- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.366
- Поени од реакции
- 84.600
Еве стар муабет интересен...Според вистинските извори, Кроули е една длабоко контроверзна личност, поврзана со шпиунирање, масони, го бркале од Италија поради сектантскосо однесување...
Драго ми е што се гледате во секти...не си оф топик уопште. За тоа кој и што е Кроули, знаат и врапците. Не зборам само за врската што ја имал со Хитлера......
Знам темата не е Кроули, но..
Слушнале, не знаат...Драго ми е што се гледате во секти...не си оф топик уопште. За тоа кој и што е Кроули, знаат и врапците. Не зборам само за врската што ја имал со Хитлера...
Лажи лажи вере, кажуј сега колку е вплеткан со Хитлерчо! Еве ти шанса, вашите 5 минути:...Слушнале, не знаат...
Хитлер и другар му Мусолини за време на нивното владеење ги затвориле сите масонски и окултни ложи а членовите завршиле прогонети или во логор. Гермер, четвртиот надворешен водач на ОТО, крајот на војната го дочекал во логор. Кроули бил протеран од Италија поради неговата критика на Мусолини, посебно поради збирката сатирични песни со која го исмева фашизмот.Лажи лажи вере, кажуј сега колку е вплеткан со Хитлерчо! Еве ти шанса, вашите 5 минути:...
Прочитај ја книгта “сеќавањето од третиот рајх“ од алберт Шпер има интересни работи за Хитлер и неговото мислење за окултизмот и религијата општо.Лажи лажи вере, кажуј сега колку е вплеткан со Хитлерчо! Еве ти шанса, вашите 5 минути:...
Ногу сте смешни...па тоа што вие криете не е уопште тајна на западот. Ај сега маку достоинство и вистина, не за друго, туку да разговараме на појаки теми...Хитлер и другар му ...
Таа е вистината, секој што има минимално познавање од историјата знае дека Хитлер уште на самиот почеток од неговото владеење ги укинува сите масонски и окултни ложи а членовите завршуваат или во прогон или во логор. Тоа што таквите како тебе се обидувате да ја извртите и да го покажете спротивното е само показател на вашата подлост и мизерија.Ногу сте смешни...па тоа што вие криете не е уопште тајна на западот. Ај сега маку достоинство и вистина, не за друго, туку да разговараме на појаки теми...
А шо напраи Кроули за да ги спаси евреите од логорите?Таа е вистината, ....
Па сигурно повеќе од било кој поп или оџа. Кроули беше агент на МИ5 и неговите постигнувања се сигурно евидентирани во британската разузнувачка агенција.А шо напраи Кроули за да ги спаси евреите од логорите?
Значи бил шпијун. И како таков, што конкретно направил за евреите да ги извади од логори? Конкретно!!!?Па сигурно повеќе од било кој поп или оџа. Кроули беше агент на МИ5 и неговите постигнувања се сигурно евидентирани во британската разузнувачка агенција.
да сакаше Исус ќе ги спасеше евреите од логор али неќешеЗначи бил шпијун. И како таков, што конкретно направил за евреите да ги извади од логори? Конкретно!!!?
Бил агент на страна на сојузниците во втората светска војна! Благодарение на тие "шпиони" сега живееме во свет каде фашизмот и нацизмот не се опцијата што победила. Што се конкретните негови постигнувања, можеш да знаеш ако се обратиш во МИ5 за да ти кажат.Значи бил шпијун. И како таков, што конкретно направил за евреите да ги извади од логори? Конкретно!!!?
Немам податоци дека Кроули бил вплеткан со Адолф Хитлер (што и да ти значи тоа), големиот поборник против езотериските редови, кои како и ти сега - ги рамнел со христијанските секти никнати како печурки од коренот на лажните религии...Лажи лажи вере, кажуј сега колку е вплеткан со Хитлерчо! Еве ти шанса, вашите 5 минути:...
Тоа што ние криеме, никогаш не си го слушнал ниту пак ќе го слушнеш некогаш. Не е запишано и нема ниту да биде запишано.Ногу сте смешни...па тоа што вие криете не е уопште тајна на западот. Ај сега маку достоинство и вистина, не за друго, туку да разговараме на појаки теми...