Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Па не е некој проблем туку прашање до машките.Мислам дека имаше и ваква посебна тема ама не можам да ја најдам(можда зш и ја немало:icon_lol:)Сеедно....
Сакам да прашам дали ви одговарат кога девојката е многу дирекна?На пример дали мислите дека е океј ако некоја девојка ви се 'пуштат' апла или мислите дека сепак машкото е тој што треба да го направи тој прв чекор?
Дали ги сакате отворените и искрени девојќи кој не вртат од околку туку одма преминуваат на главното?
Ако еден женски одговор? :smir:

Нормално е да им е уште поубаво ако девојката е опуштена и искрена со нив ама никој не сака девојка кој е премногу лесен плен.
Ако веднаш ја освојат девојката не им е интересно, сакаат малку да се забавуваат предходно(и јас сакам така иако сум женско).
Убаво е кога девојка е дирекна, но сепак искреност со мера. Брзото влетување во врска никогаш не оди на арно.
Инаку поубаво е да провоцираш за да ти се „пуштат“ отколку ти да се „пушташ“ на некого, не е така?
:pipi:

да да да да .... мислам дека со то шо ќе бидите диретни многу ни помагате и нас а и самите ... наместо глумење тешка женска поарно оди кажи му на чоеко дека го бендисваш и скратени маките на двајцата и сите среќни весели ...

Епа работата е да не глумиш тешка девојка ама и да не испадне дека очајна си за љубов или нешто друго...

Ако еден женски одговор? :smir:

Нормално е да им е уште поубаво ако девојката е опуштена и искрена со нив ама никој не сака девојка кој е премногу лесен плен.
Ако веднаш ја освојат девојката не им е интересно, сакаат малку да се забавуваат предходно(и јас сакам така иако сум женско).
Убаво е кога девојка е дирекна, но сепак искреност со мера. Брзото влетување во врска никогаш не оди на арно.
Инаку поубаво е да провоцираш за да ти се „пуштат“ отколку ти да се „пушташ“ на некого, не е така?
:pipi:

Јас уживам да му се пуштам на некој:kesa:Искрено и ме биват по тие работи.Позабавно ми е и поинтересно кога јас сум таа што прва ја почнува 'играта'.
Damn нешо не е во ред со мене?:nesum:

Јас уживам да му се пуштам на некој:kesa:Искрено и ме биват по тие работи.Позабавно ми е и поинтересно кога јас сум таа што прва ја почнува 'играта'.
На каков начин пуштање мислиш?
Јас сакам да го провоцирам за тој да направи прв чекор, ама се случувало и јас да бидам иницијатор за почнување на нешто ново. :)

Точно, колку и да му годит то шо му се пушташ, до некој степен ќе му е незгодно и ќе барат излез од ситуацијата, зш веќе нема да си му предизвик. Останала желбата од некогаш за освојување и слично. Значит, пуштање со усул, колку да му дајш на знаење дека ти се свиѓат, зш не им ојт толку добро на машкиве во читање на мисли, а ни на body language, ама не да му се нафрлаш. :wink:
едит: тро касна сум ама не е битно.

не бе баш супер си си ти :) ... ах појќето да беа вака ко тебе па ние малце машките да се кревавме, да се прајме незаинтересирани ... :pos2: јако ќе беше :)

Уба си бев бе порано шо ми стана:pos2:
Еве на пример најголемиве дудлачи на форумов стај те ги во женска верзија.Тоа сум јас:kesa:

Еве на пример најголемиве дудлачи на форумов стај те ги во женска верзија.Тоа сум јас:kesa:
Маче ти си бомба! Во овај примеров мој дека тоа што ти ќе му пристапиш ќе стане незаинтересиран ти си исклучок, не ми се верува некој да може да оддолее на девојка како тебе. :back:

хормоните те "фукнале" во глава :toe:

epa vaka imam eden epten seriozen problem sakam edna devojka a i taa mene barem taka si mislam a i nejzinite najdobri drugarki mi go kazuvaat toa ama problemot e vo toa sto majka e i zabranuva da odi so mene a ovaa mn e povrzana so majka e i ja poslusa.btw da objasnam majka e ne ja pusta da odi so mene bidejki ja imam iznevereno ednas i ovaa togas placela doma ne odela na skolo pijala ap4inja i pravela razni gluposti i majka e me ima epten zamrazeno.ve molam daj te mi nekoj sovet kako da i kazeme na majka e devojkava se plasi epten od majka e nema hrabrost da i kaze a me saka barem mi go pokazala toa mi ima pisano deka premnogu me saka deka ne moze bez mene,deka neznae kako 4e zivee bez mene,deka i se umira a i nema razlog da me laazi bidejki ako ne me sakase nemase da mi prosti i nemase da mi se smiri i da se krija od majka e,ama veke ne mozevme da se krijame i mi raskina.daj te mi sovet kako da najdam na4in da ja ohrabram da i kaze na majka e zs stvarno ne sakam da zavrsi ova vaka premnogu ja sakam i se smeniv od ko ja izneveriv ama majka e toa ne go znae zatoa ima loso milsenje za mene.btw dali moze da bide ova samo igra a da ne me saka?ama togas ako ne me saka zs mi prosti i zs pak odese so mene ako ne i zna4am i zs placese za mene.ve molam dajte nekoj sovet itno mi treba zs nemozam poveke da ziveam bez nea premnogu mi zna4i.fala odnapred za site sto 4e mi dadat soveti
edit.devojkava ima 18god i ako nema nikako na4in da i kazeme dali da ja 4ekam uste ili da trgnam da baram nova a stvarno ne sakam da mi propadne vrska od 1 godina

Dali da i prostam

Decki, vaka nov sum na forumov, i mi treba pomos
idam so devojkava 6 godini, se bese u redu prvite 4, otkako otidov da rabotam vo stranstvo i si doagam doma sekoi 3 meseci, pred 6 meseci, ona legnala so eden nejzin kolega.
otkako doznav, ne ide tamu na rabota vise, i sekoj den mi se izvinuva deka nema vise toa da se sluci,deka bilo golema greska.
dali treba da i prostam ili ne?:nesvest:

idam so devojkava 6 godini, se bese u redu prvite 4, otkako otidov da rabotam vo stranstvo i si doagam doma sekoi 3 meseci, pred 6 meseci, ona legnala so eden nejzin kolega.
otkako doznav, ne ide tamu na rabota vise, i sekoj den mi se izvinuva deka nema vise toa da se sluci,deka bilo golema greska.
dali treba da i prostam i kako ili ne?:nesvest:
А ти додека беше у странство не легна никоја?
ја мислам дека треба да и простиш бидејќи било чист секс без емоции ваљда:toe:

dali treba da i prostam i kako ili ne?:nesvest:
Легни ја сестра и`, ако има, ако не-мајка и`.:wink: Многу е веројатно дека ако еднаш го направила тоа, ќе го направи пак. Од кол на кол, еден ќе ти влезе. Повеќе контролирај ја, ако забележиш дека повеќе се вложува во врската, прости и`. 6 години не се за бацање, ама животот во сомнеж не чини.

Abe ja legnav edna ovde ama ne e toa toa...
inace ona od koga doznav mnogu se smeni, nonstop mi se javuva, ide kaj moite, znaes malku po cudna e, kako da se grizi poveke sega, ali neznam dali i trebalo toa, ja prasav vika, izvini nesakajki bese, se custvuvav sama ovo ono, i nonstop mi se izvinuva, i moze ke i prostam, ali ne sum siguren
da ne bidam prviot sto se vika seljak da prosti seks na devojkata so drug...
inace od togas e mnogu smeneta kako sto vikam, ja kazav na nejzinite, ke izedese debel kutek da ne bev jas ali toa e...
sega idam doma za nekolku nedeli, pa ke vidam sto ke pravam, sakav da ja zaprosam na Veligden, duri i prsten i zemav, ali uste ne sum siguren

Abe ja legnav edna ovde ama ne e toa toa...
inace ona od koga doznav mnogu se smeni, nonstop mi se javuva, ide kaj moite, znaes malku po cudna e, kako da se grizi poveke sega, ali neznam dali i trebalo toa, ja prasav vika, izvini nesakajki bese, se custvuvav sama ovo ono, i nonstop mi se izvinuva, i moze ke i prostam, ali ne sum siguren
da ne bidam prviot sto se vika seljak da prosti seks na devojkata so drug...
inace od togas e mnogu smeneta kako sto vikam, ja kazav na nejzinite, ke izedese debel kutek da ne bev jas ali toa e...
sega idam doma za nekolku nedeli, pa ke vidam sto ke pravam, sakav da ja zaprosam na Veligden, duri i prsten i zemav, ali uste ne sum siguren
значи и ти си легнал не верувам само една или еднаш.Сум бил во странство на повеќе време и разбирам шо е како ситуација е сеа е проблемот шо ти си дознал а она за тебе не така?!.Е ај стај се на нејзино место да дознае дека и ти си имал односи тамо.И самата ти кажала дека се цуствувала осамено а и сексот како секс е потреба како на тебе така на неа.Соред мене сексот и водењето лјубов не треба да се меша, да сум на твое место ако ја сакам и би простил:toe:

Друже мој совет. Ако те исшврљала само со бокс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom