Не е туркска пара, обична бижутерија е. Личи на случајно падната под кревет.[DOUBLEPOST=1469977951][/DOUBLEPOST]најдов скршен заб во фиока, мало шило во бањарка, и мали црвени капки испрскани на перница.
лепени влакна или конци под маса
дајте мислење и помош
Сигурен знак дека некој што има пристап до други делови од куќата што не се за гости ти мисли лошо.
Тој некој сигурно верува дека ќе убие некого со ова и затоа ако не ти тргне животот во лоша насока сам по себе и личноста да мисли дека завршила работа сосема е можно да ти остави отров или некаква подмукла стапица со апаратите по дома за да се повредиш.
Ми се има случено после неуспешни „духовни акции“
да уклучат рингла од шпорет со празно тенџере на него и се изгорев кога го фатив тенџерето, ми се има случено алерген да ми подметнат во храната (не е тешко да ме угушиш мене - два андоли доста се)
Мој совет да игнорираш не ти може ништо со суеверие, ако имаш пари да ставиш едно камерче гуглај spy опрема, и ќе видиш кој се занесол во семоќноста
имаш некој семоќен во близина, ништо чудно да му ги покажуваш овие работи штом ќе ги најдеш и се радува те исплашил/а[DOUBLEPOST=1469983517][/DOUBLEPOST]
Не ги факајте предметите со рака никако ако веке фативте не продолжувајте, исклучиво преку друг предмет допирајте пр. Стапче, ножичка, клешта и стави ги сите на едно место заедно и некаде подалеку од вас пр. Во двор. Тука толку во пп можеби можам повеке да ти кажам.
оо
јас вака цела облека и пола покуќнина треба да ги извадам, посебно креветите
немам телефон да сликам имам слични мали дупчиња на цела облека и постелнина, вадат парченца
прамени коса ми имаат фалено после спиење
сликите од свадби почнав да ги ставам во албум и на страна пошто едно време на секоја таква слика меѓу младите се појавуваше флека, незнам со што, и од другата страна пишуваше „јас“ или „мене“
трите капки крв ми донесоа цела хорор ноќ, една ноќ кога ги видов на перница пробиле преку навлака, ставив нова навлака и решив да ги игнорирам.
Е жива сум за инает. Не ми е дури ни гајле. Одбивам да бидам жртва, не можат да уништат колку што можам да купам нови партали, и претпоставувам нивната сатисфакција е стравот - нема да го добијат, пошто и не се поголеми од Господ. Кога сме кај Господ, на таквите нека им дава памет и свои проблеми оти изгинаа мизерните, животов помина тие го поминаа во обид да уништат некој други луѓе, за нив ништо не остана.