Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иве во младите го рачунаш ?повредите се неизбежни, има од децата млади кој да замени тука,ете го недановски или пак трифуновски
се знае ова пракса ќе стане кај нас, по два три јаки физички изиграни натпревари ќе почнат еден по еден да излегуваат од стројот, толку ни е силата, со ова залагање што го прават како во првите два натпревара.............
Иве во младите го рачунаш ?![]()
90та е другар, како млад?нормално, уште се докажуваиграчот не е ниту за прва лига реално затоа и добива шанса како замена најчесто на местото на Демир по крило, сега кога мора да се крпи јбг то е.............ќе се бара замена на позиција или ќе се менува формација,едно ќе биде
Само полушпиц можи да игра Иве со ова форма и со ова тежина шо ја има.Иве одвај шпиц можи да игра,кај шо се бара најмалце трчање од цел навален ред,не пак Петров на крило да го замени.
Шо се случва со тие младите?
Трајковски,Мирчевски,Недановски?
Ќе ги биди ова сезона или ќе си фаќат прашина на клупа?
Мора шо побрзо да се клај Батецо на средина,да ја врзи средината,премногу неопасни сме во средишниот дел од средината,ни пробиви има,ни простор освојваме,ништо,напротив браниме простор со два деструктивци,се прескокнува тој дел од теренот,па крила далеку поопасни,4/5 голој шо ги дадовме беа од акции по крило,па и голот на Љамче дојде од таква акција,ама сега без Петров ќе видиме како ќе оди?
Има ростер,ама треба да се покажат.
Мора победа во Ѓорче,да се надеваме дека гостувањата нема да ни бидат пак баук како секогаш,како да се губат ко ќе играт надвор.
Се вртат муабети од вчера дека за 1 ја товариле нашите утакмицата... Не вервам дека ќе напрат таква глупост, посебно не сеа кога сите се во еуфорија и навиавчи и играчите... Ама па од друга страна ко ќе видиш кој го води клубот, ништо не ме чуди.
Ако тепаме и денес, за следно коло има да крца Тумбе Кафе за со Работнички.
Супер распоред имаме бе, можи да се соберат доста бодој на контото за на пролет. На зима ако зејме уште некој играч, можи да се котира повисоко ова сезона. Засеа да не се залетваме, опстанокот останва приоритет.
Таму се од вчера заминати. Денес на хартија би требало да е лесна утакмица, ама не вервам дека ќе е баш најлесно. Јас очекувам да има голој, а и Ѓорче да стрела.Najgolemi glupaci ke bidat ako ja namestat 1 neka si tepat i denes i rabotnicki bi trebalo da tepa so renova i taman dvete ekipi po 9 boda v nedela bt ke puka tribincheto
Inace ne se kaza nisto znaj nekoj dali bea vcera vo skopje vo karantin ili ne? oti dosega pred sekoja utakmica bea i se vadese nekoj rezultat za vcera sho bidna?