- Член од
- 6 декември 2009
- Мислења
- 235
- Поени од реакции
- 18
да ме викнеш :smir:
Сакаш да идеме на кафе?? :kesa:
Хахаха, ама е лесно вака анонимно...
да го викниш.
:salut:
Ако е неуспешно, ќе ти се пожалам
да ме викнеш :smir:
да го викниш.
да. ке идеме кога сакаш хаха:kesa:Сакаш да идеме на кафе?? :kesa:
да. ке идеме кога сакаш хаха:kesa:
Па најди број од дечкото, запознај се со некој негов другар или другарка и ќе бидне. Ако веќе се знаеш... смсСакаш да идеме на кафе?? :kesa:
Па, сега немаш 15 години и јасно ти е дека сакаш просто само секс и ништо повеќе, така? Мислам, ако „сè останато е дупнато“, а ти не си, едноставно само сакаш да бидеш во тек со настаните и ти треба просто тоа да го решиш, нели?Vaka
Fala mnogu za razbiranjeto, najiskreno ( prviot komentar )
Za vtoriot... Tipot me varase, a jas imav 15 godini koa mi barase taka da ne go gleam ova kako mala rabota pa da spijam so nego.. Barem ne sum go gleala togas..
Za tretiot, sto da ti kazam, glupavo izglea, ama po takva moja 'ispoved' se ubacuva nekoja 'sovinist' i mi ostava komentar kakov sto mi ostai..Ne e u red, zatoa i mojot odgovor isto taka ne u red :smir:
Исто е и во реалниот живот, само го гледаш и лицето на оној кого го викаш :smir:Сакаш да идеме на кафе?? :kesa:
Намести му друга девојка и тој нека излезе со друга. Па трета. Па четврта. Па петта. Па колку што треба, дури не ја заборави тврдоглавава (и да, со некоја од овие, а зошто не и сите, ќе треба да има секс во меѓувреме).aj ve molam za pomos....iam drugar koj e veke 4godini zatreskan vo edna devojka.....i pred nekoj den se osmeli da i kaze deka mu se sviga i deka ne ja gleda kako drugarka.....ona mu rece deka ona go gleda drugarski i nisto poveke, no site nie negovi drugari go gledame deka nejzinoto odnesuvanje ne e drugarski kon nego...mislam deka ne saka da mu kaze samo poradi edna pricina, da ne bide ozboruvana od nekoi licnosti.....sakam da mu pomognam.....mu predloziv da ja vikne da izlezat, ali ona go odbi so taa pricina deka go gleda drugarski, drugar mi e mn ocaen, zatoa sto ne moze da i pokaze kolku toj ja saka...zas ona ne mu dozvoluva........ajde kazete mi sto da naprai, kako da ja ubedi ete mislam deka koga bi izlegle negde zaedno mozebi ke se premisli, ali nez kako da ja ubedi, poso e tvrdoglava........zatoa ve molam za pomos :nesum::back:
Еден совет од мое искуство нека не ја моли повеќе туку малку да почне да се однесува ладно кон неа т.е да непокажува дека му се допаѓа ако помисли таа дека на овој не му е веќе грижа за неа можеби ќе свати што губи па ќе почне она да го брка него. Или наједноставно нека ја викне да излезат како другари па нека проба па да види на што е. А она ако и е побитно што зборат други одколку што чуствува :kesa: не го заслужува дечкото.aj ve molam za pomos....iam drugar koj e veke 4godini zatreskan vo edna devojka.....i pred nekoj den se osmeli da i kaze deka mu se sviga i deka ne ja gleda kako drugarka.....ona mu rece deka ona go gleda drugarski i nisto poveke, no site nie negovi drugari go gledame deka nejzinoto odnesuvanje ne e drugarski kon nego...mislam deka ne saka da mu kaze samo poradi edna pricina, da ne bide ozboruvana od nekoi licnosti.....sakam da mu pomognam.....mu predloziv da ja vikne da izlezat, ali ona go odbi so taa pricina deka go gleda drugarski, drugar mi e mn ocaen, zatoa sto ne moze da i pokaze kolku toj ja saka...zas ona ne mu dozvoluva........ajde kazete mi sto da naprai, kako da ja ubedi ete mislam deka koga bi izlegle negde zaedno mozebi ke se premisli, ali nez kako da ja ubedi, poso e tvrdoglava........zatoa ve molam za pomos :nesum::back:
Намести му друга девојка и тој нека излезе со друга. Па трета. Па четврта. Па петта. Па колку што треба, дури не ја заборави тврдоглавава (и да, со некоја од овие, а зошто не и сите, ќе треба да има секс во меѓувреме).
Ако типката е тврдоглава или уплашена што за неа ќе каже кој и да е, нека остане сама. Во секој случај, не е за него.
П.С. Не е исклучено и ти лично да излезеш со него. :helou:
Дали имале секс?Поентата не е друга пи-ка Ама тој многу ја сака неа :back:
Доста не го лажете детето, со инает не се постигнува ништо. Шо можи дечкото нека е по упорен, ако ја прај љубоморна само ќе ја посери работата, то јас ти гарантирам, пошто после таја ќе се заинаети.Еден совет од мое искуство нека не ја моли повеќе туку малку да почне да се однесува ладно кон неа т.е да непокажува дека му се допаѓа ако помисли таа дека на овој не му е веќе грижа за неа можеби ќе свати што губи па ќе почне она да го брка него. Или наједноставно нека ја викне да излезат како другари па нека проба па да види на што е. А она ако и е побитно што зборат други одколку што чуствува :kesa: не го заслужува дечкото.