Miss.Independent
Me,Myself & I
- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 1.386
- Поени од реакции
- 3.400
Мислам дека не прават проблем и стар ако еИзводот мора да биде нов или може и стар да биде?
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Мислам дека не прават проблем и стар ако еИзводот мора да биде нов или може и стар да биде?
Не различно е нешто пошто 300ден е за буџет а 50 е за факултетот.Мора да имаат ставено на факултетотЈас уплатив 300 ден. на пп 50, ама за 50 ден. не знам на што треба. Дали на иста таква уплатница со исти податоци, но сума 50 ден.?[DOUBLEPOST=1471433473][/DOUBLEPOST]Инаку сам си ја пополнив во книжара празна ми дадоа.
Ау, не знам дали ќе ти прават проблем, прашај си. А за враќање на парите, тешко дека ќе сакаат. Додуша ти не си утнала сметката, само уплатницата.Јас на црвена платив инаку на страната на факултетот кај мене имаа објавено жиро сметка и се тоа само јас да потполнам и да платам.
Од пошта немаат поим ништо нема да ти потполнат
Мислам дека на иста таква сила ПП50 ќе треба да уплатиш, со истите податоци, само пази на кого плаќаш. Таксата мислам дека одеше во буџет на рм, додека другиве суми одеа кон УКИМ и кон посебниот факултет. Провери си подетално уште еднаш.Јас уплатив 300 ден. на пп 50, ама за 50 ден. не знам на што треба. Дали на иста таква уплатница со исти податоци, но сума 50 ден.?[DOUBLEPOST=1471433473][/DOUBLEPOST]Инаку сам си ја пополнив во книжара празна ми дадоа.
Мислам дека не постар од 6 месеци или евентуално ако има печат од позади со што е трае, не би требало да биде проблем.Изводот мора да биде нов или може и стар да биде?
Немам утнато ништо.На црвена се плаќа,ама може и за сива не прават проблем.Јас бев на факултет се запишав професор ми ги прегледа кажа се е во ред.Ау, не знам дали ќе ти прават проблем, прашај си. А за враќање на парите, тешко дека ќе сакаат. Додуша ти не си утнала сметката, само уплатницата.
и примачот е различен пошто 300денари идат за буџет а 50 за админисрративна такса.Оди на факултетот бе прашај си таму нека ти ја потполнат и плати ја тогаш.Има некои бројки се различниАма сега што податоци треба? Јас на Економски се запишувам. Они имаат напишано податоци за таа од 300 ден. Ама нема за таа од 50 ден. Дали само описот се менува и примачот?
Абе јас утре кога ќе идам сакам со цела спремна документација и само да ги предадам документите. Вака ќе треба и во пошта да идам па да се враќам. Ќе има гужваи примачот е различен пошто 300денари идат за буџет а 50 за админисрративна такса.Оди на факултетот бе прашај си таму нека ти ја потполнат и плати ја тогаш.Има некои бројки се различни
ај да изгуглам јас нешто или да прашам па ќе ти пишамАбе јас утре кога ќе идам сакам со цела спремна документација и само да ги предадам документите. Вака ќе треба и во пошта да идам па да се враќам. Ќе има гужва
Така и си мислев. Благодарам.Никој нема поим за тие 50ден.Ќе прашуваат на факултет па ќе платат.
Административна такса од 50 денари. XXX се три цифри што се различни за секоја општина (онаа во која живееш) и самата тетка/чичко во банка/пошта ќе ти ја напише или ќе го прашаш. За тоа квадратчето начин што е доле накрај десно, мислам дека се пишува 2, али и тоа исто ќе си го прашаш.Така и си мислев. Благодарам.
Акo дoбрo пaмтaм кoгa ќе зaвршиш сo пријaвувaње дaвaше дa симнеш некoлку pdf фaјлoви.Е сега да ми кажете таа пријавата со бројче од нет, принтскрин и прајте и ја принтате?
Тие пдф фајлови ги има, ги симнав, сите се електронско пополнети нели, на нив го има и бројчето од пријавата, се со ред. Е сега не знам дали некое од тие се смета за испринтана пријава или треба нешто друго да правам.Акo дoбрo пaмтaм кoгa ќе зaвршиш сo пријaвувaње дaвaше дa симнеш некoлку pdf фaјлoви.