Divider
Seraphim
Daj i 100 evra!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уживај :smir:Вљубен сум во девојче, ама веќе подолго време зафатено? Добро сеа не баш вљубен да мислам цел ден на нејзе, ама е најголем напредок во моите чуства досега. Осеќам дека ме сака, ама незнам дали како другар или друго? Не сакам да и речам никако, оти ми е важна многу, онака тотали адиктед ту хер. Ептен убава и добра. Незнам шо да прам, многу ми е мила.
На запад вака е?Daj i 100 evra!
aбе глеј сеа она ако те свиѓа толку како шо викаш ти повеќе од другар зашо не ти го каже тоа ,ти си тотали адиктед ама може она не е, чим е зафатена заеби пошо ако и кажеш ти прв дека си тотали адиктед то хер ја мислам дека тогаш ептен ке заебеш и другарство и све или ај ако сакаш пробај кажи и па пиши шо ке биде:wink:Вљубен сум во девојче, ама веќе подолго време зафатено? Добро сеа не баш вљубен да мислам цел ден на нејзе, ама е најголем напредок во моите чуства досега. Осеќам дека ме сака, ама незнам дали како другар или друго? Не сакам да и речам никако, оти ми е важна многу, онака тотали адиктед ту хер. Ептен убава и добра. Незнам шо да прам, многу ми е мила.
Вљубен сум во девојче, ама веќе подолго време зафатено? Добро сеа не баш вљубен да мислам цел ден на нејзе, ама е најголем напредок во моите чуства досега. Осеќам дека ме сака, ама незнам дали како другар или друго? Не сакам да и речам никако, оти ми е важна многу, онака тотали адиктед ту хер. Ептен убава и добра. Незнам шо да прам, многу ми е мила.
Вљубен сум во девојче, ама веќе подолго време зафатено? Добро сеа не баш вљубен да мислам цел ден на нејзе, ама е најголем напредок во моите чуства досега. Осеќам дека ме сака, ама незнам дали како другар или друго? Не сакам да и речам никако, оти ми е важна многу, онака тотали адиктед ту хер. Ептен убава и добра. Незнам шо да прам, многу ми е мила.
И јас не сум некој советник но ке се потрудам да помогнам...
Ако и го имаш бројот јави и се и покани ја да излезете...ако и го немаш побарај и го и кажи и дека би ти било чест доколку излезете атоа само по себе ке си дојде...Разговарајте на некои теми...понатаму препуштам тебе.
Штом таа прифати да излезете имаш големи шанси да ја “ќариш“...мада не се изразувај вака, нејкат женските да се чуствуваат како трофеи.Te poslushav...napraviv se kako shto trebashe...sega e na red sleden 4ekor mislam deka sum na dobar pat da ja kjaram no bidejki mi e prv pat ne znam nitu da se baknuvam...ako moze i okolu toa malku pomosh![]()
Штом таа прифати да излезете имаш големи шанси да ја “ќариш“...мада не се изразувај вака, нејкат женските да се чуствуваат како трофеи.
А за бакнувањето....малце филмови ли си гледал?Најсериозно, просто е ко тетовски пасуљ. Само глеј ритмот да го погодиш, а тоа, не се објаснува.
![]()
Te poslushav...napraviv se kako shto trebashe...sega e na red sleden 4ekor mislam deka sum na dobar pat da ja kjaram no bidejki mi e prv pat ne znam nitu da se baknuvam...ako moze i okolu toa malku pomosh![]()
Немаме разговор. Тешко оди. Не ми е пријатно ни мене ни неа. Не се случува ова прв пат, ми се случува со женски што ептен ми се свиѓале. Значи ли дека немаме ништо заедничко, само некоја заљубеност, која што крие дури и многу одбивни различности што сега делуваат привлечно? Може во моиве мисли многу ја идеализирам па многу очекувам... Или има многу мраз што вреди да биде скршен... Крие ли ова нешто посериозно, некој едипов комплекс? :nesvest: