Кога веќе менуваш dns, google dns > open dnsФала многу. Сменав днс сервер, ставив опенднс и функционира сега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога веќе менуваш dns, google dns > open dnsФала многу. Сменав днс сервер, ставив опенднс и функционира сега.
Ок, сменетоКога веќе менуваш dns, google dns > open dns
Na dva pati po 150 evra ne bi trebalo da imas problem.Момци, што би било попаметно? За вадење околу 300 евра, да вадам по 100 евра на 3 пати или нема да е проблем 300 евра од еднаш?
Дечки постои некој начин за да се примаат пари на пејпал?Словенскиот ми го лимитираа уште лани а сеа ми пејпал треба за пари да ми пратат.. Т.е. да можам да ги префрлам на сметка у банка
Не. Документи ми бараатЕ па помина 2015 година, веројатно сега можеш повторно да примаш пари преку словенечкиот PayPal.
Не. Документи ми бараат
Значи не можам да направам друг словенски акаунт, пробав со 3 картички до сега. Моја нова, на татко ми и на другарка ми. Цело време ми вика This card can't be linked или ватевр и да пишуваше. Ваљда препознава дека е македонска банка а акаунт словенскиНишто тогаш, извади втора дебитна картичка поврзана со истата трансакциска сметка во НЛБ Тутунска Банка, но нека гласи на име на некој твој близок - мајка, татко, брат, сестра или слично, па пробај така - со друго име и презиме, друга e-mail адреса, а по можност и друга адреса на живеење.
Но лично мислам дека наместо втора дебитна картичка на истата трансакциска сметка, подобро ќе биде и трансакциската сметка да биде друга, односно да гласи на името на тој некој близок, бидејќи словенечкиот PayPal ќе знае дека парите пристигнуваат на истата трансакциска сметка - иако преку друга дебитна картичка.
Значи не можам да направам друг словенски акаунт, пробав со 3 картички до сега. Моја нова, на татко ми и на другарка ми. Цело време ми вика This card can't be linked или ватевр и да пишуваше. Ваљда препознава дека е македонска банка а акаунт словенски