Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
ок тк испага знам .... те направија дека не ја заслужувам без да знаат и она како изгледа и + ме преценуват на сликичка од 200 X 300 пиксела сликичка али нема веза ае ...таман си е иначе фала за советите уште едншка
Што знаеш, може и сме те прецениле. :)
Ти благодарам што го дополнуваш својот психолошки профил со секој пост, за да можеме со сигурност да кажеме дека ти дошло само до сексање. Сега - важно е како изгледа она (демек ако изгледа добро има „повисока вредност“, па може и не ја заслужуваш). Можеби не сум те сфатил, па трескам глупости. Поправи ме.

ама не е проблемо поверението и довербата ... проблем било шо имала 16 години и била мала за тоа а интересно е тоа шо денеска момичките стануват активни на 15 години .... па не гледам некој поголем проблем ... плус тоа она знае повеке за мене од колку другарите ми свакаш а не дека се вреднувам туку си ја кажувам ситуацијата
Некои остануваат девици до смрт, имаше една баба со 90 години девица барај по нетов ке видиш. Тоа што важи за останатите немора да важи и за тебе.

А ти друже изгледа сакаш да плесниш нешто. Ако ти е дојдено до било што, откачија и барај си некоја разработена. Само како ке ти биде со неа е друго прашање.

Тоа што имаш стан, мотор и кешарац, па и го напиша тука.... очекуваш дека ке се јават 20 форумџики кои што ке сакаат да имаат однос со тебе? Или тие што немаат мотор, празен стан несмеат да фатат девојка? Седни малце преиспитај се, размисли што лупаш по форуми. Да сум на местото на девојчето, и да чујам вакво размислување (имам стан, мотор нејќи да ми дај) не те трпам 1 минута... Некои работи не се купуваат со пари.

^^
Потполно се согласувам со горенаведеново... Плус, пак ќе ти напоменам, се заморуваш со тоа за каков те мислат другите, еве, ти нашите постови ги земаш при срце, па камо ли за такви машки зезанции од типот:"Како бе девица си, па имаш 17 години?", каде станува збор за машкото општопознато его. Друже, не ја повредувај девојката, ако ти стало до секс, наоколу ќе најдеш од се по нешто, ако ја сакаш, не туку пишувај ваква е, таква е, вака ме проценивте, онака... Дај и време, кога ќе биде подготвена, ако одите се уште, ти СИГУРНО ПРВ ќе дознаеш.

лошо сте ме сванале сите али нема веза таман си е .... како што напомена другаро пред тебе со секој мој пост се глупирам тк да нема веке да се глупирам со тоа нема да пишам постови а инаку доволно ми беа одговори сванах си шо треба да направам ... или да чекам или да си најдам некоја разработена ... :salut:

лошо сте ме сванале сите али нема веза таман си е .... како што напомена другаро пред тебе со секој мој пост се глупирам тк да нема веке да се глупирам со тоа нема да пишам постови а инаку доволно ми беа одговори сванах си шо треба да направам ... или да чекам или да си најдам некоја разработена ... :salut:
и да си ги средиш мислите во главата... немој да мислиш со таа долу, ке се каеш.

А за тоа како сме те сватиле, баш онака како што се представи. Не го напишав јас твојот пост, ниту ти мојот. Сепак мислам дека ке добиеш поучни совети на форумов и ке се развиваш во правилна насока.

Откачи ја... не за друго очигледно не ти е дојдено до девојчето. Чим сакаш секс не и прави проблеми и на неа... не е исто прв секс за мушко и за женско. Качи се на моторот, и качи некоја што сака мотори пари и станови (лесно се наоѓаат), носи ја во станот и на здравје. :tapp:

пробај со по“интензивен“ пристап...т.е. поопуштен муабет дур искачате...а на мсн шо не ти пишува сама си кажа...“фраерче“...ако тоа не успее, имаш две тактики...смувај некој пред него кога ке искачате заедно (ама “пицни“ се претходно, многу љубомориме ние машките) или пак играј топло-ладно, он не ти праи муабет на мсн, ти не му прави муабет у живо (ама не го ингороирај, само некогаш прај се дека не го слушаш, да треба да викне два-три пати по тебе, или кога ке видиш дека сака тебе да ти се обрати, сврти некој несврзан муабет со другарму/другаркати...)....се надевам дека помогнав :)

da mu pisam li na msn?u zivo koa ke se vidime takov ke se pozzdravi ke naprai muabet ke se zeza....ali nz ...ne znam kako d adoznaam dali me sviga.....ke crknaam....epten mi se svigaaa...:vozbud::back::kesa:

Имам ситуаце во која ми треба доста помош.... веке 2 недели размислувам на таа тема и никако да дојдам до конечно решение .... па вака да почнам со темата:
-Имам женска веке 3-4 месеца. Имам 17 години а таа 16. Пред да стапевме у врска, се знаевне околу 5-6 години а имавме и добар пријателски однос. Се позамаравме едно 4-5 месеци и тоа добро замарање па стапивме во врска. И до сеа се е ок ... мислам немаме никаков проблем се ни оди добро само имаме еден мал проблем околу прашањето за првиот однос. И јас сум девица и таа само што наполнив јас 17 години а таа 16 ... она има образложение дека била мала за да ми го овозможи тоа ... и сеа не знам што да правам дали да чекам уште една година за да го добијам тоа или да ја откачам уште одма ... имам доста пријатели ... финансиски стојам добро имам добар мотор за на мои години имам празен стан едноставно се друго имам освен тоа шо треба да го чекам уште една цела година .. ај ако сака некој со слично искуство или со некој предлог аргумент и сл да ми помогне да дојдам до конечно решение на мојот проблем. Им се заблагодарувам на сите кој ке се потрудат да ми дадат некаков совет ... :toe:

Охохо ама совети ти изнададоа.Сум бил во слична ситуација,баш околу твоја возраст.Тогаш добив еден лудница совет и запали.Не ја чепкај недела ,две, месец.Ама ништо повеќе од обичен бакнеж.Фрли ја топката на нејзина страна,па она нека одлучува дали ке опстои или не вашата врска,нека размисли колку и значиш ти ,а колку невиноста.
П.С.А за моторот и станот ,овие ти се љубоморни

da mu pisam li na msn?u zivo koa ke se vidime takov ke se pozzdravi ke naprai muabet ke se zeza....ali nz ...ne znam kako d adoznaam dali me sviga.....ke crknaam....epten mi se svigaaa...:vozbud::back::kesa:
Паа....мислам дека не треба да пишеш :) ама треба да смислиш начин како да му привлечеш вниманио тој да ти пише :) пробај со она “идиотското“ appear offline/online штракање...може ги нервира другите, но ке привлече внимание кај него :)

Хммм... Верувам дека ги знаеш сите оние тајни знакчиња кои покажуваат дали некој ни се допаѓа или не... Дали споменува дечковци/девојки кога зборувате за било кој од вас, дали гледа по секоја цена да делува интересен пред тебе, дали испраќа некој од оние тајни погледи кога не сте заедно, но сте близу и можете да се видите?
А за мсн, па можеш да му пишеш, само почни опуштено, полека, како што би почнала со било кој...

Охохо ама совети ти изнададоа.Сум бил во слична ситуација,баш околу твоја возраст.Тогаш добив еден лудница совет и запали.Не ја чепкај недела ,две, месец.Ама ништо повеќе од обичен бакнеж.Фрли ја топката на нејзина страна,па она нека одлучува дали ке опстои или не вашата врска,нека размисли колку и значиш ти ,а колку невиноста.
П.С.А за моторот и станот ,овие ти се љубоморни

Фала другар .. нешто ваквоа ми требаше .... ке размислам околу твојо предлог а и добро ми изгледа .. па ако не барем да скрате уште некој месец оти па и љубовна врска без секс не бива .... барем за мене фл уште едншка :cug:

Фала другар .. нешто ваквоа ми требаше .... ке размислам околу твојо предлог а и добро ми изгледа .. па ако не барем да скрате уште некој месец оти па и љубовна врска без секс не бива .... барем за мене фл уште едншка :cug:

Ама љубовна врска без секс бива на вашите години, и е најубавото нешто!
Зошто не уживаш во убавината на таква врска, ќе ти дојде време кога врската не ќе бива без секс, тоа некаде за 2 години.... Сексот ти е цел живот пред тебе, а убавината на таквата врска никогаш не ќе можеш да ја почувствуваш повторно.
И немој да ја ставаш под притисок, сама ќе си одлучи.

Ама љубовна врска без секс бива на вашите години, и е најубавото нешто!
Зошто не уживаш во убавината на таква врска, ќе ти дојде време кога врската не ќе бива без секс, тоа некаде за 2 години.... Сексот ти е цел живот пред тебе, а убавината на таквата врска никогаш не ќе можеш да ја почувствуваш повторно.
И немој да ја ставаш под притисок, сама ќе си одлучи.

никој не треба да биде присилен за било шо .. па и она нема да биде за тоа ... а инаку прифакам го и овај совет само ми треба малце објаснување .. за шо да не ја почуствувам убавината .. шо се мене после тоа .. шо е толку убаво пред а шо е толку лошо после ...

никој не треба да биде присилен за било шо .. па и она нема да биде за тоа ... а инаку прифакам го и овај совет само ми треба малце објаснување .. за шо да не ја почуствувам убавината .. шо се мене после тоа .. шо е толку убаво пред а шо е толку лошо после ...

Затоа што врска во тие години, кога нема секс, е толку убава, детска, невина, нежна.... Е подоцна кога ќе дојдеш во тие години кога сексот е неопходен во врска, на почеток ти е убаво, ново, возбудливо....После тоа врската со секс станува нормална, па станува посериозна...Не велам дека е лошо,напротив преубаво е, но не можеш да се вратиш назад, а ќе видиш колку симпатично ќе ти изгледаат некој млад пар од 15 тина години, и ќе посакаш бар на момент повторно да ја почувствуваш таа убавина....
Не брзај, ако не ти дава не ја напинај, раскини и подобро отколку да ја тераш да ти даде, и после тоа да се чувствува искористена, затоа што не била подготвена целосно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom