Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Сакаш да идеме на кафе?? :pipi: :kesa:

Хахаха, ама е лесно вака анонимно...
Па најди број од дечкото, запознај се со некој негов другар или другарка и ќе бидне. Ако веќе се знаеш... смс :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Vaka
Fala mnogu za razbiranjeto, najiskreno ( prviot komentar )
Za vtoriot... Tipot me varase, a jas imav 15 godini koa mi barase taka da ne go gleam ova kako mala rabota pa da spijam so nego.. Barem ne sum go gleala togas..
Za tretiot, sto da ti kazam, glupavo izglea, ama po takva moja 'ispoved' se ubacuva nekoja 'sovinist' i mi ostava komentar kakov sto mi ostai..Ne e u red, zatoa i mojot odgovor isto taka ne u red :smir:
Па, сега немаш 15 години и јасно ти е дека сакаш просто само секс и ништо повеќе, така? Мислам, ако „сè останато е дупнато“, а ти не си, едноставно само сакаш да бидеш во тек со настаните и ти треба просто тоа да го решиш, нели?

Честитам, размислуваш како машко. Појди со овој став до секое машко и ќе добиеш секс без проблем. Не повеќе, но, ако „сè останато е дупнато“, не ни бараш повеќе, барем така изгледа...

Сакаш да идеме на кафе?? :pipi: :kesa:

Хахаха, ама е лесно вака анонимно...
Исто е и во реалниот живот, само го гледаш и лицето на оној кого го викаш :smir:

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
aj ve molam za pomos....iam drugar koj e veke 4godini zatreskan vo edna devojka.....i pred nekoj den se osmeli da i kaze deka mu se sviga i deka ne ja gleda kako drugarka.....ona mu rece deka ona go gleda drugarski i nisto poveke, no site nie negovi drugari go gledame deka nejzinoto odnesuvanje ne e drugarski kon nego...mislam deka ne saka da mu kaze samo poradi edna pricina, da ne bide ozboruvana od nekoi licnosti.....sakam da mu pomognam.....mu predloziv da ja vikne da izlezat, ali ona go odbi so taa pricina deka go gleda drugarski, drugar mi e mn ocaen, zatoa sto ne moze da i pokaze kolku toj ja saka...zas ona ne mu dozvoluva........ajde kazete mi sto da naprai, kako da ja ubedi ete mislam deka koga bi izlegle negde zaedno mozebi ke se premisli, ali nez kako da ja ubedi, poso e tvrdoglava........zatoa ve molam za pomos :D:nesum::back:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
aj ve molam za pomos....iam drugar koj e veke 4godini zatreskan vo edna devojka.....i pred nekoj den se osmeli da i kaze deka mu se sviga i deka ne ja gleda kako drugarka.....ona mu rece deka ona go gleda drugarski i nisto poveke, no site nie negovi drugari go gledame deka nejzinoto odnesuvanje ne e drugarski kon nego...mislam deka ne saka da mu kaze samo poradi edna pricina, da ne bide ozboruvana od nekoi licnosti.....sakam da mu pomognam.....mu predloziv da ja vikne da izlezat, ali ona go odbi so taa pricina deka go gleda drugarski, drugar mi e mn ocaen, zatoa sto ne moze da i pokaze kolku toj ja saka...zas ona ne mu dozvoluva........ajde kazete mi sto da naprai, kako da ja ubedi ete mislam deka koga bi izlegle negde zaedno mozebi ke se premisli, ali nez kako da ja ubedi, poso e tvrdoglava........zatoa ve molam za pomos :D:nesum::back:
Намести му друга девојка и тој нека излезе со друга. Па трета. Па четврта. Па петта. Па колку што треба, дури не ја заборави тврдоглавава (и да, со некоја од овие, а зошто не и сите, ќе треба да има секс во меѓувреме).

Ако типката е тврдоглава или уплашена што за неа ќе каже кој и да е, нека остане сама. Во секој случај, не е за него.

П.С. Не е исклучено и ти лично да излезеш со него. :helou:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
На другаркати како што прочитав и се свига типот малце ама нејзиното мислење е следно Како ке реагираат нејзините другарки што ке мислат и такви некои муабети :helou:

V

Viktor g

Гостин
Еден совет од мое искуство нека не ја моли повеќе туку малку да почне да се однесува ладно кон неа т.е да непокажува дека му се допаѓа ако помисли таа дека на овој не му е веќе грижа за неа можеби ќе свати што губи па ќе почне она да го брка него. Или наједноставно нека ја викне да излезат како другари па нека проба па да види на што е. А она ако и е побитно што зборат други одколку што чуствува :kesa: не го заслужува дечкото.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Намести му друга девојка и тој нека излезе со друга. Па трета. Па четврта. Па петта. Па колку што треба, дури не ја заборави тврдоглавава (и да, со некоја од овие, а зошто не и сите, ќе треба да има секс во меѓувреме).

Ако типката е тврдоглава или уплашена што за неа ќе каже кој и да е, нека остане сама. Во секој случај, не е за него.

П.С. Не е исклучено и ти лично да излезеш со него. :helou:

Поентата не е друга пи-ка:vozbud: Ама тој многу ја сака неа :back:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Кога ке искочам некаде нема која женска не ја сакам :pos2: така и он само си прави некоја илузија демек ја сака.:smir:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Еден совет од мое искуство нека не ја моли повеќе туку малку да почне да се однесува ладно кон неа т.е да непокажува дека му се допаѓа ако помисли таа дека на овој не му е веќе грижа за неа можеби ќе свати што губи па ќе почне она да го брка него. Или наједноставно нека ја викне да излезат како другари па нека проба па да види на што е. А она ако и е побитно што зборат други одколку што чуствува :kesa: не го заслужува дечкото.
Доста не го лажете детето, со инает не се постигнува ништо. Шо можи дечкото нека е по упорен, ако ја прај љубоморна само ќе ја посери работата, то јас ти гарантирам, пошто после таја ќе се заинаети.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Оф луѓе... Како да објасниш некому дека не го сакаш, без разлика колку тој тебе те сака и се би направил за тебе?
Имам еден другар, се дружевме 2-3 месеци пред да ми признае дека ме сака.. Ок, се дешава, му објаснив дека воопшто не ми е привлечен, ниту ќе ми биде и дека се што можам да му бидам е другарка. Тој демек тоа го сфати и продолжи да искача со мене и мое друштво. После овој настан, почна да покажува љубомора, да се споредува со секој што ми се свиѓа и страшно почна да ме нервира. Му имам пукано се у фаца, апла се, почнав и лошо да се понашам со него, за разлика од другите кои го жалат ради ситуацијата...
И сеа не збориме, ( што не ме погаѓа воопшто), мене ми пукна филм го отерав у к****, зашто почна да си дозволува многу, на пример рипна да ми го тепа бившиот :toe: Не ми треба таков човек да ме сака.. Работата е што им се јавува цело време на моите другарки да им плаче за мене, сакаше да се самоубие демек, се глупира пред сите..не знам веќе.. Дајте ми совет дали да го застрелам или обесам? :vozbud: се зезам за ова последново:smir:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
А да сече некој вени за да бидеш со него тоа е друга приказна ти и викаш НЕЕЕЕЕЕЕЕ како некој идиот се понашаш ама тоа е Љубов :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom