Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

V

Viktor g

Гостин
Па гледаш сите ти советуваат истото.. Излези со неа, почасти ја.. некоја романтика нема да биде лошо. Само не избрзувај полека, зш сигурно сеуште чуствува нешто за оној претходниот. Пробај да се зближиш со неа, дај и до знање дека си тука за неа.. едноставно влези и под кожа и после твоја е. Со среќа.. :wink:
fala za sovetot zs sevoj4evo stvarno me imase zbuneto pa aj ke pisam sto bidna

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
eve me povtorno mi treba sovet vi opisav za devoj4eto sto me odbi u posleden moment mi se javi i mi vika deka saka da isko4ime zs e kone4no slobodna sto da pravam:toe:
Ништо нема да направиш ти,чим бараш за ова совет,ќе се срамиш и да ја бациш.

M

M del Mar

Гостин
Заеби срам човече...ако ти се допаѓа вреди да се проба...ништо не губиш можеш само да добиеш, а и тоа добиеното да го изгубиш (каква утеха) :nesvest:
Не му ја мисли што би било ако би било... Реагирај...:wink:

M

MIL

Гостин
Имам проблемче не можам никако да ја заборавам девојката со која бев 1 година не се гледам со неа немам никаков контакт ама се потешко ми е и потешко постојано мислам на неа и кајганава ја уклучувам само ради неа незнам навистина што да направам да ја заборавам сум бил во друштво со многу убави цури и се ама пак е џабе умот ми е постојано во неа каде е што е со кој е како и е дали помислува на мене....не можам да се насочам на нешто друго за да не мислам ако имате некој совет да ми дадете фала ви однапред...не бев уклучен на кајгана 3 дена успеав некако да не читам нејзнини мислења и уште сум воздржан.Сакам никогаш веќе да не се уклучам зашто премогу ми е тешко одма ме врзуваат чувства за неа.Имам некое чувство дека и она сеуште помислува на мене и покрај тоа што знам дека е горда на себе.А.......... не можам без тебе ИЗВИНИ ШТО СЕУШТЕ ТЕ САКАМ ЗАЛУДНО :smir: :( Ве молам за совет :smir:

J

Johnny Stulic

Гостин
Имам проблемче не можам никако да ја заборавам девојката со која бев 1 година не се гледам со неа немам никаков контакт ама се потешко ми е и потешко постојано мислам на неа и кајганава ја уклучувам само ради неа незнам навистина што да направам да ја заборавам сум бил во друштво со многу убави цури и се ама пак е џабе умот ми е постојано во неа каде е што е со кој е како и е дали помислува на мене....не можам да се насочам на нешто друго за да не мислам ако имате некој совет да ми дадете фала ви однапред...не бев уклучен на кајгана 3 дена успеав некако да не читам нејзнини мислења и уште сум воздржан.Сакам никогаш веќе да не се уклучам зашто премогу ми е тешко одма ме врзуваат чувства за неа.Имам некое чувство дека и она сеуште помислува на мене и покрај тоа што знам дека е горда на себе.А.......... не можам без тебе ИЗВИНИ ШТО СЕУШТЕ ТЕ САКАМ ЗАЛУДНО :smir: :( Ве молам за совет :smir:
ццццц ...Жива патетика па го обландирал дудлањево како барам совет, пиши му на ПП на некој од админиве да те акнат на перманентен уствари не се премислив отвори тема во Општи Муабети и напиши го истово и потоа побарај да те банираат за да изгледа подраматично може да ти даде пичка од сожалување.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191

обично кога ги губиме партнертите увидуваме на мн работи,меѓу кои дали го/ја сакаме,сме го сакале,дали вредел/а и сл...Но да го оставиме тоа без разлика за што сте скарани ако ја сакаш ама стварно и подготвен си да се бориш и да ја повратиш тогаш борисе,патот сигурно ќе ти биде малце повеќе мачен затоа што да се гради се одновно е тешко али обидисе..Но ако не си сигурен не обидувај се ништо едноставно фати нова женска незнам...

