Pokémon GO

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Кај мене по паркови ги бркаат на сигурно.
И се тоа изгледа како општа зомби-манија.
Ја па мислев децава се растрчале и сликаат флора и фауна како дел од некој школски проект.:(
Кое школо у сред лето хаха, иначе лудило е ова, некој стварно забегува, јас пр. си играм лабаво casual не се замарам мн мн.. ама има некој очи ќе ти извади за пикачу. :tapp: дрш те граница.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.505
Не можам да разберам како играва некои луѓе ја сметаат за интересна и ја играат.

The Ocean

Money. Power. Glory.
Член од
4 февруари 2016
Мислења
140
Поени од реакции
66
А што е финтата со pokestop и gym?
Кај мене ништо нема. :place:

S

staycalm

Гостин
Muzejo,Isaro,Bezisteno kade e cetvrtio?
Пред новата пошта[DOUBLEPOST=1469013788][/DOUBLEPOST]
А што е финтата со pokestop и gym?
Кај мене ништо нема. :place:
Кај е тоа кај тебе? :D[DOUBLEPOST=1469013819][/DOUBLEPOST]
Не те прашав тебе.
Оди бркај покемони.
:zver:

Член од
5 декември 2014
Мислења
379
Поени од реакции
384
Играва е повеќе фитнес ап,учество во заедница и социализација отколку ородоксна игра. Всушност имерзијата доаѓа од надворешните фактори и околината не и од самата игра, бидејќи механиките и комбат системот се шега во најмала рака... Покемон како франшиза секогаш барале начин токму тоа и да го остварат, еве сега им успеа преку мобилна апликација успат дуплкирајќи ја вредноста на компанијата.
интересен заразен позитивен феномен кој остава безброј приказни позади себе и добро му доаѓа на светот како ескејпизам после сите ужастии кој го пропратија.

The Ocean

Money. Power. Glory.
Член од
4 февруари 2016
Мислења
140
Поени од реакции
66
@staycalm, Аеродром. Додуша, еве, ми се појавија и pokestops и gym, ама не им ја знам поентава...:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom