- Член од
- 18 ноември 2015
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 32
Чекаше точно цел месец, од 8 ЈулиА другарти колку чекаше за потпис?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Чекаше точно цел месец, од 8 ЈулиА другарти колку чекаше за потпис?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Од каде ти инфо да имат одобрено до 3000 ?do 3000/2015 imat odobreno, nad 3000 site se vo finalen pregled
Vrska nema !!! Ja sum 8xxx i sum prepiskata se namirava so zadolzitelno bla blaОд каде ти инфо да имат одобрено до 3000 ?
Vrska nema !!! Ja sum 8xxx i sum prepiskata se namirava so zadolzitelno bla blaОд каде ти инфо да имат одобрено до 3000 ?
Мислим дека само малко су прегледани а не сви и да су тиа сас потекло од родитељи.Значи директна линија.provervam brojcinja na stranata vo poleto za preku ambasada sto se
Bas Donco poradi toa sto vikas, da kazat tie na finalen so sto dokumenti seМислим дека само малко су прегледани а не сви и да су тиа сас потекло од родитељи.Значи директна линија.
Jas sum so dokument od dedo mi izvod i diploma za zavrsena skola[DOUBLEPOST=1470744467][/DOUBLEPOST]Auuuu, pa super, znaci 2015 brzo napreduva. Bravo SWAT.
A so sto dokumenti si?
Jas sum so dokument od dedo mi izvod i diploma za zavrsena skolaAuuuu, pa super, znaci 2015 brzo napreduva. Bravo SWAT.
A so sto dokumenti si?
Добра идеја.Luge daj vie sto ste na finalna pisete so sto dokumenti ste, pa da ne e do toa rabotata zosto nekoi uste ne se na finalen
nema vrska so kakov dokument si, ke ti dojdi redot i ke te proverat. samo tie so roditel MOZI pobrzo da gi pregledat. jas sum so svidetelstvo od dedo pa cekam 4 meseci na finalna, ama mene mnogu brzo mi se smenaja statusite od zadozlitelna vo finalna, a tie so pregledvanje bea na pocetokot od 2015, a jas summ 40**/2015. godina i 1 mesec od intervju i uste ne sum proveren. a pred mene ima lugje sto dobile so ist dokument. taka da nema vrska koj so sto eBas Donco poradi toa sto vikas, da kazat tie na finalen so sto dokumenti se