Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Се молат припадничките од понежниот пол кои подолг период немале секс (имале лош секс) своите фрустрации да не ги истураат на вработени во фирми во кои влегуваат.
Во денешно време барем е лесно да си ги задоволите сексуалните апетити.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас мислам дека ова не е вистина. Како може да живееме полошо од Босна и Албанија? Или сепак можеме?

http://plusinfo.mk/vest/80094/makedonija-so-najlosh-kvalitet-na-zivot-vo-evropa-27072016

Сериозно, не знам што би рекол. Живеам во држава во Европа во која по сите параметри се живее најлошо. Чиј срам и неуспех е ова?

Мој, на општеството?

Другови сендвичи, после ова слободно напишете некоја ода во чест на големиот вожд.

Последно уредено:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
ДК
Ме интересира дали има тема каде се напишани кои хуманитарни организации функционираат во Македонија(Скопје), со краток опис за што се залагаат и кои активности ги извршуваат.

П.С За другар прашувам

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Сакам да ми се деси нешо ко у филмовите, некоја епифанија или така нешто шо ќе ме измени од корен, ќе ме поттикне да ги победам сите проблеми, стравови, инхибиции, карактерни недостатоци и слични лајненици (поздрав до преведувачите од МТВ) и така на крај, јача неко икад, ќе одјавам кон зајдисонцето додека косата ми се лелее на ветрот, а во позадина иде некоја инспиративна музика.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Драга седам онака си чилам по фејсон, и го здогледувам овој Pillow Armor, и одеднаш ми текнува на @shumecha.tableta :noze: Незнам зашто, ама она сигурно ќе си го користи :giggle::giggle::giggle::giggle:
pillow.jpg

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Драга, бегај од слаткоречиви луѓе. Подобро да те опцујат во лице. Една „другарка“ откако ја видов по вторпат во живот, ми побара број и ми вика: - Види, види, те потпишав сонцка.
Сонциња ја изеле. :ROFLMAO: Значи како бе така? :cautious: Мене на пример ме нервира и касиерката во продавница кога ќе ми се обрати со душо. Како бе така на непознати? :icon_mrgr:
Океј, на некој шо ти значи, убаво е, али бе така на кој било, расфрлање со зборови, ме нервира, сериозно. :D Јбг, изглеа и ја преувеличувам, ама шо да праам. :D Ич нејќам упикување. Можеби и не е упикување, ама нејќам бе, нејќам. :D Помило ми е сестра ми кога ќе ми каже коза, барем знам дека го мисли тоа. :ROFLMAO:

Иначе и јас мрзам да правам кафе. :noze: Сериозно не знам кој е проблемот, кога и да го направам, ич не ми прави мерак. Ама ич, ич, ич. :toe:Гледав дури туторијали на јутјуб како се прави турско. Е, до толку. :ROFLMAO: Ем ретко го пијам, ем не е интересно. Значи пита и леб ќе замесам, торта ќе напраам, сарма ќе сролам, а бе све, што и да е. Ама не барај кафе од менееее! :place: У ствари не ми смета да го направам, ама кога знам дека не е убаво... :unsure:
Ај, чао. :D

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.549
Јас па едвај чекам да дојдам на Балканот и продавачката да ми рече "сине". Ќе стојам и ќе ја гледам со солзи во очите затоа што сум дошла на место каде луѓето покажуваат емоции, какви и да се.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.678
Не знaм шo се дешaвa сo мене. Иaкo е женскa шo никaд не би и се пуштил, сепaк не е грдa дa речеме 7 oд 10. И имaш пенaл ситуaцијa, буквaлнo и нaместo дa мислиш нa зaбaвaтa, си смислувaш изгoвoри кaкo дa јa oткaчиш.
Aли ништo зaедничкo дa немaш.
Дa и речaм немaм пaри, си пoмислив декa би упaлилo aли кo шo викa еднa кoлешкa имa жени у стaње дa ти плaтaт :D

Шo би рекoл Рoс I haven't had sex in months I should get a medal for that :D

Kajgana Shop

На врв Bottom