Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Oва го пишуваш како да му се случило на другар ти, а можно е да ти се случува тебе и целата прикаска е малку модифицирана....Сеа еве еден случај за кој е потребен совет.
Еден мој другар има девојка а на девојката негова бившиот е пријател скоро другар со другарот мој.
Е сега другар ми цело време знаеше дека девојкаму е невина односно она го имаше излажано дека е. Пред некој ден она му призна дека не е невина, на многу неубав начин по се изгледа затоа што планираа да имаат секс оваа недела. И она коа му кажала не и било сеедно, као божем ништо не и значело и за неа било само непријатност.
Значи другар ми бара совет во врска со ова.
Што би направеле да сте на негово место ???:uvo::kesa:
Како и да е (не е тоа погоре битно), битно е што девојката не била искрена и лажела. Зошто, како, со која намера таа треба да си каже, но дефинитивно со тој чин едно ја разнишува стекнатата доверба, а друго не добива апсолутно ништо. Се останато е мање-више неважно, не гледам која би била разликата во чувствата доколку ја кажела вистината од почеток...
Така да јас ако се прашувам, кога станува збор за лажење (какво и да е, лага е лага) многу се лутам.