- Член од
- 9 октомври 2015
- Мислења
- 378
- Поени од реакции
- 464
Ete ima dosta od forumo sto se na finalna so potvrda,daj strpetese pa ke vidime za brzo dali se vrvi ili ne.OLADETE
Ali predhodno kaza deka imas i svidetelstvo od roditel osven potvrdata?????[DOUBLEPOST=1467986754][/DOUBLEPOST]do vcera kaj mene stoese statusot; Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.Sega sum povtorno na finalna,a sum so potvrda od bkks,znaci potvrdite sepak vazat inaku zosto bi me vrajkale povtorno na finalna koga tamu bev ednas
Znaci mozno e da e poradi svidetelstvoto......nelikaj mene se smeni na finalnaa sum 48**/2013 a sum so sveditelstvo od roditel i potvrda od bkks.
Koga imase intervju,sofija ili ambasada i so sto dokumenti si64**/2015 na finalna od deneska!!!
I so nov proishod ili star ? I jas sum od 2015 broj 61** ali jos sum na zaduzitelna procedura so nov proishodi dokumenti od prv bratucedKoga imase intervju,sofija ili ambasada i so sto dokumenti si
Najdobra ideja dosegaTreba da se napravi nekoj formular za podatoci taka da koga nekoj ke pise se da se znae ne da se odolgovlekuva bidejki ova ne e chat, eve primer moj slucaj
Broj i godina:9***/2015
Sofija ili ambasada: Sofija
Koga bese na intervju: Fevruari 2016
Kakov dokument: Krstenica od ekzarhija
Momentalen status: Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Kolku vreme na dopolnitelna: ne sum bil na dopolnitelna
Nekoj neka go dopolni ako mi fali nesto i adminot da go zakaci nekade oficijalno da bide site da mozat da go koristat
Ace ke nema sto da ti kaze posto si vraten so potvrda od kaj mladenov jas go prasav licno i mi rece vednas da vadam potvrda bidejki ke me prekratat ama jas ne izvadiv i seuste cekam bidejki mislam deka e praenje pari a tvojot status go potvrduva toa sega za sega.eve go istoto i kaj mene
Преписката Ви е разгледана от С'вета по гражданството и е взето решение да б'де прекратена. Нјама данни за в'зходјашт б'лгарин.
bev so bkks potvrda od Mladenov, dali znaes nesto pokonkretno so toj sudski spor sto e pocnat, pa kje bidat vrateni ili ne (nie prtekratenite a so potvrda bkk) i na koj nacin kje se odviva toa, bidejki imase odgovor od Mladenov deka kje bideme vo procedura, ama rok koga i kako nikoj ne pojasni.
Nekoj sto e na link so Mladenov, Petar Kolev, Ace-Radovis, shto oni imaat da kazat po tozi prosi...
Banda kriminalna se tie acevci mladenovci kolevci....organiziran kriminal treba da plataat go ograbija narodot sramota ne agitiram na nisto samo davam svoe mislenje sekoj si odgovara za svoite postapkiAce ke nema sto da ti kaze posto si vraten so potvrda od kaj mladenov jas go prasav licno i mi rece vednas da vadam potvrda bidejki ke me prekratat ama jas ne izvadiv i seuste cekam bidejki mislam deka e praenje pari a tvojot status go potvrduva toa sega za sega.
brat kaj zivejs ti be drzavata ja ograbija nikoj ne odgovara ti za 30 evra od coek kazuvas i to ne e moralnoBanda kriminalna se tie acevci mladenovci kolevci....organiziran kriminal treba da plataat go ograbija narodot sramota ne agitiram na nisto samo davam svoe mislenje sekoj si odgovara za svoite postapki![]()
mestenka da se bogati BlgarijaNe mi e jasno seto ova, gledam so potvrdi od bkks davaat proishod vo Dabc a Mp i Sovetot gi odbivaat istite potvrdi, ne e jasno sto e ova.