Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
повредите се неизбежни, има од децата млади кој да замени тука,ете го недановски или пак трифуновски

се знае ова пракса ќе стане кај нас, по два три јаки физички изиграни натпревари ќе почнат еден по еден да излегуваат од стројот, толку ни е силата, со ова залагање што го прават како во првите два натпревара.............

повредите се неизбежни, има од децата млади кој да замени тука,ете го недановски или пак трифуновски

се знае ова пракса ќе стане кај нас, по два три јаки физички изиграни натпревари ќе почнат еден по еден да излегуваат од стројот, толку ни е силата, со ова залагање што го прават како во првите два натпревара.............
Иве во младите го рачунаш ? :D

Иве одвај шпиц можи да игра,кај шо се бара најмалце трчање од цел навален ред,не пак Петров на крило да го замени.
Шо се случва со тие младите?
Трајковски,Мирчевски,Недановски?
Ќе ги биди ова сезона или ќе си фаќат прашина на клупа?
Мора шо побрзо да се клај Батецо на средина,да ја врзи средината,премногу неопасни сме во средишниот дел од средината,ни пробиви има,ни простор освојваме,ништо,напротив браниме простор со два деструктивци,се прескокнува тој дел од теренот,па крила далеку поопасни,4/5 голој шо ги дадовме беа од акции по крило,па и голот на Љамче дојде од таква акција,ама сега без Петров ќе видиме како ќе оди?
Има ростер,ама треба да се покажат.
Мора победа во Ѓорче,да се надеваме дека гостувањата нема да ни бидат пак баук како секогаш,како да се губат ко ќе играт надвор.

Иве во младите го рачунаш ? :D

нормално, уште се докажува :) играчот не е ниту за прва лига реално затоа и добива шанса како замена најчесто на местото на Демир по крило, сега кога мора да се крпи јбг то е.............ќе се бара замена на позиција или ќе се менува формација,едно ќе биде

В недела ќе одиме на 3/3, или ќе ја шитнат Блашковци утакмицата ?:D
Појќе ми личи дека ова второто ќе се случи. Некако сите во еуфориија се, сите очекуват 3та победа и оп - БРАМ БРУМ в недела "кец у кец" .:icon_lol:
Мајтапот настрана, мислам дека неаме сила да тепаме со Ѓорче в недела. На гости тешко ќе играме, опстанокот ќе мора дома да го обезбедиме и да се оди против сите на 3 бода.
Дајбоже да грешам, ама освен кондициски не сме во ниеден друг аспект подобри од другите екипи. Нема Љамче шо да му кажи појќе од ова... Префрлија средината и преку крилата трчај да нафрлиш и толку. По средина ниедна акција уиграна, ниеден пас како шо треба нема.
Батецот се надевам дека конечно го доби сертификатот од Босна и ќе има право на настап в недела.

Моја прогноза е 0:0 или 1:1.

Последно уредено од модератор:
Nisto da ne te cudi oti demek vo kupot gorce se cuvale igrale so vtor sostav so akademijata ama i nie odmaravme so znaci nema nikakvo opravduvanje i mora da tepame 0-3 bez da primime gol a vistina vo gosti sme slabi ama ko ke nema navivaci a gorce ke odime so znaci samo pobeda i nisto drugo!

нормално, уште се докажува :) играчот не е ниту за прва лига реално затоа и добива шанса како замена најчесто на местото на Демир по крило, сега кога мора да се крпи јбг то е.............ќе се бара замена на позиција или ќе се менува формација,едно ќе биде
90та е другар, како млад? :D
Докажан беше Иве, само го скина тешката повреда и мислам никогаш нема да биди истиот од пред да се повреди.[DOUBLEPOST=1471608949][/DOUBLEPOST]
Иве одвај шпиц можи да игра,кај шо се бара најмалце трчање од цел навален ред,не пак Петров на крило да го замени.
Шо се случва со тие младите?
Трајковски,Мирчевски,Недановски?
Ќе ги биди ова сезона или ќе си фаќат прашина на клупа?
Мора шо побрзо да се клај Батецо на средина,да ја врзи средината,премногу неопасни сме во средишниот дел од средината,ни пробиви има,ни простор освојваме,ништо,напротив браниме простор со два деструктивци,се прескокнува тој дел од теренот,па крила далеку поопасни,4/5 голој шо ги дадовме беа од акции по крило,па и голот на Љамче дојде од таква акција,ама сега без Петров ќе видиме како ќе оди?
Има ростер,ама треба да се покажат.
Мора победа во Ѓорче,да се надеваме дека гостувањата нема да ни бидат пак баук како секогаш,како да се губат ко ќе играт надвор.
Само полушпиц можи да игра Иве со ова форма и со ова тежина шо ја има.

