Pokazhi mu naslika ! o lani od prezentacijata na oruzje i oprema.[DOUBLEPOST=1468959463][/DOUBLEPOST]го има негде на галеријаваSASO .M HITLER i da ti go kazime ne go znaes
strasnoХитлерчо пушташе во диво насеље народ како дете да пушта до продавница. Смрдле
Кој си ти бе да тепаш туѓо дете, ако сакаш да бидеш старешина биди ако не гитла,не изигравај силеџија, со сила убавина не бидува, жив доказ ги имаш денешниве специалци кои појќе ни ги рекламираат и фалат странскиве земји отколку ние самите, според мене тој бил обичен селјак, и немал ни С од старешина.Што збориш, да не сакаш да ги гали? Јас сум за старо време ЈНА, секој старешина бил како хитлер а не денеска сите мамини и татини мази.
А јас незанм кој ку р фактор си ти што фалиш и се гордееш со наслиници, пред се треба да бидеш човек, ако си човек сите ке те почитуваат, јас не зборам на памет, сум бил во негово присуство каде ни тие нај тазе полицајци што се со една плава звезда не му стојат мирно, а ниту го поздравуваат, од кур никој не го мава зш знаат какво гомно е, поминува, никој него гледа,не го ебе ни 2 посто, тој здиве и почна да им држи предавања како треба да почитуваат старешини бла бла, пак никој не гледаше во него и му дојде како сам со себе да збори, кажими ти мене како ке се чуствуваше ти да беше на негово место, ја свитка опашката чоекот и си замина ко посран. Да споредиш со старешина кој ти е како татко, брат, другар, те почитува и го почитуваш, да не се плашиш ни живот да даваш кога си со него, е тој ти е старешина а не некој самобендисан селјак.Според тебе може да биде што сакаш ти ама ти си никој и ништо фактор за да влијае твоето мислење.
Вие сте партиски војници затоа и незнаете да почитувате старешини.
Вашите старешини ви се по штабовите.
Колку што сум јас во службата ти толку немаш у муда, не сум у станица.Аааа ти си од овие новиве најјаките џандари што ако се помочам ќе ми се удавиш во мочката. Во која станица си иначе?