E
Epsilon
Гостин
dosega najlosiot i najbezvezniot film sto sum go gledal e Human Centipede 3ot del.
Prethodnite dva bea pointeresni, osobeno prviot.
Prethodnite dva bea pointeresni, osobeno prviot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Првиот дел го имам гледано 4 пати,првиот пат го гледав во 2 часот навечер и толку страшен филм е што ми беше страв раката да си ја извадам од ќебето а обожавам хорор филмови.Огромна препорака за тие што не го гледале ...Го изгледав The Conjuring 2 пред некој ден, одличен е, на исто ниво како и првиот дел. Препорака!
Sent from my 6045Y using Tapatalk
The Boy е доста солиден. Добар крај , за мене неочекуван.
Се ставаш на моменти во кожата на Грета , да живееш у толкава вила скроз сам , и уште да си бејбиситер/ка на факинг кукла да ти ебам. Creepy.
http://www.imdb.com/title/tt2443822/
Дали некој го има гледано овој The boy? По грешка прво овој го пуштив. Не би требало да се некако поврзани освен името се разбира. Вреди да се погледне или слабо..

Па мене крајот ме разочара... имаше добар почеток, добра приказна, језива атмосфера, се беше тип-топ како за еден хорор филм, ама крајот ептен ЕПТЕН го усрале.
требаше на крајот да има нешто натприродно, духови ова-она, а не пореметен човек со маска ала Мајкл Маерс од Хеловин. За мене филмов можеше да биде подобар од Синистер и Анабел, ама ништо, катастрофа испадна

Како може првиот дел на Синистер да го хејташ? Освен ако не мислиш на вториот.![]()
Направив само споредба, ништо повеќе 
Дечки, предлог за малку хорор филм? Значи да не биде многу, да можам навечер да идам до веце без да трчам, туку онака малку хорор? Да ми фуфка, ама малкуцка.
Фала, ок, позз, чао.![]()

Дечки, предлог за малку хорор филм? Значи да не биде многу, да можам навечер да идам до веце без да трчам, туку онака малку хорор? Да ми фуфка, ама малкуцка.
Фала, ок, позз, чао.![]()
доста езиви и страшни сцени, тој што ќе каже дека не е страшен и не е ништо посебно, дефинитивно лаже...
На крајот од филмот имаше и вистински снимки, како и првиот дел снимен е спрема вистински настан...Очекувам за 3 години нов дел 
Го гледав Conjuring 2 и дали дека во кино и дека после полноќ го гледав дури позабеган ми е и од првиот дел ептен мава на психа не сум можел цела ноќ да заспијам...Јас во Србија го гледав пред дваесетина дена, ама мислам дека во исто време почнаа и во Скопје да го даваат па кој е љубител на добар хорор и му се допаднал првиот дел му препорачувам, кој е слаб со срцето боље нега си го симне и преку ден да си го гледа
доста езиви и страшни сцени, тој што ќе каже дека не е страшен и не е ништо посебно, дефинитивно лаже...
На крајот од филмот имаше и вистински снимки, како и првиот дел снимен е спрема вистински настан...Очекувам за 3 години нов дел
![]()

Имам изгледано преку стотина филмови, а можеби и повеќе, и сум многу возбуден за филмов, викендов че го изгледам.![]()