Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па земен му е пасошот од фамилијата, што сакаш да прави, да иде да шета да не сакаш случајно? [emoji23]
Еве го и Луме заедно со Ставро по незнам кој пат на форум во ист момент, спремни за да извреѓаат па одма потоа и да банираат. Насилничка работа...:bravobe:

Луми...едно прашање до теба овака пред сите што ке прочитаат.
Зошто ако ти и другите што тврдите дека Гаро убил дете не сте ги пријавиле тие информации ЗА УБИСТВО во МВР?
;)

Еве го и Луме заедно со Ставро по незнам кој пат на форум во ист момент, спремни за да извреѓаат па одма потоа и да банираат. Насилничка работа...:bravobe:

Луми...едно прашање до теба овака пред сите што ке прочитаат.
Зошто ако ти и другите што тврдите дека Гаро убил дете не сте ги пријавиле тие информации ЗА УБИСТВО во МВР?
;)
Гаро, а да тргнеш накај Косово додека е време? Фамилијата паметна е, ќе се испазари, ти ќе го јадеш стапот во Идризово, слушај ме што ти зборам :)

Гаро, а да тргнеш накај Косово додека е време? Фамилијата паметна е, ќе се испазари, ти ќе го јадеш стапот во Идризово, слушај ме што ти зборам :)
Некој ке оди во идризово од кога ке го пријавам јас ова што вие го тврдите тука за Гаро. Гледајте да не бидете вие тие за криење информации за убиство ;)
Денеска е Понеделник, имате уште два дека да пријавите, тоа е ваша граѓанска должност.

Некој ке оди во идризово од кога ке го пријавам јас ова што вие го тврдите тука за Гаро. Гледајте да не бидете вие тие за криење информации за убиство ;)
Денеска е Понеделник, имате уште два дека да пријавите, тоа е ваша граѓанска должност.
Во СЈО ќе пријавиш? :(

Што е Луме? Повторно бан наместо одговор ферски?
Нешто си ми нерасположен денеска. Кутриот ти. Во ред е те сваќам, ова е сериозна работа.
Кога ке те прашаат зошто не си пријавил ако имаш информации и згора на тоа повеке од 50 бана си му направил на членот што пријавил, што ке им одговориш Луме мил мој?
Немој премногу да се секираш, јас ке им кажам дека не си ме банирал(пошто и незнаеш како се прави тоа) ама за првиот дел од прашањето ке мора да им одговориш.[DOUBLEPOST=1468230953][/DOUBLEPOST]Пријатно желим.

Што е Луме? Повторно бан наместо одговор ферски?
Нешто си ми нерасположен денеска. Кутриот ти. Во ред е те сваќам, ова е сериозна работа.
Кога ке те прашаат зошто не си пријавил ако имаш информации и згора на тоа повеке од 50 бана си му направил на членот што пријавил, што ке им одговориш Луме мил мој?
Немој премногу да се секираш, јас ке им кажам дека не си ме банирал(пошто и незнаеш како се прави тоа) ама за првиот дел од прашањето ке мора да им одговориш.[DOUBLEPOST=1468230953][/DOUBLEPOST]Пријатно желим.
Ама зошто вака? Се што треба е да ни го сликнеш пасошот, со ишкртани лични податоци секако. Зошто не сакаш? :icon_lol:
Колку години ќе биднат следниот месец, потсети не, 5?

Дали секое незадоволство од оваа власт е платеничко според некој ваши Х мозочни клетки?

Дали има одредени работи за кои си задоволен од претходниве 10 години? Дека ете збориме за незадоволства, да не итаме кон заклучоци овој пат, па да прашам, можеби има работи за кои си задоволен од власта (а незадоволствата едноставно малку погласно и почесто ги искажуваш). Нешто од нешто нели, без претеризам. Ако го има секако.

Дали има одредени работи за кои си задоволен од претходниве 10 години? Дека ете збориме за незадоволства, да не итаме кон заклучоци овој пат, па да прашам, можеби има работи за кои си задоволен од власта (а незадоволствата едноставно малку погласно и почесто ги искажуваш). Нешто од нешто нели, без претеризам. Ако го има секако.
Кај си бе неутрален што урлаш кај пастирот на митинг? :D

Кај си бе неутрален што урлаш кај пастирот на митинг? :D

Не сум бил кај пастирот на митинг, уште помалце да се дерам. Ти ги помешале апчињата нешто денес? Ќе ти го поставев и тебе прашањето како и на Мафо ама чим си хаос боље да не прашувам.

Ја сеуште стојам на тоа дека првите две години од владеењето на Груевски беа можда најбољи од осамостојување.
После си го покажа лицето.
Е што беа па до толку тие лепоти?

Генерално ми делуваше дека стварно сака да ја опраи државата, он друго да ти оправал.

Колку луѓе се излажавме ради тие две години од 2006 до 2008 ехехеееееее... :icon_mrgr:

Си ја опраи само сметката у банка и сефот дома. Друго, се' што фати исуши.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom