Ај за наредната тема ќе ставам анкета
Доволен е моменталниов хорор што го имаме во Скопје и трагично починатите луѓе на жалост..најтажно е и што повторно еден млад двегодишен детски живот отиде на страотен начин... Ке Ве молам доста е шалење и шупчење и навредување..ден е на жалост..Бришете ја темата
На тие што те знаат секој ден им е ден на жалост. Го проколнуваат денот кога запознале толку глупава личност.Доволен е моменталниов хорор што го имаме во Скопје и трагично починатите луѓе на жалост..најтажно е и што повторно еден млад двегодишен детски живот отиде на страотен начин... Ке Ве молам доста е шалење и шупчење и навредување..ден е на жалост..Бришете ја темата
По мојата реакција, катинка наша се вразуми.Ке Ве молам доста е шалење и шупчење и навредување..Бришете ја темата
Што значи сексуално преопределен член? Некој што е премногу определен? Или некој што е претходно определен? Ако второто, претходно на што?сексуално преопределени членови
Preopredeleni se tie kako tebe, nepopravlivi teski pederi, ne velam homoseksualci, tuku teski prosti pederi koi gi ebat u cmar koj ke stigne ..ti ne mozes da bides opredelen oti kako i da se svrtis te ebavaat budalo edna so rascvetan supak...i otkaci se od mene, smdis na otvoren supak na 100 m. okolu tebe pa i na forumov se seka tvojot smrad....a biserot homoseksualizam da si go zakacis na ona visulceto megu noze koe go upotrebuvas samo za mocanje.Кој и зошто го смени зборот хомосексуализам од насловот на "темата"?
Ќе ве молам да не бришете такви бисери.[DOUBLEPOST=1470644241][/DOUBLEPOST]
Што значи сексуално преопределен член? Некој што е премногу определен? Или некој што е претходно определен? Ако второто, претходно на што?
Нема зборови во македонскиот јазик за да ја опишат твојата глупавост, простотилак и чудовишна неписменост.
па и тебе те ебе во шупак кој како стигне. можеби си педерка.Preopredeleni se tie kako tebe, nepopravlivi teski pederi, ne velam homoseksualci, tuku teski prosti pederi koi gi ebat u cmar koj ke stigne ..ti ne mozes da bides opredelen oti kako i da se svrtis te ebavaat budalo edna so rascvetan supak...i otkaci se od mene, smdis na otvoren supak na 100 m. okolu tebe pa i na forumov se seka tvojot smrad....a biserot homoseksualizam da si go zakacis na ona visulceto megu noze koe go upotrebuvas samo za mocanje.
Ќе напишеш наслов на тема, ќе ја покажеш сета своја неписменост. Потоа ќе напишеш пост во темата, ќе заблеска твојата глупост. Па потоа во еден ваков пост да излезе на видело цел твој простотилок.Preopredeleni se tie kako tebe, nepopravlivi teski pederi, ne velam homoseksualci, tuku teski prosti pederi koi gi ebat u cmar koj ke stigne ..ti ne mozes da bides opredelen oti kako i da se svrtis te ebavaat budalo edna so rascvetan supak...i otkaci se od mene, smdis na otvoren supak na 100 m. okolu tebe pa i na forumov se seka tvojot smrad....a biserot homoseksualizam da si go zakacis na ona visulceto megu noze koe go upotrebuvas samo za mocanje.
Еј ама стварно си глупава многу. Мене срам би ми било да пишувам на форум ако сум толку глуп, ама тебе не ти е срам бидејќи си глупава и не знаеш што е тоа срам.Preopredeleni se tie kako tebe, nepopravlivi teski pederi, ne velam homoseksualci, tuku teski prosti pederi koi gi ebat u cmar koj ke stigne ..ti ne mozes da bides opredelen oti kako i da se svrtis te ebavaat budalo edna so rascvetan supak...i otkaci se od mene, smdis na otvoren supak na 100 m. okolu tebe pa i na forumov se seka tvojot smrad....a biserot homoseksualizam da si go zakacis na ona visulceto megu noze koe go upotrebuvas samo za mocanje.
Јас сум тежок геј сељанко, не сум тешка педерчина, имаш нешо да ми кажеш?Мене не си ме видел ама јас чувствувам дека ти си гарант ТЕШКА педерчина.