Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нашиве прво треба двете петарди од Еуроспорт да ги стасаат у коментирање, они за Ливерпул шо се, после ги имаш српските коментатори на Спортклуб, па Драго Чосиќ и компанија од ХРТ....Уште мал милион други коментатори па после може да се споредуваат со Скај Спортс :)

Драги за пливање растури, Видиќ се труди, другово ко за инат да грешат, дај малце желба а не да не знаеш дали ѓулето се фрла или се скока :pos:

Драги за пливање растури, Видиќ се труди, другово ко за инат да грешат, дај малце желба а не да не знаеш дали ѓулето се фрла или се скока :pos:
Рака на срце и Калински растураше на одбојката...не Тони, секој втор напад му е зона 4.

После првото фрлање над 22, баш земав да проверам колку е Олимпискиот точно, видов дека тука е во близина тоа знакчето ставено.
Браво за Краузер, не верував дека некој може да го тепа Ковач тука.
Досега на Олимпијадава, 2 светски и 2 олимписки рекорда паднаа.

После првото фрлање над 22, баш земав да проверам колку е Олимпискиот точно, видов дека тука е во близина тоа знакчето ставено.
Браво за Краузер, не верував дека некој може да го тепа Ковач тука.
Досега на Олимпијадава, 2 светски и 2 олимписки рекорда паднаа.
3 олимпски колку што ме држи сеќавањево.
Влодарчук
Краузер
и тој бразилецот као се викаше, скок со стап.

т.е на атлетикава мислиш, пошто општо на целава олимпијада имаше поише рекорди бутнато.
На пливањето само падна рекордот на Фелпс од тој сингапурецот, после Ледеки постави на 800м, и Хосу мислам дека постави некој рекорд.

3 олимпски колку што ме држи сеќавањево.
Влодарчук
Краузер
и тој бразилецот као се викаше, скок со стап.

т.е на атлетикава мислиш, пошто општо на целава олимпијада имаше поише рекорди бутнато.
На пливањето само падна рекордот на Фелпс од тој сингапурецот, после Ледеки постави на 800м, и Хосу мислам дека постави некој рекорд.
Строго за атлетикава зборам, пливањето стандард, секоја втора трка е рекорд :)
И ја заборавив Влодарчук, Краузе и скокот со стап ги рачунав само.

Строго за атлетикава зборам, пливањето стандард, секоја втора трка е рекорд :)
И ја заборавив Влодарчук, Краузе и скокот со стап ги рачунав само.
Да да, а светските кои беа, Ван Никерк едниот а другиот?

Стварно е маж бе ова Семенја фаца грда му ебем :D

Сеа изгуглав, Влодарчук светски е а не олимписки. :D
А Кипруто на 3к стиплс е олимписки.
Значи 3 светски: Влодарчук, Ван Никерк и Ајана
3 олимписки: Кирпуто, Краусе и Да Силва :)

Што беше фрката со оваа Семења пред некоја година не ми текнува, дали ја носеа на ДНК тестирања да и утврдат пол или за некое јуниорско првенство ја тестираа за години?
Не ми текнува а знам имаше полемики околу тоа која е и што е. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom