Македонска Фантази Лига

• Креатор на темата Креатор на темата Пеце
  • Време на започнување Време на започнување
Сегде максимум е 3 играчи :D Неможиш сите да ги наредиш од Вардар пример, нема да е интересно :D

@WilliamTell за замена си одиш на стрелките кај голманот и ќе ти се замени....

П.С. Бујчевски одма стрела кај мене :cool:

upload_2016-8-7_21-58-7.png

Доминација! Вкупно 0 поени!

(знам дека не е апдејтирано уште..................или барем се надевам :D )

Ebate fantazito. Liga so 10 kluba i tenogranicuva na 3 igraci maximum od tim
Па поинтересно е така, иначе цел тим од играчи на Вардар и Шкендија ќе ти беше составен :D
Прегледај го приврзокот 153940

Доминација! Вкупно 0 поени!

(знам дека не е апдејтирано уште..................или барем се надевам :D )

2-3ца од овие само дали изиграа денеска :D

а баш мислев дека денес Грне ќе дае гол и него го стаив. Мораше ли Новак таму да ја намести главата ебате украинцот :D

Денес се приклучив јас,малку доцна ама добро е ..како и да е ќе биде интересна сезона :D

Untitled.jpg

Кај си го бапнал Петковски во составот, он воопшто не ни е уште со Шкупи, го напушти клубот. Смени си го тоа лол

Кај си го бапнал Петковски во составот, он воопшто не ни е уште со Шкупи, го напушти клубот. Смени си го тоа лол
Кao дa гo сменaм..не ми дaвa

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Па треба прво ова коло да пројде, моменатлно изглеа не можеш да правиш промени.

И после ќе треба кај трансфери да го смениш.

2qu4pox.jpg

Здраво, направих тимот, но не дава да го регистрирам, зашто ? :icon_lol: Другото коло ли да чекам ?

а баш мислев дека денес Грне ќе дае гол и него го стаив. Мораше ли Новак таму да ја намести главата ебате украинцот :D

официјално голот му е препишан на Балотели

20 поени од старт ми бегаш. Не ми се исплати да играм веќе..

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom