За брзо ке напишам се !!![DOUBLEPOST=1464595471][/DOUBLEPOST]Ама да го исполниш ветувањето.
За брзо ке напишам се !!!Ама да го исполниш ветувањето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За брзо ке напишам се !!![DOUBLEPOST=1464595471][/DOUBLEPOST]Ама да го исполниш ветувањето.
За брзо ке напишам се !!!Ама да го исполниш ветувањето.
SOSROSID NNIZAEDEN ETE ODVAKVI NASA MILA MAKEDONIAAICKA SI PATI AMA AKO EDEN DEN SITE KE VE SEMA ANSIOT PREMIJER GOSPODINOT GRUEVSKI I GOSPODINT MILKOV SITE NEKA VE SOTRAT!1!1!11Дедо ми му кажувал на татко ми како граделе држава, татко ми ми кажува колку било убаво во негово време, а јас што ќе им раскажувам на моите деца, како краделе пари ? не фала. Типичен Германец/Французин во годината спечалува можеби околу 30 000 - 35 000euro тој со таква плата за 6 години може да си купи 2 собен стан(се разбира дека има други трошоци), а ние за колку години ќе можеме ?
Зашто да живеам во држава, каде што ќе морам целиот мој живот да го поминам низ митинзи, протести само за да го зачувам работното место, подобро вака да си заминам да одам каде што ќе бидам почитуван, а не вака да бидам туѓинец во сопствената држава
Знам дека ќе биде тешко на почетокот, но јас се сметам за таква личност што не се откажува толку лесно и знам дека ќе успеам.
Груевски не е премиерSOSROSID NNIZAEDEN ETE ODVAKVI NASA MILA MAKEDONIAAICKA SI PATI AMA AKO EDEN DEN SITE KE VE SEMA ANSIOT PREMIJER GOSPODINOT GRUEVSKI I GOSPODINT MILKOV SITE NEKA VE SOTRAT!1!1!11
HAHAHAHA GOSPODINOT GRUEVSKI SEKGAS KE BIDE NAS PREMIER!!!!Груевски не е премиер
У Македонија коа работев, ем шо се напунив пари и купив два стана за 10 години ем шо секој викенд дома не е прибрав да видам жена и деца од кафански обврски..а да не зборам па за работното време, тачно дека и по 12 сата имам работено ама пола од времето ми беше курташак играње-ала бала муабети со сите. и на никој не му ни текна да ме избрка.
Е у странство нема ни цигара мерак на секои пола саат. Има да те гледаат бетер од наркоман.