Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум бил кај пастирот на митинг, уште помалце да се дерам. Ти ги помешале апчињата нешто денес? Ќе ти го поставев и тебе прашањето како и на Мафо ама чим си хаос боље да не прашувам.

Шкорпи, не можеш да одиш кај пастирот на митинг. Не е тоа туку така. Прво треба да играш квалификации, да одиш на контрапротести во организација на ГНОЈ. Потоа ќе напредуваш на скалата на сендвич луѓето и ќе ја добиеш таа привилегија да бидеш како овца затворена во трло, за овците да изгледаат настегани и побројни. Јас верувам во тебе, го можеш ти ова.

Колку луѓе се излажавме ради тие две години од 2006 до 2008 ехехеееееее... :icon_mrgr:
zabi.gif

Ехехеееееееееееее.

Шкорпи, не можеш да одиш кај пастирот на митинг. Не е тоа туку така.

Па тоа треба да му го објасниш на РедСтарФен, он мисли така.

Прво треба да играш квалификации, да одиш на контрапротести во организација на ГНОЈ. Потоа ќе напредуваш на скалата на сендвич луѓето и ќе ја добиеш таа привилегија да бидеш како овца затворена во трло, за овците да изгледаат настегани и побројни. Јас верувам во тебе, го можеш ти ова.

Ако збориме за квалификации, што се однесува до нив, веројатно котирам ниско затоа што само еднаш се имам појавено на митинг во 2006та, и на ова со ГДОМ, самоиницијативно. Цела остала деценија што е правено? Од друга страна па имам одлична full-time работа, а хонорарно работам уште една, ниедна ни друга не ми ги дале они на тацна туку сам сум се изборил за нив, и затоа можам да јадам гомна и за едни и за други, затоа што не зависам ни од едни ни од други. Тие под палка секој ден што одработуваат агенда или појавуваат фаца негде како отплата за тоа што некој ги ставил негде, тоа е нивен проблем, без разлика од која партија се. Си го послале креветот веќе. Јас сум надвор од скалата што ја спомна. Впрочем, над неа. Звучи малку нескромно, ама барем немам криминални тенденции и дејства, и барем не ја кријам сексуалната ориентација како некои во владата :D, и за жал тоа значи многу денес, особено кога станува збор за политиката во МК и тие што им се следбеници на една или друга опција.

Ем лигле ем садист ем сдсмовец.:masa:

Тенеќе глупо,
Членот погоре на кој се однесуваше мојот коментар често се фали дека е буљаш.
Мазохист е поради фактот што поддржува конзервативна политичка идеологија која повикува на линч врз ЛГБТ заедницата.
и вмровец е бидејки е дудлач ист ко што си и ти тенеке глупо.
Следен пут напиши некоја логика у коментар зш ни една одлика од то шо си пишал не е тачна муле глупо.

Последно уредено од модератор:
Како се мобилизираа овие дпмне од штаб ептен јаки се. Имаме прилив на нови акаунти секојдневно си креираат акаунт за да одма дојдат на политички теми и да бранат криминал?
Сакаат да се докажат дека се повеќе? Xaxa смешни се.

Еден ист психопат е.

Мене ми е жал за сите што немаат резервна држава. Ако нормално се согласиме дека ова е држава иако во моментов скапаното Косово е повеќе држава. Сепак народот одлучи така :)

Ем буљаш ем мазохист,ем вмровец.:dudlac:

Во отсуство на аргументи, сите се вадите исклучиво на лепенки :).

Тенеќе глупо,
Членот погоре на кој се однесуваше мојот коментар често се фали дека е буљаш.
Мазохист е поради фактот што поддржува конзервативна политичка идеологија која повикува на линч врз ЛГБТ заедницата.
и вмровец е бидејки е дудлач ист ко што си и ти тенеке глупо.
Следен пут напиши некоја логика у коментар зш ни една одлика од то шо си пишал не е тачна муле глупо.

Линч? Кој повикал? Јанко? Миленко? Латас? Некој здоен пуфљак од партијата што нема попаметна работа? Каде си видел ти колективна политика за линч? Ако некој повика ќе повика на овие што се дел од шарената револуција. Не на мене и луѓе слични мене. За разлика од тебе, не ми треба дудлање да стигнам негде и да постигнам нешто. Тоа што сите за тоа се фаќате кога некој има некаков успех, колку и да е релативен, само покажува дека вашиот модус операнди функционира на ист начин и затпа не ви е јасен поинаков пат до некаква цел. Жалосно.

Мене ми е жал за сите што немаат резервна држава. Ако нормално се согласиме дека ова е држава иако во моментов скапаното Косово е повеќе држава. Сепак народот одлучи така :)
Не можеме баш со сигурност да дознаеме дали народот одлучил така. На народот му се буричкаше во избирачките вреќи, беа со мобинг на работа терани да гласаат и да носат гласачи, банди (како во Охрид) вршеа притисоци, беа носени луѓе од странство да гласаат, гасени лифтови да не гласаат, едни исти луќе носени во други населени места пак да гласаат (како тие во Свети Николе) и тн.

Бетер ако не одлучил народот а година дена протести не можат да го бутнат Грујо. Тоа многу кажува за народот.

Во отсуство на аргументи, сите се вадите исклучиво на лепенки :).

Линч? Кој повикал? Јанко? Миленко? Латас? Некој здоен пуфљак од партијата што нема попаметна работа? Каде си видел ти колективна политика за линч? Ако некој повика ќе повика на овие што се дел од шарената револуција. Не на мене и луѓе слични мене. За разлика од тебе, не ми треба дудлање да стигнам негде и да постигнам нешто. Тоа што сите за тоа се фаќате кога некој има некаков успех, колку и да е релативен, само покажува дека вашиот модус операнди функционира на ист начин и затпа не ви е јасен поинаков пат до некаква цел. Жалосно.
Ај не се прај будала, секако ве нарекуваат, не постоите за нив и бегаат од вас ко од ѓавол, а ти ги браниш тука. Не знам како не ти беше непријатно да стоиш на протест меѓу луѓе кои би те убиле.

Со назначување на Поповски и Тодоров за вицепремиери веќе извесно е дека Груевски се повлекува.

Се приклучи уште една овца во стадото на пастирот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom