Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ja ne gi razbiram toa "ozbilnite" vrski. Koja e razlikata od "ozbilna" vrska i avantura? Edna vrska sama po sebe e avantura. Koga ke prejde u ozbilna toa e retardura, hipnozitura. Prava ljubov kaj 16-18 godinsni? :pos:
Covekot kako raste i sozreva so godinite sogleduva deka ljubovta ne e prava, tuku bas e kriva i toa za se, za site sranja u zivoto. Tolku e kriva so e smotana kao avijonska sajla. :pos: Ali toa e magijata i ubavinata na zivoto. Da se bide u zabluda dodeka si mlad.

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Ja ne gi razbiram toa "ozbilnite" vrski. Koja e razlikata od "ozbilna" vrska i avantura? Edna vrska sama po sebe e avantura. Koga ke prejde u ozbilna toa e retardura, hipnozitura. Prava ljubov kaj 16-18 godinsni? :pos:
Covekot kako raste i sozreva so godinite sogleduva deka ljubovta ne e prava, tuku bas e kriva i toa za se, za site sranja u zivoto. Tolku e kriva so e smotana kao avijonska sajla. :pos: Ali toa e magijata i ubavinata na zivoto. Da se bide u zabluda dodeka si mlad.
Ti interesno covece si bil.Ostaj gi da se sakaat.Znaci i bratot i sestrata znaat.Pa moze brat i da razgovara so tatko i da mu kaze deka te znae i red raboti i vo slucaj ako ja povredis deka toj samiot ke ti ja skrsi vilicata malte ne licniot opis ke ti go smene i tatko i mos ke popuste.A od druga strana se mislam deka i nejzinite znaat i ova go pravat zosto kriete od niv.Sepak ne se tolku stari za da imaat takvi svakanja.Ti da odis ne sepak e rano za toj level. Taa treba doma da razgovara so pomos na brat i.

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Не ги разбирам родителите нејзини. Нашево општество е толку ужасно што дури и хетеросексуална небрачна врска е проблем за улавите родители!!!! Послушај ме бате: Ебете се и не ги гледајте тие старите. Нека се гонат...

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Не ги разбирам родителите нејзини. Нашево општество е толку ужасно што дури и хетеросексуална небрачна врска е проблем за улавите родители!!!! Послушај ме бате: Ебете се и не ги гледајте тие старите. Нека се гонат...
Јас не те разбирам тебе. Ти да имаш ќерка на 16 години ќе и кажеш ќерко иди еби се или ќе те интересира кај е со кој е шо праи.
Тие родители треба да се убедат на најдобар можен начин дека мора да и дадат шанси на ќерка си да живее и да учи од свои грешки

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Јас не те разбирам тебе. Ти да имаш ќерка на 16 години ќе и кажеш ќерко иди еби се или ќе те интересира кај е со кој е шо праи.
Тие родители треба да се убедат на најдобар можен начин дека мора да и дадат шанси на ќерка си да живее и да учи од свои грешки

Се извинувам не ги прочитав сите постови, донекаде си во право. Но, тие родители прават уште полошо со табуизација. Нема ништо лошо во имање дечко. Дечкото може да им се претстави! Не мора да се сексаат, тоа не ми беше целта да го кажам, туку да се сакаат и да не обрнуваат внимание. А за сексот треба да се поучат, но родителите не можат да им забрануваат да се сакаат. Девојката мора да проба да им каже. А родителите да имаат разбирање и даја поучат засексот. Толку.

Последно уредено:

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Тие родители прават уште полошо со табуизација. Нема ништо лошо во имање дечко. Дечкото може да им се претстави! Не мора да се сексаат, тоа не ми беше целта, туку да се сакаат и да не обрнуваат внимание. А за сексот треба да се поучат, но родителите не можат да им забрануваат да се сакаат.
Па тоа ти зборам треба тие родители да се убедат да седнеш да поразговараш едноставно се такви со застарени сфаќања ама тоа не значи дека нема да се сменат доколку ќерка им седне и им каже како стојат работите со тек на време мора да попуштат.
Па ти ко шо кажа баш и некако целта беше сексот

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Па тоа ти зборам треба тие родители да се убедат да седнеш да поразговараш едноставно се такви со застарени сфаќања ама тоа не значи дека нема да се сменат доколку ќерка им седне и им каже како стојат работите со тек на време мора да попуштат.
Па ти ко шо кажа баш и некако целта беше сексот

Се извинувам за погрешниот израз. Многу тешко со застарени сфаќања.

Член од
24 март 2012
Мислења
137
Поени од реакции
119
Скршена сум и не тоа по прв пат.Ги правам истите грешки, се сопнувам на исти камења и не знам и јас до кога.

Член од
5 август 2016
Мислења
118
Поени од реакции
22
Љубовен проблем незнам на кое девојче да му пишам да го заиткам па така да го фатам за женска

И дали разговоро на ФБ да го започнам со

Еј или е многу глупо или пак

Како си?
Или ваши мислења

Член од
10 февруари 2010
Мислења
868
Поени од реакции
343
Љубовен проблем незнам на кое девојче да му пишам да го заиткам па така да го фатам за женска

И дали разговоро на ФБ да го започнам со

Еј или е многу глупо или пак

Како си?
Или ваши мислења
сериозен си? си тепаш време?

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Ги разбирам родителите на девојката и јас на нивно место исто би постапила.
Нормален човек не остана, да ја пуштам да навлегува во тој свет со такви секирации уште на 16 години.
На тие години, најблиску до дечко ми беше гледање колку проценти ме сака. Немало потреба да дознаам дали моите би толерирале или не. И да можам да се вратам назад, пак исто би постапила. Едноставно, нема потреба на тие години со такви работи човек да се занимава.

Kajgana Shop

На врв Bottom