Член од
1 декември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Веќе подолго време се знам со еден дечко,се запознавме со преку еден негов другар и отогаш станавме најдобри другари.Секој ден ми пишуваше,ми се јавуваше....итн Но го имам видено 5 пати во мојот живот,го сакам како никој друг :cry:
Му го кажував тоа неколку пати како на зафркавање а тој дали приметил дека го сакам или не :toe: бидејќи е срамежлив и секогаш е ладен кон женските не знае да направу муабет со нив.
Се се смени пред некој ден кога прекина да ми се јавува и тие сл работи му се јавив го прашав во што е работата зошто е таков кон мене а тој не сакаше да ми одговори.Никогаш ништо не сум му погрешила секогаш го бранев пред другите кога го напаѓаа и зборуваа лошо за него.Сега барам совет од вас бидејќи не знам што да правам дали да престанам да мислам на него или да го молам да биде како се по старо или пак да чекам тој да се јави можеби ќе се покае за тоа што го прави. :place:И отогаш си велам во себе:Поарно никогаш да не го запознаеше :zid:

V

Viktor g

Гостин
Веќе подолго време се знам со еден дечко,се запознавме со преку еден негов другар и отогаш станавме најдобри другари.Секој ден ми пишуваше,ми се јавуваше....итн Но го имам видено 5 пати во мојот живот,го сакам како никој друг :cry:
Му го кажував тоа неколку пати како на зафркавање а тој дали приметил дека го сакам или не :toe: бидејќи е срамежлив и секогаш е ладен кон женските не знае да направу муабет со нив.
Се се смени пред некој ден кога прекина да ми се јавува и тие сл работи му се јавив го прашав во што е работата зошто е таков кон мене а тој не сакаше да ми одговори.Никогаш ништо не сум му погрешила секогаш го бранев пред другите кога го напаѓаа и зборуваа лошо за него.Сега барам совет од вас бидејќи не знам што да правам дали да престанам да мислам на него или да го молам да биде како се по старо или пак да чекам тој да се јави можеби ќе се покае за тоа што го прави. :place:И отогаш си велам во себе:Поарно никогаш да не го запознаеше :zid:
Причината поради која се сменил можеби е што си фатил женска или некој го убедил дека ти си лош избор за него и заслужува подобра. Грешка од твоја страна ако толку си го сакала а он бил страмежлив е тоа што ти требало да го направиш првиот чекор бар ќе знаеше дека си пробала. Мој совет не го чекај не биди ничија резерва кога ќе свати што изгубил едноставно најди некој кој ќе те заслужува и покаже што е љубовта како е да бидеш сакана. Тргни со верба дека ќе ја најдеш таа личност и ќе успееш да сватиш дека можеби мислиш дека го сакаш како нешто повеќе од другар:salut:

Ништо нема да направиш ти,чим бараш за ова совет,ќе се срамиш и да ја бациш.
па види вака не се однесува на тоа туку девојчево пред некое време излеговме прво ми рече дека нема дечко и цела вечер тапацираше како сум нејзин тип коа и се пуштив ме одби со изговор дека има дечко. Па затоа сеа коа ме повика да искочиме побарав совет најди го предходниот пост за да ти стане јасно зс прашувам

Член од
1 декември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Причината поради која се сменил можеби е што си фатил женска или некој го убедил дека ти си лош избор за него и заслужува подобра. Грешка од твоја страна ако толку си го сакала а он бил страмежлив е тоа што ти требало да го направиш првиот чекор бар ќе знаеше дека си пробала. Мој совет не го чекај не биди ничија резерва кога ќе свати што изгубил едноставно најди некој кој ќе те заслужува и покаже што е љубовта како е да бидеш сакана. Тргни со верба дека ќе ја најдеш таа личност и ќе успееш да сватиш дека можеби мислиш дека го сакаш како нешто повеќе од другар:salut:
Па и да си фатил женска можело да остане само другар со мене како што беше и да каже дека повеќе не сака да биде толку близок со мене :cry:
А и некој го убедеил дека сум лош избор за него тој не треба да верува сите што ќе кажат можеби е тоа кажано од љубомора што сме толку добри другари а тој треба сам да почувствува каква личност сум.Да имаш право моја грешка е што сум го сакала и го сакам а моја грешка е и што премногу време му посветив на него и поради него ги запоставив сите други :zid:

Не му се јавувај, батали го .
сакам да го направам тоа ама срцето не ми дава да бидам толку лоша спрема него

Kajgana Shop

На врв Bottom