Македонски специјални единици (полициски и воени)

Член од
13 мај 2016
Мислења
83
Поени од реакции
39
А јас незанм кој ку р фактор си ти што фалиш и се гордееш со наслиници, пред се треба да бидеш човек, ако си човек сите ке те почитуваат, јас не зборам на памет, сум бил во негово присуство каде ни тие нај тазе полицајци што се со една плава звезда не му стојат мирно, а ниту го поздравуваат, од кур никој не го мава зш знаат какво гомно е, поминува, никој него гледа,не го ебе ни 2 посто, тој здиве и почна да им држи предавања како треба да почитуваат старешини бла бла, пак никој не гледаше во него и му дојде како сам со себе да збори, кажими ти мене како ке се чуствуваше ти да беше на негово место, ја свитка опашката чоекот и си замина ко посран. Да споредиш со старешина кој ти е како татко, брат, другар, те почитува и го почитуваш, да не се плашиш ни живот да даваш кога си со него, е тој ти е старешина а не некој самобендисан селјак.
Незнам колку и што си бил во тие редови,но надалеку е позната агресивната строгост на старешините токму во специјалните водови.Тука нема милост за понатамошен почит кон него.
Тој секогаш го бара скоро невозможното од регрутите.
Ниту малку,ниту повеќе,и тој како регрут,се наоѓал во истата,дури и во полоша состојба..е сега нема кај него зал.Или те бива или налево круг,дома.
Во различните теми за обука,неприкоснована е и токму таа психичка издрзливост.Да не кажам,секогаш е на одмет,психичката истрајност и се разбира физичката издрзливост.Заправо тие се двата главни фактори во функционирањето на специјалните единици.

Член од
9 јули 2016
Мислења
84
Поени од реакции
27
bitolskana nevesta so koj tip na puska puka ,na tate li e doma si ja cuvaat

Член од
9 јули 2016
Мислења
84
Поени од реакции
27
Да бев педер ќе ти дадев да ми ја измериш мудата. Нигде не си ти, ти си едно овчарче класично вчера испилено
Колку што сум јас во службата ти толку немаш у муда, не сум у станица.
os 1992 ili 3 si vo sluzba garant tie se so karakter braniteli

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
bitolskana nevesta so koj tip na puska puka ,na tate li e doma si ja cuvaat
Полуавтоматска е за на Лов е . О д техничкиот дел толку другото политика.
Трето пукање во гарад е неморално ненормало ке повредиш некого итн.
Да се провеселвме ние така ке лежевме во ладно.

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
По правило напредуваат во Хиерархија .
Има одели за НАТО , планови припрема обука.....
е каде е нај веројатно службена тајна и кој ке ја одаде ке крка корка!

Член од
9 јули 2016
Мислења
84
Поени од реакции
27
Pocituvam pravila poozz[DOUBLEPOST=1469651610][/DOUBLEPOST]
Pocituvam pravila poozz
jas imam visoko mislenje za nego sekoj bi posakal da bide kako nego ,makar i potajno

Последно уредено:
Член од
10 февруари 2010
Мислења
864
Поени од реакции
332
Дечки, да прашам нешто:
Зошто имате толкава фасцинираност со полицајциве и колку јаки биле, па старешини и не знам што.

Знам за нив дека добар дел од нив редовно се на кокаин, прават милион нелегални активности, раководат со подземја, проституција и слично.

Тоа ве фасцинира?
Ај да не зборам за тоа колку од нив дошле на функција со куропушење (да извините).

Kajgana Shop

На врв Bottom