K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Neli Konor izgubi od Diaz,kako toa pak pojasot kaj Konor?
Тој е шампион на категорија од - 66кг(кога го нокаутира алдо).
Првично ова беше супер борба со шампионот на - 70 кг против дос анјос. Ама тој се повреди и диаз му беше замена. Пошо немаше време диаз да скини килажа за борба во - 70кг се договорија за борба во - 77кг.
Борбата не беше за титулата пошо ни двајцата не де бореа за таа категорија.[DOUBLEPOST=1469522324][/DOUBLEPOST]
Цар е! :D
Имаше изјавено дека ќе ги истепа сите шампиони од сите категории! :ROFLMAO:
И изгуби од првиот шо се појави без тренинг
Курчатор е а кога изгуби одма почна ама јас мал сум неможам со поголемите да се борам

Тој е шампион на категорија од - 66кг(кога го нокаутира алдо).
Првично ова беше супер борба со шампионот на - 70 кг против дос анјос. Ама тој се повреди и диаз му беше замена. Пошо немаше време диаз да скини килажа за борба во - 70кг се договорија за борба во - 77кг.
Борбата не беше за титулата пошо ни двајцата не де бореа за таа категорија.[DOUBLEPOST=1469522324][/DOUBLEPOST]
И изгуби од првиот шо се појави без тренинг
Курчатор е а кога изгуби одма почна ама јас мал сум неможам со поголемитр да де борам

Па сеа ќе го нашминка добро и така.. ;)

Само она Диаз не знај колку крепи, пореметен е! Го скапа од ќутек и не падна... :D[DOUBLEPOST=1469522705][/DOUBLEPOST]Конор се заеба што ги пушти рацете долу и прими здрав удар поради тоа. Потценувачки се постави и беше казнет.

:pos:Еј, ама пази го со ова брат... "ќе ги истепам сите од сите категории" :pos:

Последно уредено:
Како е можно Роби да изгуби... И тоа со нокаут...[DOUBLEPOST=1470052274][/DOUBLEPOST]Како е можно Роби да изгуби... И тоа со нокаут...

Последно уредено:
Како е можно Роби да изгуби... И тоа со нокаут...[DOUBLEPOST=1470052274][/DOUBLEPOST]Како е можно Роби да изгуби... И тоа со нокаут...
Epa se iznajade cuteci be bratce vo poslednive borbi so Condit i Macdonald a i pred toa so Johnny izednaceni borbi mu se akumulirase jadenje cutek morase da prsne nekoj den hahahaha

13935063_1129236883800040_3891174079302904923_n.jpg

Јако!

Konor dosta ispizden se glea vo facata deka ne mu e se kako porano

Дефинитивно среќата е многу битен ако не и најбитен елемент за успехот на борецот ама среќата без мудрост поткрепена е брзо минлива.

кога точно почнува МекГрегор против Дијаз?И дајте стрим ако знаете некој...

http://cricfree.sc/ufc-live-streaming

Prvite borbi se od 23:30, posle pocnuvaat prelims od 01:00 do 03:00, a posle pocnuva main card i ke trae do kaj 7:15 najkasno.

Ova mi e provereno, ako sakas samo Diaz McGregor 2 da ja gledas stani u 6, site main-eventovi do sega u 6 pocnuvale.

кога точно почнува МекГрегор против Дијаз?И дајте стрим ако знаете некој...

Main Card-от почнува во 04:00. Во зависност како ќе се одвиваат првите 4 борби, тогаш ќе започне Diaz-McGregor.

Супрајс супрајси мадрфакр. Д Кинг ис бек. Интересна борба во која и двајцата заслужија да победат.
Само не ми е јасно како може Конор два пати по ред во втора рунда да нема душа. Треба да поработи на тоа малце. Третата борба ќе биде интересна, ако ја има.

Овој Дијаз колку ќотек јаде, ако проживее до кај 50 години среќен треба да биде :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom