Папагали (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Бев и кај ветеринар, и он ми рече парацетамол четвртинка у поилка и додаде да си земам нов затоа што овој сигурно нема уште долго да оди. Ама пошто он баш и не ми помогна и предвреме ми го отпиша ја решив да прашам и други што се разбираат поише у папагали дека не можам само да чекам да ми отиде папагалот. Така да си се препуштивме на самите себе. Јас максимално се трудам да го одржам во живот и да му помогнам што е до мене и сеуште имам надеж колку толку дека ќе биде подобро. Па времето ќе покаже.

Sent from my E2105 using Tapatalk

имам тигрица женка е стара е 4 години ,неќе ништо да јаде ,денеска ја приметив првен изметот и беше многу течен а сега почна да повраќа што да и дадам? На промаја не е оставена никогаш.дајте некој совет побрзо!

имам тигрица женка е стара е 4 години ,неќе ништо да јаде ,денеска ја приметив првен изметот и беше многу течен а сега почна да повраќа што да и дадам? На промаја не е оставена никогаш.дајте некој совет побрзо!

Ќе купиш Бар Клас за птици, се продаваат низ пет-шоповите

0063-1.jpg

0064-444x500.jpg

Од мое искуство што го имав со мојот папагал, колку и да беше болен, нерасположен итн... ќе му турев во јадењето од ова и одма се подобруваше. Побрзај тркни до најблискиот петшоп

Ќе купиш Бар Клас за птици, се продаваат низ пет-шоповите

0063-1.jpg

0064-444x500.jpg

Од мое искуство што го имав со мојот папагал, колку и да беше болен, нерасположен итн... ќе му турев во јадењето од ова и одма се подобруваше. Побрзај тркни до најблискиот петшоп

Имам дома пробав,ама неќе ништо да јаде

Денеска прв пат го забележав ова однесување кај мојов,пеење силно и удира во кафез или гризе нешто постојано.Рчкав по интернет,но ми треба конечна потврда од вас.Абе мојов да не е напален:LOL::ROFLMAO:
Кога го фаќа моментот,одма полудува,се качува по кафрз,а по навика го оставам отворен,почна да бега.Нормално ли е ова за на 8 месечна возраст,да се уште сега секс активни,мислам дека е уште малo_O

Toa e toa:vozbud:

Pticite imat poinakov životen ciklus i vreme mu e

Antibiotik bace..so cevce vo klunce

2be962e9768ec12880b91d252aeb5829.jpg
sto da pravam so vrapcevo? Dva dena ne sum doma i go najdov vo kujna pojma nemam kako vleglo. Da go pustam sega ili da pocekam do sabajle? Mn e isplaseno mu staviv voda i lepce ama ne jade

Sent from my 6050Y using Tapatalk

2be962e9768ec12880b91d252aeb5829.jpg
sto da pravam so vrapcevo? Dva dena ne sum doma i go najdov vo kujna pojma nemam kako vleglo. Da go pustam sega ili da pocekam do sabajle? Mn e isplaseno mu staviv voda i lepce ama ne jade

Sent from my 6050Y using Tapatalk

Почекај до сабајле... Надвор е темно а птиците воопшто не гледаат во темница. Провери дали е повредено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom