C
Creating.
Гостин
А вика ли кога имате односи или не?Јас пак си имам проблем .... Никако да свршам и тоа најмалце 1 час .... Жива вода се правам во овие летниве горештини навечер со партнерката .
А вика ли кога имате односи или не?Јас пак си имам проблем .... Никако да свршам и тоа најмалце 1 час .... Жива вода се правам во овие летниве горештини навечер со партнерката .
Ejjjj kako be vaka prasuvas be decko. Neam respekt za vakvi nefer likovi. Mozes da imas problemi da ne ti se diga da svrsuvas prerano ...i sve e toa ok na sve se naoga lek. Ali ova tvoevo pokazuva sebicna drskost. Ti kolku cesto ocekuvas da svrsis? Sakas sekoj pat koa ebes da svrsuvas ili ednas mesecno?Едно прашање, дали жениве очекуваат да бидат и тие задоволени, односно да свршат ? Сигурно дека да, но Колку често тоа очекуваат да се случува ? Пример имам секс редовен секојдневно или преку ден со партнерката... без да ја прашам вака генерално женскиве колку често тие би очекувале од мене да ги задоволам до свршување?
Ejjjj kako be vaka prasuvas be decko. Neam respekt za vakvi nefer likovi. Mozes da imas problemi da ne ti se diga da svrsuvas prerano ...i sve e toa ok na sve se naoga lek. Ali ova tvoevo pokazuva sebicna drskost. Ti kolku cesto ocekuvas da svrsis? Sakas sekoj pat koa ebes da svrsuvas ili ednas mesecno?Едно прашање, дали жениве очекуваат да бидат и тие задоволени, односно да свршат ? Сигурно дека да, но Колку често тоа очекуваат да се случува ? Пример имам секс редовен секојдневно или преку ден со партнерката... без да ја прашам вака генерално женскиве колку често тие би очекувале од мене да ги задоволам до свршување?
Од дркањеМалку пенисот ми е на лево во ерекција кога е и се случува да почувствувам да опаѓа во некои пози, како Bustle позата кога жената е одозгора. Не чувствувам болка, има пенетрација, дали е тоа што мислам во главата дали ќе опадне вака оти е малку накривен на левата страна или имам проблеми со накривеноста.
Скоро да нема прав кур, правите се исклучоци. Курот е лична карта на мажот исто како отисоците на прстите, очите и папокот. Проблемот не е во закривеноста на твојата алатка, дури и поволно е да имаш закривен кур заради доспевање на Г-точката, туку во тоа што премногу мастурбираш. Пречестото мастурбирање може да биде штетно од две причини: физиолошка, по мастурбирање доаѓа до кочница на следната ејакулација во одреден период, психичка, се губи желбата за секс со лицето поради тоа што доаѓа до пренадразднување. Би ти препорачал да експериментираш повеќе со женската, во една друга поза, потоа предигра како што реков, клиторисот да го мазиш, а потоа ако и тоа не помогне да одиш во аптека и да земеш вијагра. Друго чаре за тебе не гледам.Малку пенисот ми е на лево во ерекција кога е и се случува да почувствувам да опаѓа во некои пози, како Bustle позата кога жената е одозгора. Не чувствувам болка, има пенетрација, дали е тоа што мислам во главата дали ќе опадне вака оти е малку накривен на левата страна или имам проблеми со накривеноста.
анално не пробавте?Zdravo mi treba sovet. Idev so decko godina i tri meseci ama nemavme odnosii bidejki ne se osekjav spremna, no mi imase stavano prst no niednas mi nemase poteceno krv a segasniot decko ne mi veruva deka ne sum skinata bidejki cel prst mi vlagal dali e mozno da sum skinata?
Можно е а и не мора да значи.Само гинеколог ке може да утврди а овде на форумов ако сакаш сеири да читаш , потпрашај уште нештоZdravo mi treba sovet. Idev so decko godina i tri meseci ama nemavme odnosii bidejki ne se osekjav spremna, no mi imase stavano prst no niednas mi nemase poteceno krv a segasniot decko ne mi veruva deka ne sum skinata bidejki cel prst mi vlagal dali e mozno da sum skinata?
Ne niso bukvalno i on ne bese spremen nitu jas[DOUBLEPOST=1469035374][/DOUBLEPOST]анално не пробавте?
Pa ako otidam togash moite doma bi doznale, vo sekoj slucaj falaМожно е а и не мора да значи.Само гинеколог ке може да утврди а овде на форумов ако сакаш сеири да читаш , потпрашај уште нешто
Твоите може да дознаат единствено ако ти ги обавестиш...а ти да не си малолетна??Ne niso bukvalno i on ne bese spremen nitu jas[DOUBLEPOST=1469035374][/DOUBLEPOST]
Pa ako otidam togash moite doma bi doznale, vo sekoj slucaj fala
Ќе мора да дојш да те пробам иначе вака без проба не се утврдува ништо, резултати од анализите , одма на лице место.Zdravo mi treba sovet. Idev so decko godina i tri meseci ama nemavme odnosii bidejki ne se osekjav spremna, no mi imase stavano prst no niednas mi nemase poteceno krv a segasniot decko ne mi veruva deka ne sum skinata bidejki cel prst mi vlagal dali e mozno da sum skinata?