- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 10.369
- Поени од реакции
- 18.499
500 evraДали некој знае колку пари се собираат од рекет во Македонија????
Значи ме интересира бројка некоја не мора да е точна, процена било што!!!
500 evraДали некој знае колку пари се собираат од рекет во Македонија????
Само прашав бе, не се лути одма ...Каква кариера бееееееееееееееее
Од каде пак ти толку информиран?Цифрата е брате 500 евра месечен рекет на добро разработен бизниз или 5000 евра годишна претплатапа сега види ти...
У Чаир рецимо, да ти „чуваат“ дуќат „чуварите“ е 1000 денари месечно. За мали бизниси зборам.Дали некој знае колку пари се собираат од рекет во Македонија????
bugarija toa bese pred 25 godini, kaj nas seaСеа удираат рекет преку компаниите за обезбедување на културен начин
Животот ќе те натера... позз[DOUBLEPOST=1462959921][/DOUBLEPOST]Од каде пак ти толку информиран?![]()
Животот ќе те натера... поззОд каде пак ти толку информиран?![]()
Од прва рака информации..Nokta od sabotata kon nedelata potocno koga bese Veligden,vo elitniot noken klub Rascekor vo Bitola se sluci masovna tepacka poradi nerascisteni smetki pomegu 2 grupi...se pocna od raspravija pomegu 2-ca i koga se smesa obezbeduvanjeto za da gi izvadi nadvor vo klubot vlegoa okolu 10/15 dusi i nastana opst haos frleni bea 2 solzavci,ima povredeni i privedeni od 2 grupi i isto i 1 clen od obezbeduvanjeto jade sise vgla...site tie se dobro poznai vo bitolaskata javnost i posiroko,a za edniot imate i statija pisano na ova tema ...bese dolgi godini vo frankfurt mafija
Дали тоа значи дека Ноември и Декември ги добиваш гратис со годишна претплата? Гуд гај мистер рекетарЦифрата е брате 500 евра месечен рекет на добро разработен бизниз или 5000 евра годишна претплатапа сега види ти...
Dali site imame kratko pamtenje.Pa pa pa
a 100,000 evra ?