epa vaka imam eden epten seriozen problem sakam edna devojka a i taa mene barem taka si mislam a i nejzinite najdobri drugarki mi go kazuvaat toa ama problemot e vo toa sto majka e i zabranuva da odi so mene a ovaa mn e povrzana so majka e i ja poslusa.btw da objasnam majka e ne ja pusta da odi so mene bidejki ja imam iznevereno ednas i ovaa togas placela doma ne odela na skolo pijala ap4inja i pravela razni gluposti i majka e me ima epten zamrazeno.ve molam daj te mi nekoj sovet kako da i kazeme na majka e devojkava se plasi epten od majka e nema hrabrost da i kaze a me saka barem mi go pokazala toa mi ima pisano deka premnogu me saka deka ne moze bez mene,deka neznae kako 4e zivee bez mene,deka i se umira a i nema razlog da me laazi bidejki ako ne me sakase nemase da mi prosti i nemase da mi se smiri i da se krija od majka e,ama veke ne mozevme da se krijame i mi raskina.daj te mi sovet kako da najdam na4in da ja ohrabram da i kaze na majka e zs stvarno ne sakam da zavrsi ova vaka premnogu ja sakam i se smeniv od ko ja izneveriv ama majka e toa ne go znae zatoa ima loso milsenje za mene.btw dali moze da bide ova samo igra a da ne me saka?ama togas ako ne me saka zs mi prosti i zs pak odese so mene ako ne i zna4am i zs placese za mene.ve molam dajte nekoj sovet itno mi treba zs nemozam poveke da ziveam bez nea premnogu mi zna4i.fala odnapred za site sto 4e mi dadat soveti
edit.devojkava ima 18god i ako nema nikako na4in da i kazeme dali da ja 4ekam uste ili da trgnam da baram nova a stvarno ne sakam da mi propadne vrska od 1 godina
Проблем еден ти бил неверство...некои луѓе можат преку тоа но некои не од постов единствено разумно решение што ми доаѓа на памет е да разговараш со мајката на девојчето,кога веќе немаш кад, биди маж па објасни и се дека тоа било грешка дека сега си зрел...е сега од тебе ќе зависи она како ќе го прифати сето тоа така да мораш да оставиш добар впечаток...со среќа :smir:nekoj 4e mi dade mene nekoj sovet ili ne ?
nekoj 4e mi dade mene nekoj sovet ili ne ?
оф оф...нема потреба од провокации за тоа...ќе си ја викнеш кај тебе дома и ќе си почнете полека полека предигра и со тек на време ќе почнеш да соблекуеш дел по дел од неа....ако ја прифати таа игра значи сака секс со тебе...ако не прифати сепак не е спремна да оди до крај....толку од менеDevojkami se oseka deka si saka seks ama ja neznam kako da i se obratam kako da ja predizvikam na toa nesto ?
епа,земи две цвеќиња,и појди кај неа дома, измисли нешо причина ова она, едно цвеќе за девејчето и едно за мајка и, за девојчето поголемо/поубаво...и замоли да те ислуша и објасни и ги работите како стојат...ако не сака да те слуша незнам...испциј све живо и диво и готово...пиши шо си напрајлnekoj 4e mi dade mene nekoj sovet ili ne ?
daa, no kaj mene doma se e polno non-stop ima nekoj doma nikako da e prazno .. shoznamоф оф...нема потреба од провокации за тоа...ќе си ја викнеш кај тебе дома и ќе си почнете полека полека предигра и со тек на време ќе почнеш да соблекуеш дел по дел од неа....ако ја прифати таа игра значи сака секс со тебе...ако не прифати сепак не е спремна да оди до крај....толку од мене
јави и се: Абе мори, сакаш да се .......???:pos2:ако рече ДА, тогаш супер..ако не,ништоDevojkami se oseka deka si saka seks ama ja neznam kako da i se obratam kako da ja predizvikam na toa nesto ?
Devojkami se oseka deka si saka seks ama ja neznam kako da i se obratam kako da ja predizvikam na toa nesto ?
Ако навистина е така нема потреба да ја предизвикуваш се што треба е само да ја загрееш до степен да почне да те моли за да ја :sekss:Devojkami se oseka deka si saka seks ama ja neznam kako da i se obratam kako da ja predizvikam na toa nesto ?
Епа оди на тема ,,кое најнеобичното место кај што сте имале секс'' и црпи инспирација, ќе најдеш доста јавни места кои што не се толку ризичниdaa, no kaj mene doma se e polno non-stop ima nekoj doma nikako da e prazno .. shoznam
abe brat ne daj boze da se napijam togas mu odam i 4e ja zadavam taa majka e more gnasna zena zimi se kako baba roga eNekoja vecer ,napij se ,ama ona zdravo ,da ne znaes za sebe i otidi im doma ,placi ,ligavi se,moli ,kukaj.Na kraj i majka i ke ja plesnes.
епа,земи две цвеќиња,и појди кај неа дома, измисли нешо причина ова она, едно цвеќе за девејчето и едно за мајка и, за девојчето поголемо/поубаво...и замоли да те ислуша и објасни и ги работите како стојат...ако не сака да те слуша незнам...испциј све живо и диво и готово...пиши шо си напрајл