Дали хомосексуалноста е пат кон педофилија

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Каталинке, требаше анкета да ставиш, ич не ти теквит :kafence:

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Туууу бре Николчееее :facepalm: оти тро поранко не ти текна...ама рачунај како да се веќе анкетирани тие неколкумина исти "паметњаковичи" и сексуално преопределени членови :lut:
Ај за наредната тема ќе ставам анкета ама под услов дотичните персони да не се изјаснуваат :свиркам:
:backa:

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Доволен е моменталниов хорор што го имаме во Скопје и трагично починатите луѓе на жалост..најтажно е и што повторно еден млад двегодишен детски живот отиде на страотен начин... Ке Ве молам доста е шалење и шупчење и навредување..ден е на жалост..Бришете ја темата:(

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Доволен е моменталниов хорор што го имаме во Скопје и трагично починатите луѓе на жалост..најтажно е и што повторно еден млад двегодишен детски живот отиде на страотен начин... Ке Ве молам доста е шалење и шупчење и навредување..ден е на жалост..Бришете ја темата:(
На тие што те знаат секој ден им е ден на жалост. Го проколнуваат денот кога запознале толку глупава личност.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Кој и зошто го смени зборот хомосексуализам од насловот на "темата"?

Ќе ве молам да не бришете такви бисери.[DOUBLEPOST=1470644241][/DOUBLEPOST]
сексуално преопределени членови :lut:
Што значи сексуално преопределен член? Некој што е премногу определен? Или некој што е претходно определен? Ако второто, претходно на што?

Нема зборови во македонскиот јазик за да ја опишат твојата глупавост, простотилак и чудовишна неписменост.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Кој и зошто го смени зборот хомосексуализам од насловот на "темата"?

Ќе ве молам да не бришете такви бисери.[DOUBLEPOST=1470644241][/DOUBLEPOST]

Што значи сексуално преопределен член? Некој што е премногу определен? Или некој што е претходно определен? Ако второто, претходно на што?

Нема зборови во македонскиот јазик за да ја опишат твојата глупавост, простотилак и чудовишна неписменост.
Preopredeleni se tie kako tebe, nepopravlivi teski pederi, ne velam homoseksualci, tuku teski prosti pederi koi gi ebat u cmar koj ke stigne ..ti ne mozes da bides opredelen oti kako i da se svrtis te ebavaat budalo edna so rascvetan supak...i otkaci se od mene, smdis na otvoren supak na 100 m. okolu tebe pa i na forumov se seka tvojot smrad....a biserot homoseksualizam da si go zakacis na ona visulceto megu noze koe go upotrebuvas samo za mocanje.

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Preopredeleni se tie kako tebe, nepopravlivi teski pederi, ne velam homoseksualci, tuku teski prosti pederi koi gi ebat u cmar koj ke stigne ..ti ne mozes da bides opredelen oti kako i da se svrtis te ebavaat budalo edna so rascvetan supak...i otkaci se od mene, smdis na otvoren supak na 100 m. okolu tebe pa i na forumov se seka tvojot smrad....a biserot homoseksualizam da si go zakacis na ona visulceto megu noze koe go upotrebuvas samo za mocanje.
па и тебе те ебе во шупак кој како стигне. можеби си педерка.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ќе напишеш наслов на тема, ќе ја покажеш сета своја неписменост. Потоа ќе напишеш пост во темата, ќе заблеска твојата глупост. Па потоа во еден ваков пост да излезе на видело цел твој простотилок.

Ти си срамно оправдување за жена. Јад, беда и мизерија. Толку глупо и одвратно створење одавна не сум читал на форумот.

B

Bonux

Гостин
Таа само сакаше да бидете на нејзина страна пошто не верува во господ да може да игра кур со Мики и со останатите верници (православци),затоа и го тагираше на скоро сите теми кои ги отвараше,а вие све погрешно сфативте уште од почеток.Место да ја подржите вие почнавте да мавате со дрвја и со камења по неа.Сега таа онака разочарана пошто ништо не и успеа од планираното клечи во некој ќош со прстот у шупак (не на чело,пошто од шупакот добива инспирација и идеи за темите) и размислува каде тоа погреши.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Еј ама стварно си глупава многу. Мене срам би ми било да пишувам на форум ако сум толку глуп, ама тебе не ти е срам бидејќи си глупава и не знаеш што е тоа срам.

S

staycalm

Гостин
ЛЕЕЕЕЕ ретардирани луѓе, абе јас разбирам да си глуп, ама да си до толку глуп да не разбереш едноставна разлика помеѓу 2 сосема различни нешта, тоа е врвот.[DOUBLEPOST=1470656943][/DOUBLEPOST]
Мене не си ме видел ама јас чувствувам дека ти си гарант ТЕШКА педерчина.
Јас сум тежок геј сељанко, не сум тешка педерчина, имаш нешо да ми кажеш?

Член од
13 мај 2016
Мислења
83
Поени од реакции
39
Па штом си тежок геј,а не педер,иди еби се со црнци,шо си седнал тука и бараш кавга!

Kajgana Shop

На врв Bottom