Pomossss
odam so de4ko tri god i vo tie godini imavme mnogu karanici skar-smir no sepak ostanavme zaedno nekako.premnogu problemi imavme i sega vo posledno vreme toj cudno se odnesuva so mene,ne se trudi kako porano za nasava vrska,porano sme razgovarale za nekoja tema so uzivajne a sega samo na kratko nesto povrsno,go rasuvam sto mu e a toj vika da ne se sekiram ne prestanal da me saka ama mu bili zdosadeno od tolku karanici i zatoa prestanal da bide kako porano,mnogu pati imame praveno muabet za toa a toj vika deka ne bilo nisto strasno samo ne mozel povejke za nisto da se kara,ne mozel da bide tolku ljubomoren kako porano,a nie bevme epten povrzani,nemavme nekoja si sloboda,toj vi posledno vreme cudno se ponasa vika deka povejke ne mozel so mene da bide bidejki premnogu se karame,deka non stop samo doma bil i zborel po celo vreme so mene na tel,takvi nekoi izgovori,i se napravivme lom pred nekoj den,mi re4e kraj,definitivno demek zasekogas,ama mi re4e demek pak da razmislel,i mu dadov sansa mi re4e deka saka da ostane so mene ama da se smenele mn raboti,da ne sme se karale povejke i ako sme videle deka ne odi da sme se skarale,jas se soglasiv,no pak nesto me ma4i,toj ne e kako porano,kako da ja nema onaa zar sto gorese nekogas vo nego,ne se interesira za mene kako porano,a vika deka me saka,deka ne me izneveruva,i nemam dokaz deka me lazi za nesto,samo tesko mi e bidejki se plasam da ne zavrsi se,prv mi e,odime 3 god,imam 16god.a toj 21,se imam praveno za nego,premnogu bevme povrzani,izdrzavme sekakvi problemi,no sega nekako e smenet,zaedno sme no cuden e,se si mislam deka e odvaj so mene,ne e istiot,moze nekoj da me upati da mi kaze vo sto e problemot,kako da postapam bidejki se isturiv od solzi,premnogu sum slaba i emotivna,ne znam ni sama sto mi e,po celi denovi samo mislam na nego i druga rabota kako da nemam,zapostaviv se zardi nego,kako da bidam samouverena,kako da imam svoe jas,kako da ne patam povejke i da ne bidam slaba i emotivna,kako da napravam pak nasata vrska da bide strasna i polna so ljubov kako porano,ne znam sto mu e,imam zboruvano so nego mn pati vika deka se e ok kaj nego samo nemal zelba da se kara i premnogu dosaduva kako porano,ne znam sto mu e,pomognete mi,bidejki vaka po4nuvam da se custvuvam kako nesakana,sto e problemot ako moze nekoj da mi kaze,sto da pravam pomossss plsssss