Калитеа

• Креатор на темата Креатор на темата Артиљеро
  • Време на започнување Време на започнување
Ако имате некој контакт од некој што издаваат апартмани (али ми треба само за 3-5 дена зависи колку ќе ми дадат одмор од работа) пратете ми во пп, би одел со свое возило и ќе бидеме 4ца или евентуално 5мина, а период крај на август или почеток септември.

Ако имате некој контакт од некој што издаваат апартмани (али ми треба само за 3-5 дена зависи колку ќе ми дадат одмор од работа) пратете ми во пп, би одел со свое возило и ќе бидеме 4ца или евентуално 5мина, а период крај на август или почеток септември.
Ако одиш со сопствено возило шо бараш во Калитеа во најскапото, оди во некое помало гратче(Неа Фокеа, Афитос, Криопиги), за на плажа или за навечер за шетање ќе одиш со кола 5-10 км. Од кревет шо ќе плаќаш 15 евра во Калитеа можеш со 10 евра да си поминеш во понепопуларниве.

Како се движат цени на јадење пиенје во маркетите?

Мислење за Vila Mythos во Kalithea
Сум бил во 2014 не е лошо бев во студио за двајца имаш сопствено вц имаш свпј балкон имаш мини кујна блиску е до шеталиштето и плажите.Бев преку Та сафари

Сум бил во 2014 не е лошо бев во студио за двајца имаш сопствено вц имаш свпј балкон имаш мини кујна блиску е до шеталиштето и плажите.Бев преку Та сафари
Фала ти PSYDER, и јас ќе одам преку Сафари изгледа. Топ штом е комотно за 2ца :D

Мислење за Vila Mythos во Kalithea

Јас бев лани таму. Ти пиша Псајдер со што располагаат собите.
Мене не ми се погоди душекот, жиците буквално ми влегуваа во телото.
И во секоја од собите нема клима, а без клима не се дише. Во мојата соба имаше ама не работеше. За среќа ја поправија по 2-3 дена. Инаку се доплаќаше лани на лице место, 5 евра од ден.
Интернетот е достапен до 1 часот по полноќ, точно во 1 таа бабата (домаќинката) го гасеше рутерот. :D
Друга забелешка, постелнините не ни ги сменија цела недела.

Моја препорака ти е таму да си бараш сместување. Има доста апартмани на шеталиштето по 25-30 евра, ако те бива за ценкање ќе најдеш и за 20. :D

Јас бев лани таму. Ти пиша Псајдер со што располагаат собите.
Мене не ми се погоди душекот, жиците буквално ми влегуваа во телото.
И во секоја од собите нема клима, а без клима не се дише. Во мојата соба имаше ама не работеше. За среќа ја поправија по 2-3 дена. Инаку се доплаќаше лани на лице место, 5 евра од ден.
Интернетот е достапен до 1 часот по полноќ, точно во 1 таа бабата (домаќинката) го гасеше рутерот. :D
Друга забелешка, постелнините не ни ги сменија цела недела.

Моја препорака ти е таму да си бараш сместување. Има доста апартмани на шеталиштето по 25-30 евра, ако те бива за ценкање ќе најдеш и за 20. :D
Фала на инфото. Ќе одам во топ сезона од 25ти јули, така да ако идам и не најдам што ќе правам, плус со девојка ми ќе идам така да...

Фала на инфото. Ќе одам во топ сезона од 25ти јули, така да ако идам и не најдам што ќе правам, плус со девојка ми ќе идам така да...

Незнам брат, јас бев 15 август и слободни апартмани имаше колку ти душа сака. За тој период кога ќе одиш ти не сум бил. Годинава планирам да одам пак тој период во Пефкохори, таму ќе барам смештај.

Крај краева ако не најдеш апартман имаш рејз до Ханиоти за 5 евра(мислам толку беше), ќе си пробаш среќата таму. :D

lesno moze da se najde smestaj vo kalitea za 4 5 dena , ili ne davat za malku denovi

lesno moze da se najde smestaj vo kalitea za 4 5 dena , ili ne davat za malku denovi
Во висока сезона ќе се помачеш да најдеш баш така лесно, посебно викенд. Би требало да има, ама ќе се помачеш 2 саата можда и повеќе.

Бил некој во Калитеа после 15 септември? Сакам да се пуштам до Халкидики на една недела па ме интересира кое место е најНЕмртво тој период. Не барам журки глупости, туку да има кај да јадеш две три гира и навечер да испиеш едно пиво во кафич кај што нема да бидеш само ти со келнерите.

Има негде да се лета со падобран по плаживе? Се убив од барање нигде нема ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom