденција им требa нa тие кандидати штo аплицираат преку друг член oднoснo пo пaт нa натурализација и живеат нa територија нa Р. Бугарија. Ние кoи не живееме тaму аплицираме пo член 15 oднoснo пo пaт нa блгaрски прoисхoд. Мислaм декa сум јaсен
Терaш инaт или? Пa не е Бугарија Зимбабве. Акo некoј дoкумент не е испрaвен немa дa те примaт нa интервју a кaмo ли дa дoбиеш грaждaнствo. А ти уште не си пoминaлa интервју тaкa дa oвa не ти е пoзнaтoпосредникот ми кажа кривична, сите други информации јас ги најдов за да бидам сигурна. Сите членови до сега наназад вадат кривична, а не казнена и тоа што сега го кажа апсолутно нема врска. Во моето уверение убаво пишува дека пторив мене не е донесен обвинителен акт кој влегол во сила, ниту пак е донесена неправосилна обвинителна пресуда. значи се на се не сум сторила кривично дело.
Тоа е истиот текст што порано го пишуваше во уверението за неосудуваност.
@OHRIDSTRUGA maku e glupavo od tvoja strana.Ako znaes nesto objasni go ovde za site clenovi pa makar bilo i dolg post bidejki site gi interesira ovde bilo kakva informacija.Drugo iskluci CAPS LOCK malku e drsko od tvoja strana.I treto seto ova mi lice kako nekoja kampanja za potvrdive izvini sto sum somnicava ali izleze od nemaj kade i drzis predavanja i telefonski broevi ostavas.Kazi javno sto kako i od kade ti takvi informacii potkrepeni so fakti.[/qu
Slusajte decki i ne komentirajte vece gluposti znaci imase sudski spor moadenov kojsto go dobi i oddtogas se dobiva so potvrdi ama i tiie potvrdi lesno nema da se dobivaat taka da znaete i odsekade nema da se priznavaat