Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Вљубен сум во девојче, ама веќе подолго време зафатено? Добро сеа не баш вљубен да мислам цел ден на нејзе, ама е најголем напредок во моите чуства досега. Осеќам дека ме сака, ама незнам дали како другар или друго? Не сакам да и речам никако, оти ми е важна многу, онака тотали адиктед ту хер. Ептен убава и добра. Незнам шо да прам, многу ми е мила.
Уживај :smir:

Немаме разговор. Тешко оди. Не ми е пријатно ни мене ни неа. Не се случува ова прв пат, ми се случува со женски што ептен ми се свиѓале. Значи ли дека немаме ништо заедничко, само некоја заљубеност, која што крие дури и многу одбивни различности што сега делуваат привлечно? Може во моиве мисли многу ја идеализирам па многу очекувам... Или има многу мраз што вреди да биде скршен... Крие ли ова нешто посериозно, некој едипов комплекс? :nesvest:

Вљубен сум во девојче, ама веќе подолго време зафатено? Добро сеа не баш вљубен да мислам цел ден на нејзе, ама е најголем напредок во моите чуства досега. Осеќам дека ме сака, ама незнам дали како другар или друго? Не сакам да и речам никако, оти ми е важна многу, онака тотали адиктед ту хер. Ептен убава и добра. Незнам шо да прам, многу ми е мила.
aбе глеј сеа она ако те свиѓа толку како шо викаш ти повеќе од другар зашо не ти го каже тоа ,ти си тотали адиктед ама може она не е, чим е зафатена заеби пошо ако и кажеш ти прв дека си тотали адиктед то хер ја мислам дека тогаш ептен ке заебеш и другарство и све или ај ако сакаш пробај кажи и па пиши шо ке биде:wink:

Само едно ќе ти кажам...кај мене беше се исто самоо она немаше дечко но после 3 месеци одење упропастивме се !! Раскинавме па ми беше мака и што другарството го изгубив и нејзиното добро друштво што до ден денес ми недостига паа...размисли добро дали вреди другарството да премине во љубовна врска (затоа што се што е убаво кратко трае) можеби пак ќе се имате ќе комуницирате но верувај нема да биде тоа, тоа !! :toe:

Ако не пробаш ништо, ќе ти биде мака цел живот. А, другарствава не се вечни. Може да го расипете за некоја банална работа. Затоа, вреди да пробаш. :smir:

Lele decko istiot problem go iam haha. Samo sto ja koga mu kazav on bese zbunet i rece deka ne ocekuval i posle si prodolzivme da bideme bff i kako nisto da ne se slucilo taka da moze i kaj tebe ke bide toj slucaj. Ne pravis nisto loso ako ja sakas i ako ne te saka ona na toj nacin sepak mozete da si bidete pak drugari, a moze i ona da te saka a se plasi od istoto :) Vo sekoj slucaj mislam deka treba na nekoj nacin da i pokazes deka ja sakas poveke od drugarka :helou:

Dobro be, ne i davaj 100 evra!
A ako sakas ozbilno, imas dve opcii:
1. Iskrenost - napraj nesto, kazi i itn i take it like a man regardless!
2. Iskrenost - uzivaj vo drugarstvoto, ne i kazuvaj, take it like a man (ne placi po forumi) i teraj dalje, ima zeni kup, ke ima i za tebe nekoja ponatamu!

Ili ti rekov, daj i 100 evra, pa barem ni pari ni ljubov i ke vidis sto pojke boli :)

И јас не сум некој советник но ке се потрудам да помогнам...

Ако и го имаш бројот јави и се и покани ја да излезете...ако и го немаш побарај и го и кажи и дека би ти било чест доколку излезете атоа само по себе ке си дојде...Разговарајте на некои теми...понатаму препуштам тебе.

Te poslushav...napraviv se kako shto trebashe...sega e na red sleden 4ekor mislam deka sum na dobar pat da ja kjaram no bidejki mi e prv pat ne znam nitu da se baknuvam...ako moze i okolu toa malku pomosh:tapp::tapp::tapp:

Te poslushav...napraviv se kako shto trebashe...sega e na red sleden 4ekor mislam deka sum na dobar pat da ja kjaram no bidejki mi e prv pat ne znam nitu da se baknuvam...ako moze i okolu toa malku pomosh:tapp::tapp::tapp:
Штом таа прифати да излезете имаш големи шанси да ја “ќариш“...мада не се изразувај вака, нејкат женските да се чуствуваат како трофеи.
А за бакнувањето....малце филмови ли си гледал? :pos: Најсериозно, просто е ко тетовски пасуљ. Само глеј ритмот да го погодиш, а тоа, не се објаснува. :)

Штом таа прифати да излезете имаш големи шанси да ја “ќариш“...мада не се изразувај вака, нејкат женските да се чуствуваат како трофеи.
А за бакнувањето....малце филмови ли си гледал? :pos: Најсериозно, просто е ко тетовски пасуљ. Само глеј ритмот да го погодиш, а тоа, не се објаснува. :)

fala fala...da se nadevam deka nema da promasham :) :)

Hm, sho godinki si be dete?

Zej si tendzere, klaj led, brkaj go so ja3ik, hahahahahahaaha! Taka velat se ucelo baknuvanje!
Ja ne znam, ne baknuvam, mene me baknuvaT zenite!

Немаме разговор. Тешко оди. Не ми е пријатно ни мене ни неа. Не се случува ова прв пат, ми се случува со женски што ептен ми се свиѓале. Значи ли дека немаме ништо заедничко, само некоја заљубеност, која што крие дури и многу одбивни различности што сега делуваат привлечно? Може во моиве мисли многу ја идеализирам па многу очекувам... Или има многу мраз што вреди да биде скршен... Крие ли ова нешто посериозно, некој едипов комплекс? :nesvest:

Еден начин: Кажи ѝ вака - „Еј, чуј. Не ми иде разговорот со тебе. Ама знај дека многу ми се бендисуваш, и ако не умеам да ти зборам, тоа е зашто не сакам да истресам нешто лошо, па погрешно да ме сфатиш. Само знај дека многу ми се допаѓаш. Фала на вниманието. Чао, пријатно.“

Друг начин: Залапај ја.

Фала Крусер, првото е добар совет, ама стварно.
Сакав веќе да си дадам совет - потисни ги емоциите зашто се уште несозреани, па така и ќе делуваат - недозреано. Недоквакано :) Кога ќе созреат самите ќе излезат на површина. Ама подобро е да се ослободат отколку потиснуваат. Ќе те послушам, не затоа што верувам во тоа, но сепак ќе те послушам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom