- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.039
- Поени од реакции
- 86.461
најубав на свет.![]()
![]()
А ти убав си ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
најубав на свет.![]()
![]()
А ти убав си ?
Сметам дека волку комуникација помеѓу нас е повеќе од доволно.Од Гаро не си поубав![]()
![]()
![]()
Сметам дека волку комуникација помеѓу нас е повеќе од доволно.
gl&hf
Па сигурно ќе ти биде хорор, заборави првиот пат како заврши работа пред време...бруко еднаНа пример, овие овде каталина, фем фатал, феникс и уште некои, коа би ги сретнал у живо и да личат на Серси Ланистер, одма би фатил магла, али на пристоен начин, би рекол дека штотуку ми текнало дека имам неодложна обврска или нешто слично.
Страв да им пријдам?
Не страв, ужас и хорор би ми било.
Баш напротив, се осеќа хемија, поминувате време заедно, блиски сте, памтите се за неа, правите се што ќе ( ви ) побара, и пак ништо?
Значи селиот страв доаѓа од околината, што другите ке кажат за нас. Дали ке не видат како победници во освојување или губитници. Пример кога сум сам и симпатијата е сама ми е многу искрено и едноставно пиоѓањето, муабетот, сигурноста. Кога тоа се прави по кафиќи или седенки, напнато е. Треба да изиграваш фраер за пред друштво или она да изиграва фраерка пред друштво.
И не, не мислам на девојки кои не ви се допаѓаат или пак немате заедничка хемија...
Баш напротив, се осеќа хемија, поминувате време заедно, блиски сте, памтите се за неа, правите се што ќе ( ви ) побара, и пак ништо?
Оти може предпоставува дека си уште една од тие што ќе му каже дека го гледа само како другар па ако го направи првиот чекор дополнително ќе се разочара, така да немора да чекаш и направи го првиот чекор ти кажи му што чуствуваш за него па ако е обострано ќе биде работава. Зошто толку комплицирање за толку едноставна работа ?
Убаво кажано. Затоа пријдување на девојки во дискотеки, кога се во група или преку социјални мрежи НЕ освен ако не сте некој лепотани или знаат дека си богат па да имате така +
Да не се чудите зошто се повеќе жени машкуданки и лезбејки има.
Не сите се подеднакво социјални и опуштени, на некои приоѓање им е најмал проблем, некои умираат од трема. Реалноста е дека не постојат правила, како ви паше така терајте, финтата е да се забављате дур го праите тоа.
Ако си сретнала клапчо без самодоверба не значи дека сите се такви. Имаш уште време и простор за учење![]()
Не е важно, сега мене ме сака"Гаро" на времето го банираа затоа што кога тој се појави на форумот за ниедно машко немаше повеке место во мислите на членките.
Прашајте ја Леандра ке ви каже за тоа затоа што таа одлучно тропна со тупаница по масата
Ако јас неможам да те имам-ниедна нема да те има од тука.
Не е тоа мое мислење што го цитираш//некоја грешка има тука.Не е важно, сега мене ме сака![]()