Последно уредено:
Мора победа бе, ќе има местенки со ова управа не велам не, ама во оваа еуфорија срамота е да му пуштат победа на Ѓорче, после дома со Работнички нека ја редат 2 у 1 :D
Петарда прими Ѓорче од Академијата, ако не ги силоваме и ние тие дечиштата нека не се враќаат, очекувам ист состав да извади како првите 2 кола, на местото од Петров прекомандован од лево ќе биди Демир, а на негово место Фиката, Иве или Чаки можи да бркаат работа...

Се вртат муабети од вчера дека за 1 ја товариле нашите утакмицата... Не вервам дека ќе напрат таква глупост, посебно не сеа кога сите се во еуфорија и навиавчи и играчите... Ама па од друга страна ко ќе видиш кој го води клубот, ништо не ме чуди. :icon_mrgr:

Ако тепаме и денес, за следно коло има да крца Тумбе Кафе за со Работнички.:giggle:
Супер распоред имаме бе, можи да се соберат доста бодој на контото за на пролет. На зима ако зејме уште некој играч, можи да се котира повисоко ова сезона. Засеа да не се залетваме, опстанокот останва приоритет.

Се вртат муабети од вчера дека за 1 ја товариле нашите утакмицата... Не вервам дека ќе напрат таква глупост, посебно не сеа кога сите се во еуфорија и навиавчи и играчите... Ама па од друга страна ко ќе видиш кој го води клубот, ништо не ме чуди. :icon_mrgr:

Ако тепаме и денес, за следно коло има да крца Тумбе Кафе за со Работнички.:giggle:
Супер распоред имаме бе, можи да се соберат доста бодој на контото за на пролет. На зима ако зејме уште некој играч, можи да се котира повисоко ова сезона. Засеа да не се залетваме, опстанокот останва приоритет.

Najgolemi glupaci ke bidat ako ja namestat 1 neka si tepat i denes i rabotnicki bi trebalo da tepa so renova i taman dvete ekipi po 9 boda v nedela bt ke puka tribincheto :vozbud:

Inace ne se kaza nisto znaj nekoj dali bea vcera vo skopje vo karantin ili ne? oti dosega pred sekoja utakmica bea i se vadese nekoj rezultat za vcera sho bidna?

Денес ќе не направите г'зе!
За враќање бодови ќе биде многу очигледно да биде сега. На пролет здравје. Една комбинација да се направи и вие да земете пари и нашиве неспособни да земат паричиња нешто ситно бидејќи се ситни души нив тоа ги исполнува...И пред две години со вас ја местевме два пати...Милина!:D
Денес не одам на стадион. Реков од прво коло. Крај. Додека не се избркаат уличарите на Брацо. Ќе идам ќе ги пцујам додуша ама друго коло. Нервозата да ми излезе малце :D.
А башка и „другар ми“ механичарот Миленковски ако ни даде гол се откажувам од мак фудбал гледање.:D:pos:. Е тогаш ќе знам дека сезонава нема спас.:D

Najgolemi glupaci ke bidat ako ja namestat 1 neka si tepat i denes i rabotnicki bi trebalo da tepa so renova i taman dvete ekipi po 9 boda v nedela bt ke puka tribincheto :vozbud:

Inace ne se kaza nisto znaj nekoj dali bea vcera vo skopje vo karantin ili ne? oti dosega pred sekoja utakmica bea i se vadese nekoj rezultat za vcera sho bidna?
Таму се од вчера заминати. Денес на хартија би требало да е лесна утакмица, ама не вервам дека ќе е баш најлесно. Јас очекувам да има голој, а и Ѓорче да стрела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom